Henån

Katarinas väg 6 (302) - Orust
Köp ny bostadsrätt i centrala Henån. Brf Tussilago - Ett boende för alla.

Mitt i centrala Henån byggs 24 st bostadsrätter i olika storlekar, allt gediget uppfört med underhållsfria material som borgar för en långsiktigt hållbar bostadsrättsförening. Här bor du mitt i centrum med endast ett par minuters promenad till affärer, busstation, restauranger, vårdcentral och båthamnen.

Byggnaden byggs i tre plan med hiss som ger hög tillgänglighet till lägenheterna. Det kommer att finnas en gemensam föreningslokal, möjlighet att hyra garage. Cykelförråd kommer att finnas och en härlig arbetad utomhusmiljö med föreningens egen boulebana.

Sammanfattning
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
ca 77.3 m²
Våning:
0 av 3
Hiss:
Ja
Uteplats:
Ja
Rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.
Pris:
2 241 700 kr
Mer info

Byggnad

3 våningshus. Byggår 2019. Uppvärmning: Fjärrvärme. Boarea ca 77.3 m².

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning.

Planlösning

Ingång i trevlig hall med garderober och avhängning för ytterkläder. Helkaklat badrum med tvättställ, wc och dusch samt tvättmaskin och tumlare. Trivsamt vardagsrum med utgång till egen uteplats. Fullt utrustat kök med matplats. Sovrum med garderober och ytterligare ett sovrum. Separat klädkammare.

Balkong/uteplats

Altan

Våning

0 av 3

Hiss

Ja

Allmänt

Lägenhetsnummer

302

Gårdsplats/innergård

Tilltalande arbetad utomhusmiljö med föreningens egen boulbana.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd och samlingslokal.

TV- och Internetanslutning

Internet: Fiber är indraget i byggnaden av Telia som erbjuder basutbud av tv kanaler för 10kr/mån per lägenhet. Övriga internet/telefon paket får hyresgästen beställa och stå för själva.

Övrigt

Orusts centralort med liv och rörelse året om. Här finns ett handelstorg med personliga butiker, livsmedelsaffär, systembolag, kulturhus och bibliotek. Barnvänlig ort med skola från förskolan upp till årskurs 9 samt fritidsverksamhet.

I Henån bor man i klassiska villaområden eller i lägenhet. Här finns också äldreboende och korttidsboende. Önskar man som turist bo över natten finns ett hotell och ett vandrahem.

Vill man äta en bit mat eller ta en fika finns restauranger och caféer centralt beläget och vid vattnet. Kommer man båtvägen till Henån, lägger man till i den fina gästhamnen.

Ekonomi

Pris

2 241 700 kr

Avgift

4 610 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme och vatten. Övrig driftkostnad är ca 850 kr/mån. Bostadsrätten är inte pantsatt.

Driftkostnaden är uppskattad.

Tillträde efter överenskommelse.

Andelstal

Andel i föreningen är 0.0461 %.

Information om föreningen

Brf Tussilago.

Parkering

1 garageplats. Går att hyra.
1 parkeringsplats.

Skattesats

36.63 %

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.