Höviksnäs

Klemens Väg 44 - Tjörn
Centralt beläget i Höviksnäs erbjuds detta lättskött boende med villakänsla

Rymlig och välvårdad lägenhet med 5 rum och kök och närhet till det mesta så som fina bad, vacker natur och service. Uteplatser i form av altaner och uterum finns i olika väderstreck för sol så väl morgon som kväll. Här bor man i en barnvänlig omgivning med gemensamma lekplatser och med kort väg till dagis, skola och kommunikationer. Ett bekvämt boende i välskött bostadrättsförening där man slipper det tyngre yttre underhållet. Välkommen på visning!

Sammanfattning
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
ca 118 m²
Rum:
5 rum och kök, varav 4 sovrum.
Pris:
1 095 000 kr, utgångspris
Mer info

Byggnad

Bostadsrättsparhus. Byggår 1988. Uppvärmning: Vattenburen värme, frånluftvärmepump. Boarea ca 118 m².

Byggnadssätt

Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft.

Planlösning

Via en trevlig uteplats med kvällssol kommer Ni in i en rymlig entréhall med god plats för avhänging. Direkt till vänster i hallen finns en tvättstuga med tvättmaskin, tumlare, tvättho och värmepump. Bredvid tvättstugan har man ett av lägenhetens två badrum. Här har man dusch, wc och handfat.
Vidare in öppnar sig ett ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till mysigt uterum för trevliga tillställningar. Från uterummet kommer ni även vidare till en altan i söderläge och gräsytan på baksidan.
Köket som ligger in till höger från hallen är ljust och renoverades 2010. Här finns plats för matgrupp och köket är utrustat med spishäll, inbyggandsugn, kyl/frys, diskmaskin och micro. Från köket når ni ett av lägenhetens fyra sovrum.

2:a våningen
En övre hall som binder samman tre rymliga sovrum samt ett badrum med wc, handfat och badkar. Här finns även en separat klädkammare samt en vindslucka upp till lite extra förvaring på vinden.

Balkong/uteplats

Rymligt inglasat uterum ihop med altan som båda ligger i söderläge. Samt en nyare altan vid entrésidan där man har kvällssolen.

Allmänt

Lägenhetsnummer

6

Gårdsplats/innergård

Det finns innergård med lekplats samt grillplats i området. Det finns även gångvägar för fina promenader i området eller varför inte ner till havet och den fina badplatsen Låka.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, eget förråd om ca 7 m² i separat byggnad och samlingslokal för bostadsrättsinnehavare att hyra till gäster eller kalas. (150kr/dygn)

TV- och Internetanslutning

Internet: Fiber finns. Man tecknar eget abonnemang.

Ansluten till kabel-TV-nät.

Övrigt

Mysigt och barnvänligt område med gång/cykelavstånd till fin marina samt salta bad på Låka för stora som små med både strand och hopptorn.

Här finns även flera trevliga promenadslingor i vacker natur eller längst med havet. I angränsade område till huset finns det motionsspår.

Gångavstånd till förskola och skola från 0 till årskurs 9 samt gångavstånd till kommunikationer med bl a direktbuss till Göteborg.

Ekonomi

Pris

1 095 000 kr, utgångspris

Avgift

8 175 kr/mån. I månadsavgiften ingår vatten, kabel-TV och Parkering. Övrig driftkostnad är ca 920 kr/mån.  Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av säljaren och en pantsättningsavgift om 465 kr. Bostadsrätten är pantsatt.

Tillträde efter överenskommelse.

Andelstal

Andel i föreningen är 5.45672 %.

Information om föreningen

Brf HSB Hagen i Tjörn.

Parkering

1 parkeringsplats, ingår i månadsavgiften/hyran.

Städning

Vår- samt höststädning

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Skattesats

34.7 %

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.