Skärhamn

Krabbevägen 13 - Tjörn
Rejäl 1 1/2 plans villa med dubbelgarage, centralt i Skärhamn

I populära Skärhamn med närhet till all service, barnomsorg, skola och kommunikationer ligger denna rymliga villa, smakfullt renoverad genom åren.Med stor altan samt nybyggt dubbegarage. Välkomna på visning!

Sammanfattning
Typ:
Friliggande villa
Byggår:
1977
Tomtarea:
603 m²
Boarea:
144 m²
Biarea:
29 m²
Rum:
6 rum, varav 4 sovrum.
Pris:
3 200 000 kr, utgångspris
Mer info

Byggnad

1 ½ plans hus med dubbelgarage. Byggår 1977. Boarea 144 m². Biarea 29 m².

Byggnadssätt

Grundmur: Betong. Grund: Krypgrund. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Trä. Takbeklädnad: Betongpannor. Utv plåtarbeten: Plåt. Hängrännor: Aluzink. Fönster: 3-glas. Ventilation: Självdrag. Vatten: Kommunalt vatten. Avlopp: Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Direktel, Luftvärmepump, braskamin

Planlösning

Rymlig klinkerlagd hall med förberett för golvvärme, god plats för att hänga av sig ytterkläder. Här finns även trappa till andra våning.
Till vänster finns ett ljust vardagsrum med en värmande braskamin, spotlight i tak samt utgång till altan och öppen planlösning till matplats och kök. Fullutrustat ekkök från Ballingslöv med stenbänkskirvor, kyl/frys, inbgd micro och ugn, diskmaskin. Från kök är det öppen planlösning till matplats även här sporlight i tak
Till vänster från hallen finns det ett ljust helkaklat badrum med golvvärme, badkarm wc och handfat. Här finns även en stor tvättstuga med groventré, tvättmaskin, tumlare, tvättho med fina arbetsytor med både förvaring över och under. Stor garderobsvägg med skjutdörrar. På entréplan finns även ett sovrum.

2:a våning;
Här finns ett allrum med flera fönster för bra ljusinsläpp, vidare från allrummet finns ett stort sovrum med klädkammare och utgång till egen balkong. Till vänster från trappan finns det ytterligare två st sovrum. Helkaklat badrum med dusch, wc och tvättställ.

Balkong/uteplats

Stor altan som sträcker sig runt två sidor av huset som delvis är under tak. Det finns tvåutgång till altanen från huset en från vardagsrummet och en från köket. Här har ni sol hela dagen och fram på kvällen.
Blakong med utgång från sovrum 2:a plan.

Allmänt

Tomtbeskrivning

Tomtarea 603 m² (friköpt). Stor trädgårdstomt med stora ytor för lek och spring.

Fastighetsbeteckning

Kroksdal 1:118

Bilplats

Dubbelgarage om ca 50 kvm med två el-portar,ovan garaget finns det ett gästrum eller lämplingt för generationsboende. Framför garaget och huset finns det en stor grusad uppfart med plats för flera bilar, slääpvang eller liknande.

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning: Gemensamhetsanläggning: Tjörn Tubberöd GA:1

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1972-12-04)

Ekonomi

Pris

3 200 000 kr, utgångspris

Taxeringsvärde

2 048 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 1 348 000 kr. Typkod 220, värdeår 1977.

Pantbrev

18 st om totalt 2 321 000 kr

Driftkostnad

Driftkostnaden är ca 51 772 kr/år. V/A avser även renhållning

Energideklaration

Energiklass E, energiprestanda 84 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2018-10-16
Beställd/utförd av: Independia Energi AB

Övrigt

Ett vackert skärgårdssamhälle att njuta av året om. I Skärhamn är det liv och rörelse året om. Här finns en stor livsmedelsbutik, systembolag, bageri, apotek och flera personliga butiker. Önskar du bada finns flera olika badplatser med både sandstrand, hopptorn och badbryggor. I Skärhamn ligger också det berömda Akvarellmuseet med den omtalade restaurangen Vatten. Njut av den vackra skärgårdsmiljön och fantastisk mat!

Gofab Fastighetsbyrå samarbetar med Gar-bo.
Huset är besiktigat och har en dolda fel-försäkring genom Gar-bo.
I Gar-Bos dolda fel-försäkring ingår en överlåtelseförsäkring och är en så kallad objektsförsäkring. De flesta dolda fel-försäkringar innebär att säljaren blir ansvarig för att göra skadeanmälan och skicka in alla dokument. Har du Gar-Bo Överlåtelseförsäkring lämnas försäkringsskyddet över till köparen. För mer info, kontakta mäklaren.

Alla bilder

Planlösning

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.