Myggenäs/Röreviken

Röreviken 69 - Tjörn
Med fantastiskt läge och havsutsikt erbjuds denna fastighet med egen båtplats och kort väg till bad

Med hänförande utsikt över Hakefjorden och Tjörnbron bor man här på ett av områdets bästa lägen. Det höga läget ger sol från morgon till kväll och man har en kort promenad ner till svalkande bad och den egna båtplatsen. Detta är en välvårdad och mysig sommarpärla med förusättningar att utveckla till något permanent. Ett välordnat område att trivas i med kommunalt VA, asfalterade vägar och bra pendlingsavstånd till Göteborg.

Sammanfattning
Typ:
Fritidshus m båtplats
Byggår:
1965
Tomtarea:
1327 m²
Boarea:
63 m²
Biarea:
60 m²
Rum:
4 rum, varav 3 sovrum.
Pris:
3 000 000 kr, utgångspris
Mer info

Byggnad

1-plan med källare. Byggår 1965. Boarea 63 m². Biarea 60 m².

Byggnadssätt

Undergrund: Berg. Grundmur: Betonghålsten. Grund: Källare. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Liggande träpanel. Takbeklädnad: Tegel. Utv plåtarbeten: Målad plåt. Hängrännor: Målad plåt. Fönster: 2-glasfönster. Ventilation: Självdrag. Vatten: Kommunalt vatten. Avlopp: Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Direkt el samt öppen spis

Planlösning

Ni kliver in i en ljus och välkomnande hall där man har ett nyrenoverat toalettrum direkt till höger. På vänster hand är det två mysiga sovrum efter varandra som rymmer en säng och har förvaring i form av en garderob. Köket ligger rakt fram från hallen och redan när man kliver in i huset får man havet i blickfång. När man sedan tar sig in i köket och vardagsrummet som ligger intill har man en fantastisk havsutsikt och vy över Tjörnbron. Köket är ett välvårdat och charmigt orginal kök som passar bra till husets ljusa färger. Här finns även en liten matplats där man kan sitta och avnjuta båtlivet ihop med frukosten. I vardagsrummet är en vacker murad spis centralt placerad och här finns utgång till en härlig altan mot havet som är delvis taköverbyggd. Husets tredje sovrum ligger med fönster mot havet och är placerat innanför köket. Detta sovrum rymmer en dubbelsäng och har även det en garderob för förvaring.
Genomgående ligger ett vackert furugolv i huset och väggar och tak är ljusa.

I källarplanet som nås utifrån är det i dag gott om förvaringsutrymmen som har goda möjligheter att utvecklas till något mer vid behov. Det är ett ljust och stort utrymme och tre mindre rum. I ett av dess mindre rum har man en duschkabin där saltvattnet kan duschas av efter kvällsdoppet.

Balkong/uteplats

Allmänt

Tomtbeskrivning

Högt belägen tomt om 1 327 m² (friköpt) med både bergshällar och gräsytor samt en avkopplande utsikt över havet och Tjörnbron.

Fastighetsbeteckning

Häggvall 4:11

Servitut, planbestämmelser m m

Rättigheter-last: Ledningsrätt Vatten och Avlopp

Gemensamhetsanläggning: Tjörn Myggenäs GA:1, Tjörn Myggenäs GA:3

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1960-08-10)

Ekonomi

Pris

3 000 000 kr, utgångspris

Taxeringsvärde

929 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 370 000 kr. Typkod 220, värdeår 1965.

Driftkostnad

Driftkostnaden är ca 19 796 kr/år.

Övrigt

Egen båtplats följer fastigheten.

Vackra natursköna omgivningar med närhet till salta bad från klippor, bryggor och sandstrand.

Närhet till Almö Centrum där man finner apotek, vårdcentral, tandläkare, frisör samt en livsmedelsbutik med restaurang och fiskaffär med öl/vin rättigheter.
Och bara en lite längre tur har man Stenungsunds centrum där man har all tänkbar service och mängder av resturanger att välja på.
Bra buss förbindelser till Stenungsund och Göteborg.

Alla bilder

Planlösning

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.