Hamburgsund

Skäret 44 - Hamburgsund - Tanum
Söker ni ett skärgådshus med privat kaj? Välkommen till Skäret i Hamburgsund!

Tanums kommun får 700 meter längre kust! Den 16 juni kl.11.00 inviger vi den nya bron som öppnar lagunen till sundet i Hamburgsund. Förutom att kusten blir längre skapar vi även ett 50-tal nya strandtomter med egen kaj, nya promenadvägar, broar och torg. Invigningsprogram med Officiell Öppning, Optimistjollesegling i lagunen, uppvisning av Sjöräddningens Rescue Runner, Bro-lopp med mycket mer. Vi finns på plats hela helgen, välkomna!

Sammanfattning
Typ:
1 ½ plans hus
Byggår:
2017
Tomtarea:
109 m²
Boarea:
ca 90 m²
Rum:
4 rum (kan göras om till 5 rum), varav 2-3 sovrum.
Pris:
6 700 000 kr
Mer info

Byggnad

1 ½ plans hus. Byggår 2017. Boarea ca 90 m².

Byggnadssätt

Grund: Gjuten platta med 300mm isolering. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Z-panel. Takbeklädnad: Tegelpannor. Utv plåtarbeten: Plåt. Hängrännor: Plåt. Fönster: 3-glas isoler. Vatten: Kommunalt VA.

Uppvärmning och el

Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme i båda plan samt braskamin

Planlösning

Välkommen in. Fullutrustat kök med vitvaror från Miele och fläk ifrån Thermex. Mindre helkaklat WC med infälld spegel i kaklet, handfat och en vägghängd toalett vid entrén och intill ligger tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare samt badrumsmöbel.
Vardagsrum med stort fönsterparti och en värmande braskamin för kyligare dagar. Altandörr ut till den fantastiska kajen, förtöj båten, bjud in till trevliga grillkvällar eller bara njut i solstolen. Med båten intill huset kan man enkelt packa ihop pickniken och på bara några minuter är man ute i den vackra bohuslänskaskärgården.
En trappa upp ligger det två fina sovrum, ett helkaklat badrum inrett med badrumsmöbel, spegel infälld i kaklet, dusch och handdukstork samt en vägghängd toalett. Ljust och trevligt allrum, önskar man fler sovrum kan man dela av allrummet och göra ytterligare ett sovrum eller kanske en klädkammare.
Genomgående fin interiör, härligt ljusinsläpp och smakfulla detaljer.

Balkong/uteplats

Egen privat kaj att njuta av

Allmänt

Tomtbeskrivning

Tomtarea 109 m² (friköpt).

Fastighetsbeteckning

Skäret 44

Bilplats

Parkeringsplats vid pumpstationen.

Vägbeskrivning

Från Göteborg.
Följ E6, sväng höger vid avfart 103. Sväng vänster mot Fjällbacka, Hamburgsund och Hällevadsholm. När ni har Fjällbackahallen i Kville till höger svänger ni åt vänster in på Kvillevägen. Sväng höger in på Strandvägen och kör förbi Hamburgsund centrum och restaurangen Hjalmars en bit längre fram till höger finner ni Skäret i Hamburgsund.
Från Oslo
Följ E6, håll till höger och ta avfart Rylandsmotet (nr 106). Tag sedan vänster i rondellen och tredje avfarten in på Riksvägen. När ni har Fjällbackahallen i Kville på er vänstra sida svänger ni åt höger in på Kvillevägen. Sväng höger in på Strandvägen och kör förbi Hamburgsund centrum och restaurangen Hjalmars en bit längre fram till höger finner ni Skäret i Hamburgsund.

Ekonomi

Pris

6 700 000 kr

Övrigt

SKÄRET
Strandfastigheter mitt i sommaridyllen Hamburgsund. Husen byggs med egen brygga och båtplats runt en lagun som är förbunden med en kanal till sundet i Hamburgsund. De finns i två storlekar, 90 kvm & 120 kvm bostadsyta med två till fyra sovrum. Läget förpliktigar - och standarden på husen är mycket hög, med noga genomtänkta planlösningar, god arkitektur och utvalda material. Etapp 1 om fem hus är redan inflyttad. För den som älskar Bohuslän är detta ett enastående drömboende!

Alla bilder

Översikt Skäret
Översikt Skäret
Sjöhus - interiör - kök/matplats
Sjöhus - interiör - kök/matplats
Sjöhus - interiör - kök
Sjöhus - interiör - kök
Sjöhus - interiör - allrum plan 1
Sjöhus - interiör - allrum plan 1
Sjöhus - interiör - WC plan 1
Sjöhus - interiör - WC plan 1
Sjöhus - interiör - tvättstuga
Sjöhus - interiör - tvättstuga
Sjöhus - interiör - allrum plan 2
Sjöhus - interiör - allrum plan 2
Sjöhus - interiör - sovrm 1
Sjöhus - interiör - sovrm 1
Sjöhus - interiör - badrum
Sjöhus - interiör - badrum
Fasadritning
Fasadritning
Planritning
Planritning
Sundet i Hamburgsund
Sundet i Hamburgsund

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.