Hamburgsund

Skäret 51 - Hamburgsund - Tanum
Strandtomter mitt i Hamburgsund!

Ett exklusivt, nybyggt område med arkitektritade strandfastigheter som alla har egen brygga och båtplats

Sammanfattning
Typ:
1 ½ plans hus
Byggår:
2017
Tomtarea:
127 m²
Boarea:
ca 90 m²
Rum:
4 rum (kan göras om till 5 rum), varav 2-3 sovrum.
Pris:
5 900 000 kr
Mer info

Byggnad

1 ½ plans hus. Byggår 2017. Boarea ca 90 m².

Byggnadssätt

Grund: Gjuten platta med 300mm isolering. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Z-panel, täckmålas med ljusgrå färg. Takbeklädnad: Tegelpannor. Utv plåtarbeten: Plåt. Hängrännor: Plåt. Fönster: 3-glas isoler. Vatten: Kommunalt VA.

Uppvärmning och el

Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme i båda plan samt braskamin

Planlösning

Välkommen in. Direkt till höger ligger köket, snyggt vitt kök med bänkskiva i svartek, infälld belysning under överskåpen och nedfälld diskho framför fönster. Fullutrustat kök med vitvaror från Miele och fläk ifrån Thermex. Mittemot ligger ett mindre helkaklat WC med infälld spegel i kaklet, handfat och en vägghängd toalett. Intill ligger tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare samt en badrumsmöbel.
Vardagsrummet erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet i vinkel samt en värmande braskamin för kyligare dagar. Via altandörr från vardagsrummet når ni den fantastiska kajen. Kajen kan utnyttjas på många olika sätt, förtöja båten, bjuda in till trevliga grillkvällar eller bara njuta i solstolen. Med båten intill huset kan man enkelt packa ihop pickniken och på bara några minuter är man ute i den vackra bohuslänskaskärgården.
En trappa upp ligger det två fina sovrum. Intill det mindre sovrummet ligger det ett helkaklat badrum inrett med badrumsmöbel, spegel infälld i kaklet, dusch och handdukstork samt en vägghängd toalett. Ljust och trevligt allrum med utgång till ytterligare en balkong. Önskar man fler sovrum kan man dela av allrummet och göra ytterligare ett sovrum eller kanske en klädkammare.
Genomgående fin interiör, härligt ljusinsläpp och smakfulla detaljer. Ett hus som bör upplevas på plats!

Balkong/uteplats

Egen privat kaj att njuta av

Allmänt

Tomtbeskrivning

Tomtarea 127 m² (friköpt).

Fastighetsbeteckning

Skäret 51

Bilplats

En bilplats på uppfarten

Vägbeskrivning

Från Göteborg.
Följ E6, sväng höger vid avfart 103. Sväng vänster mot Fjällbacka, Hamburgsund och Hällevadsholm. När ni har Fjällbackahallen i Kville till höger svänger ni åt vänster in på Kvillevägen. Sväng höger in på Strandvägen och kör förbi Hamburgsund centrum och restaurangen Hjalmars en bit längre fram till höger finner ni Skäret i Hamburgsund.
Från Oslo
Följ E6, håll till höger och ta avfart Rylandsmotet (nr 106). Tag sedan vänster i rondellen och tredje avfarten in på Riksvägen. När ni har Fjällbackahallen i Kville på er vänstra sida svänger ni åt höger in på Kvillevägen. Sväng höger in på Strandvägen och kör förbi Hamburgsund centrum och restaurangen Hjalmars en bit längre fram till höger finner ni Skäret i Hamburgsund.

Ekonomi

Pris

5 900 000 kr

Övrigt

SKÄRET
Strandfastigheter mitt i sommaridyllen Hamburgsund. Husen byggs med egen brygga och båtplats runt en lagun som är förbunden med en kanal till sundet i Hamburgsund. De finns i två storlekar, 90 kvm & 120 kvm bostadsyta med två till fyra sovrum. Läget förpliktigar - och standarden på husen är mycket hög, med noga genomtänkta planlösningar, god arkitektur och utvalda material. Etapp 1 om fem hus är redan inflyttad. För den som älskar Bohuslän är detta ett enastående drömboende!

Alla bilder

Sundet i Hamburgsund
Sundet i Hamburgsund
Översikt Skäret
Översikt Skäret
Sjöhus - interiör - kök/matplats
Sjöhus - interiör - kök/matplats
Sjöhus - interiör - kök
Sjöhus - interiör - kök
Sjöhus - interiör - allrum plan 1
Sjöhus - interiör - allrum plan 1
Sjöhus - interiör - WC plan 1
Sjöhus - interiör - WC plan 1
Sjöhus - interiör - tvättstuga plan 1
Sjöhus - interiör - tvättstuga plan 1
Sjöhus - interiör - allrum plan 2
Sjöhus - interiör - allrum plan 2
Sjöhus - interiör - sovrm 1
Sjöhus - interiör - sovrm 1
Sjöhus - interiör - badrum övervåning
Sjöhus - interiör - badrum övervåning
Fasadritning
Fasadritning
Planritning
Planritning

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.