Skäret i Hamburgsund

Skäret 56 - Tanum
Ett förstklassigt boende med tillträde sommaren 2018

Privat innegård mot egen kaj - Mitt i Hamburgsund ligger Skäret, här byggs husen längs en lagun med en kanal som mynnar ut i sundet. Nu finns chansen att förvärva huset med områdets största innegård om ca 150 kvm. Här kan du skapa dig en egen oas intill vattnet. På tomten är el, vatten och avlopp förberett och bygglovet är godkänt för att du ska kunna uppföra ett komplementhus inrymmande social yta, badrum och sovrum.

Sammanfattning
Typ:
1 ½ plans hus
Byggår:
2015
Tomtarea:
271 m²
Boarea:
ca 90 m²
Rum:
4 rum (kan göras om till 5 rum), varav 2-3 sovrum.
Pris:
7 100 000 kr
Mer info

Byggnad

1 ½ plans hus. Byggår 2015. Boarea ca 90 m².

Byggnadssätt

Grund: Gjuten platta med 300mm isolering. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Z-panel, täckmålas med ljusgrå färg. Takbeklädnad: Tegelpannor. Utv plåtarbeten: Plåt. Hängrännor: Plåt. Fönster: 3-glas isoler. Vatten: Kommunalt. Avlopp: Kommunalt.

Uppvärmning och el

Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme i båda plan samt braskamin

Planlösning

1 ½ - planshus med en välplanerad planlösning. Första våningen inrymmer WC, tvättstuga/teknikrum samt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Snyggt, vitt kök med bänkskiva i svartek, infälld belysning och nedfälld diskho framför fönster. Vardagsrummet bjuder på ett härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet i vinkel samt en värmande braskamin för kyligare dagar. Glasdörrar ut till den generösa innegården med möjlighet att uppföra ett komplementhus. På innegården finns alla möjligheter för att skapa det perfekta skärgårdslivet. Ta båten ut till de hundratals öar som smyckar kusten. Den bohuslänska skärgården har blivit utnämnd till ett av världens vackraste naturområden. Och den allra vackraste och djupaste skärgården hittar du här.
En trappa upp ligger två fina sovrum inredda med fasta garderober och utgång till balkong. Intill ligger ett helkaklat badrum inrett med badrumsmöbel, dusch och handdukstork samt en vägghängd toalett. Pardörrar ut till en mindre balkong. Allrummet är ljust och trevligt, önskar man fler sovrum kan man dela av allrummet och göra ytterligare ett sovrum.

Balkong/uteplats

Allmänt

Tomtbeskrivning

Tomtarea 271 m². Tomten består av en stenlagd uppfart samt en rejäl innegård om ca 150 kvm med egen kaj. Förberett för köparen att uppföra ett komplementhus inrymmande social yta, WC och sovrum. VA och el är framdraget och bygglovet är godkänt, bara att börja bygga!

Fastighetsbeteckning

Skäret 56

Bilplats

Plats för en bil på uppfarten.

Övriga byggnader

Förråd intill huset.

Vägbeskrivning

Från Göteborg.
Följ E6, sväng höger vid avfart 103. Sväng vänster mot Fjällbacka, Hamburgsund och Hällevadsholm. När ni har Fjällbackahallen i Kville till höger svänger ni åt vänster in på Kvillevägen. Sväng höger in på Strandvägen och kör förbi Hamburgsund centrum och restaurangen Hjalmars en bit längre fram till höger finner ni Skäret i Hamburgsund.
Från Oslo
Följ E6, håll till höger och ta avfart Rylandsmotet (nr 106). Tag sedan vänster i rondellen och tredje avfarten in på Riksvägen. När ni har Fjällbackahallen i Kville på er vänstra sida svänger ni åt höger in på Kvillevägen. Sväng höger in på Strandvägen och kör förbi Hamburgsund centrum och restaurangen Hjalmars en bit längre fram till höger finner ni Skäret i Hamburgsund.

Ekonomi

Pris

7 100 000 kr

Övrigt

SKÄRET
Strandfastigheter mitt i sommaridyllen Hamburgsund. Husen byggs med en egen kaj runt en lagun som är förbunden med en kanal till sundet i Hamburgsund. Sjöhuset är om ca 90 kvm bostadsyta & Skärgårdshuset är om ca 120 kvm bostadsyta med två till fyra sovrum. Läget förpliktigar och standarden på husen är hög, med noga genomtänkta planlösningar, god arkitektur och utvalda material. För den som älskar Bohuslän är detta ett enastående drömboende!

Alla bilder

Unik fastighet på Skäret
Unik fastighet på Skäret
Sundet i Hamburgsund
Sundet i Hamburgsund
Hus 56 med områdets största kaj
Hus 56 med områdets största kaj
Hus 56
Hus 56
Hus 56
Hus 56
Hus 56
Hus 56
Hus 56
Hus 56
Hus 56
Hus 56
Hus 56
Hus 56
Hus 56
Hus 56
Hus 56
Hus 56
Tid för krabbfiske
Tid för krabbfiske
Tid för båtutflykter
Tid för båtutflykter
Tid för god mat
Tid för god mat
Fasadritning
Fasadritning
Planritning
Planritning

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.