Hamburgsund

Skäret 56 - Hamburgsund - Tanum
Strandtomt på västkusten!

Husen ligger runt en lagun med en kanal som mynnar ut i sundet. Skäret är något helt unikt - som ett litet Venedig i norra Bohuslän.

Sammanfattning
Typ:
1 ½ plans hus
Byggår:
2015
Tomtarea:
271 m²
Boarea:
ca 90 m²
Rum:
4 rum (kan göras om till 5 rum), varav 2-3 sovrum.
Pris:
6 700 000 kr
Mer info

Byggnad

1 ½ plans hus. Byggår 2015. Boarea ca 90 m².

Byggnadssätt

Grund: Gjuten platta med 300mm isolering. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Z-panel, täckmålas med ljusgrå färg. Takbeklädnad: Tegelpannor. Utv plåtarbeten: Plåt. Hängrännor: Plåt. Fönster: 3-glas isoler. Vatten: Kommunalt VA.

Uppvärmning och el

Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme i båda plan samt braskamin

Planlösning

Inbjudande hall med plats för avhängning. Till vänster ligger tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare samt en badrumsmöbel med praktisk bänk yta. Intill ligger ett mindre helkaklat WC med infälld spegel i kaklet, handfat och en vägghängd toalett. Hallen mynnar ut i kök och vardagsrum som ligger med öppen planlösning. Snyggt vitt kök med bänkskiva i svartek, infälld belysning under överskåpen och nedfälld diskho framför fönster. Vardagsrummet erbjuder ett fantastiskt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet i vinkel samt en värmande braskamin för kyligare dagar.

En trappa upp ligger två fina sovrum inredda med fasta garderober. Från dessa rum når ni en av husets tre balkonger. Intill det mindre sovrummet ligger ett helkaklat badrum inrett med badrumsmöbel, spegel infälld i kaklet, dusch och handdukstork samt en vägghängd toalett. Via pardörrar från badrummet når ni en mindre balkong. Ljust och trevligt allrum med utgång till balkong i härligt söderläge. Önskar man fler sovrum kan man dela av allrummet och göra ytterligare ett sovrum.

Genomgående svart ekparkett, härligt ljusinsläpp och smakfulla detaljer. I området finns två visningshus.

Balkong/uteplats

Två trevliga uteplatser som nås från kök/vardagsrum samt tre fina balkonger i var sitt väderstreck.

Allmänt

Tomtbeskrivning

Tomtarea 271 m², tomt 56 kommer slås ihop med tomt 53.

Fastighetsbeteckning

Skäret 56

Bilplats

Plats för en bil på uppfarten.

Övriga byggnader

Gäststuga/förråd intill huset.

Vägbeskrivning

Från Göteborg.
Följ E6, sväng höger vid avfart 103. Sväng vänster mot Fjällbacka, Hamburgsund och Hällevadsholm. När ni har Fjällbackahallen i Kville till höger svänger ni åt vänster in på Kvillevägen. Sväng höger in på Strandvägen och kör förbi Hamburgsund centrum och restaurangen Hjalmars en bit längre fram till höger finner ni Skäret i Hamburgsund.
Från Oslo
Följ E6, håll till höger och ta avfart Rylandsmotet (nr 106). Tag sedan vänster i rondellen och tredje avfarten in på Riksvägen. När ni har Fjällbackahallen i Kville på er vänstra sida svänger ni åt höger in på Kvillevägen. Sväng höger in på Strandvägen och kör förbi Hamburgsund centrum och restaurangen Hjalmars en bit längre fram till höger finner ni Skäret i Hamburgsund.

Ekonomi

Pris

6 700 000 kr

Övrigt

SKÄRET
Strandfastigheter mitt i sommaridyllen Hamburgsund. Husen byggs med egen brygga och båtplats runt en lagun som är förbunden med en kanal till sundet i Hamburgsund. De finns i två storlekar, 90 kvm & 120 kvm bostadsyta med två till fyra sovrum. Läget förpliktigar - och standarden på husen är mycket hög, med noga genomtänkta planlösningar, god arkitektur och utvalda material. Etapp 1 om fem hus är redan inflyttad. För den som älskar Bohuslän är detta ett enastående drömboende!

Alla bilder

Sundet i Hamburgsund
Sundet i Hamburgsund
Översikt Skäret
Översikt Skäret
Sjöhus - interiör - kök/matplats
Sjöhus - interiör - kök/matplats
Sjöhus - interiör - kök
Sjöhus - interiör - kök
Sjöhus - interiör - allrum plan 1
Sjöhus - interiör - allrum plan 1
Sjöhus - interiör - WC plan 1
Sjöhus - interiör - WC plan 1
Sjöhus - interiör - tvättstuga
Sjöhus - interiör - tvättstuga
Sjöhus - interiör - allrum plan 2
Sjöhus - interiör - allrum plan 2
Sjöhus - interiör - sovrm 1
Sjöhus - interiör - sovrm 1
Sjöhus - interiör - badrum
Sjöhus - interiör - badrum
Fasadritning
Fasadritning
Planritning
Planritning

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.