Hur mycket är min bostad värd?

Hur mycket är min bostad värd

Hur mycket är min bostad värd? Det finns många faktorer som spelar in i vad bostaden är värd. Här försöker vi svara på de vanligaste frågorna som kan dyka upp gällande vad bostaden är värd.

Det första man kan göra för att undersöka vad ens bostad är värd är att kolla på liknande bostäder i området. Vad är de ute till för pris, vad blev det sålt för eller vad är de värderade till? Jämför din bostad och den som är till salu eller har sålts. Det finns många faktorer som spelar in i bostadens värde.

Det finns även statistik på hur slutpriserna i ditt område har utvecklats över tid.

Vilka faktorer spelar in i hur mycket är min bostad värd?

Värdet kan variera beroende på hur marknaden ser ut i dagsläget då du värderar ditt hus. Det finns en mängd olika faktorer som spelar in vad din bostad är värd, till exempel:

  • Tomtstorlek
  • Husstorlek
  • Läget
  • Skicket på huset och tomten
  • Området

Vi hjälper dig att värdera

Varje bostad har unika förutsättningar. För att bedöma värdet på just din gör vi ett besök hos dig. Baserat på information om bostaden, omgivningarna, läget, erfarenheter av tidigare försäljningar, gängse värderingsmetoder och en prisanalys sammanställer vi värdet.

Gofab hjälper dig med försäljningen

Vi ger dig all den hjälp och även kunskap du behöver för en trygg samt lyckad försäljning av din bostad. På Gofab Fastighetsbyrå är alla registrerade fastighetsmäklare med mycket god lokalkännedom och stort personligt engagemang. På så vis kan vi erbjuda dig bästa möjliga affär utifrån dina krav och behov. Via våra marknadsföringskanaler och vårt spekulantregister når din försäljning också ut till en stor bredd av köpare på alla nivåer, även utanför landets gränser.

Vi säljer alla kategorier av bostäder på Västkusten, ingen affär är för stor och ingen för liten. Vår lokalkännedom gör din bostadsaffär lyckad – oavsett om du ska köpa eller sälja i området.