Köpa hus vid havet

köpa hus vid havet

Många drömmer om att köpa hus vid havet. Det är inte alls konstigt för visst är det helt underbart vid havet. Sveriges västkust är trevligt året runt. Atmosfären, miljön, havsluften… Ja, helt underbart helt enkelt!

Gör husdrömmen verklig genom att köpa hus vid havet

Doften av hav, närhet till skog, promenera längs bryggor och klippor… Det är det ni kommer få om ni köper hus vid havet. Ni kommer inte att ångra er! Bo året runt eller kanske ett semesterhus att åka till för att kunna koppla av och bara njuta. Det finns så många fina platser på västkusten. På öarna Tjörn och Orust har ni närhet till havet oavsett var på ön ni bor.

Köpa hus vid havet på Tjörn och Orust

Här köper ni hus vid havet oavsett vart på ön ni väljer att köpa. Köper ni hus i skogen har ni fortfarande nära till havet. Sedan finns det självklart hus och även lägenheter med havsutsikt med bara ett par meter ner till vattnet. Det finns något för alla!

Under vinterhalvåret är det lugnt och fridfullt medan på sommaren vallfärdar folk från hela landet till dessa öarna. Glada sommargäster på uteserveringarna, barn som leker och skrattar, folk som badar. Så härligt.

Vi vill hjälpa er att hitta er dröm

Drömmer ni om lägenhet, villa eller kanske fritidshus? Vid havet, på ett berg eller i skogen? Det finns så mycket att välja på och så många fina platser. Vi vill hjälpa er att hitta er dröm. Gofab är en fastighetsbyrå specialiserad, och lokalt förankrad på Västkusten med fokus på kommunerna Tjörn, Orust samt Stenungsund. Som obunden aktör med över 30 års erfarenhet kan vi ge dig alla de råd samt den hjälp som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Lägg in en kostnadsfri bevakning på det som skulle passa dig så hör vi av oss när något dyker upp.

 

Ni hittar våra objekt som är till salu HÄR