Mäklare Tjörn

mäklare tjörn

Gofab, mäklare Tjörn, är en fastighetsbyrå specialiserad och lokalt förankrad på Västkusten med fokus på kommunerna Tjörn, Orust & Stenungsund. Som obunden aktör med över 30 års erfarenhet kan vi ge dig alla de råd samt den hjälp som behövs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

 

Mäklare Tjörn: Våra tjänster

Vi säljer alla typer av bostäder. Ingen affär är för stor och ingen är för liten. Tack vare lokalkännedom gör vi din bostadsaffär lyckad – oavsett om du ska köpa eller sälja i ditt område.

Mäklare Tjörn – Vi ger dig all den hjälp och kunskap du behöver för en trygg och lyckad försäljning av din bostad. Hos oss är alla registrerade fastighetsmäklare med mycket god lokalkännedom och stort personligt engagemang. Genom detta erbjuder vi dig bästa möjliga affär utifrån dina krav och behov. Via våra marknadsföringskanaler och vårt spekulantregister når din försäljning även ut till en stor bredd av köpare på alla nivåer, även utanför landets gränser.

 

Vi värderar

Vill du veta vad din bostad är värd? Varje bostad har unika förutsättningar. Vi besöker dig för att bedöma värdet på bostaden. Värdet grundar vi på information om bostaden, omgivningarna och läget.

Funderar du på att sälja? Letar du efter ett nytt boende? Med vår konstadsfria tjänst Checkat Läge kan du förbereda försäljningen och därefter sälja när du är redo. Vi tecknar då ett uppdragsavtal, fotograferar samt sammanställer bostadsbeskrivningen. Försäljningen startar sen när du vill. Överenskommet arvode erhåller vi när din bostad är såld.

 

Letar du bostad på Tjörn?

Gofab, mäklare Tjörn, hjälper dig med tips och råd genom hela processen när du ska köpa din bostad. Alla våra mäklare är även registrerade fastighetsmäklare. Vi har många år i branschen och väglett tusentals köpare genom lyckade bostadsaffärer. Vi strävar alltid efter trygg och personlig kontakt, du kan i förtroende vända dig till oss med dina funderingar under processen.

Läs mer om våra tjänster HÄR