Fritidshus Västkusten

Fritidshus Västkusten

Fritidshus Västkusten? Västkusten är en riktig pärla. Tänk dig att kunna åka ut till ett fritidshus där du bara kan koppla och njuta av lugnet. Visst låter det härligt? På Västkusten finns det många fina platser i många olika miljöer, det finns något som passar alla. Även om västkusten är som allra bäst på sommaren så har det sin charm även de andra årstiderna. Eftersom folk bor här året runt så är affärer och restauranger öppna de andra årstiderna också och det finns alltid något att hitta på här. Västkusten är trevligt året runt!

Gofabs mäklare har lång erfarenhet av bostäder och hjälper dig att hitta rätt. Vårt fokus ligger på Tjörn, Orust och Stenungsund, där vi själva även bor och har våra kontor.

 

Köpa fritidshus Västkusten

Du kan känna dig trygg med oss, Gofab Fastighetsbyrå är marknadsledande på Västkusten med över 200 år av samlad erfarenhet. Vi har en stark gemenskap och god anda som omfattar våra kunder. Med vårt stora engagemang och vår lyhördhet hjälper vi dig att hitta just din drömbostad.  Drömmer du om en sommarstuga vid havet, vid sjön, i skogen eller mer i centrum av samhället? Vi jobbar för att du ska bli nöjd!

Är det så att du även ska sälja en bostad i samband med köp av sommarstuga? Då hjälper vi dig med en trygg försäljning. Med lång erfarenhet av bostäder ger vi dig all den hjälp och kunskap du behöver för en trygg och lyckad försäljning.

 

Känn dig trygg med Gofab Fastighetsbyrå

Vi är en fastighetsbyrå som är specialiserad på Västkusten och framförallt kommunerna Tjörn, Orust och Stenungsund där vi själva bor samt har våra kontor. I 30 år har vi varit marknadsledande på Västkusten och vi säljer alla kategorier av bostäder; bostadsrätter, villor, fritidshus, gårdar och tomter, samt kommersiella fastigheter.

 

Objekt till salu just nu