Sälja hus

sälja hus

Funderar ni på att sälja hus?

Gofab Fastighetsbyrå är en lokal mäklarbyrå på Västkusten. Vårt fokus ligger på kommunerna Tjörn, Orust och Stenungsund. Vi hjälper er när ni ska sälja hus. Vi svarar på de frågor du har kring försäljningen. Gofab säljer alla kategorier av bostäder på västkusten – villor, fritidshus, bostadsrätter, gårdar och tomter, samt kommersiella fastigheter. Med vår erfarenhet kan du känna dig trygg!

Skräddarsydd mäklartjänst

Vi på Gofab Fastighetsbyrå skräddarsyr en mäklartjänst som passar dina behov och önskemål. Med över 200 år samlad erfarenhet av bostadsaffärer ger vi dig allt du behöver för en trygg och lyckad försäljning.

I första steget inför försäljningen har vi ett möte. Där pratar vi igenom dina tanka och förväntningar på försäljningen. Tillsammans kommer vi fram till försäljningsupplägg och tidsplan som passar dig och dina förutsättningar.

Nästa steg är att lyfta fram det bästa med din bostad i ord och bild. Du får träffa vår stylist som ger dig tips och råd inför försäljningen. Sedan tas det bilder på bostaden av vår professionella fotograf och din fastighetsmäklare sammanställer all information i ett attraktivt paket för marknadsföring.

Sedan är det dags för visningar. Vi håller regelbunden kontakt och vi informerar dig löpande.

När köpare och säljare är överens skriver vi ett köpekontrakt mellan parterna och köparen betalar överenskommen handpenning. Nu börjar förberedelserna för själva flytten etc.

På tillträdesdagen träffas mäklare, köpare samt säljare för att slutföra affären.

 

Inte redo för försäljningen riktigt än?

Med checkat läge kan du förbereda din försäljning och sedan sätta igång den när du är redo. Vi tecknar ett förmedlingsuppdrag, fotograferar och sammanställer bostadsbeskrivningen. Försäljningen startar sedan när du vill!

 

Läs mer HÄR