Solgårdsterrassen

Stenungsund - Solgårdsterrassen 16 - Stenungsund

Bekvämt boende på första parkett

Harmoni och stämningsfullhet vävs samman till en oslagbar helhet och ni erbjuds här en modern och inbjudande bostad med smakfulla detaljer och vacker vy över havet.

Sammanfattning

Typ:
Bostadsrätt
Boarea:
73 kvm
Rum:
2 varav 1 sovrum
Pris
3 175 000 kr, Utgångspris el hbj.
Avgift
5 110 kr/mån
Byggår:
2021

Solgårdsterrassen 16

Uppe på berget ligger det framåtblickande området Solgårdsterrassen, här tar du bekvämt hissen upp till bostadsrätten och kliver in i den välkomnade hallen med klinkergolv som sedan övergår i ett snyggt, vaxat trägolv. Här slås du av hur bostadsrätten inretts med smakfulla detaljer som höjer den harmoniska känslan i bostaden. Den ribbade väggen i trä återkommer i flera rum och skapar en fin kontrast mellan de släta väggarna. Här finns måttbeställda gardiner i samtliga rum, svarta uttag som smälter in med den övriga inredningen och smart belysning som tänder sig när du öppnar dörren till rummet.

Från hallen tornar vardagsrum och kök upp i en rymlig och öppen sällskapsyta. Här finns köket med vita, stilrena luckor och matchande ljusgrå bänkskiva. Den maskinella utrustningen smälter snyggt in med det vita luckorna. Matplatsen är placerad framför fönstret och här vilar blicken mot havet medan måltiderna avnjuts. Den inbjudande och inglasade balkongen med snyggt golv och havsutsikt ligger i ett skönt söderläge och blir ditt självklara val från tidig vår till senhöst och ditt skönaste vardagsrum under långa, ljumma sommarkvällar.

Det rogivande sovrummet är smakfullt målat i en mörkgrå kulör som bryter av mot garderobens vita skjutdörrar och den ribbade träväggen är här snyggt målad i samma mörkgråa kulör. Badrummet är helkaklat och här är tvättmaskin och torktumlare snyggt inbyggt med förvaring ovanför. Detaljer som belysning under kommod och överskåp påminner oss om hur genomarbetat bostaden är. Den välinredda klädkammaren som ligger mitt emellan hall och sovrum ger en överskådlig bild över kläderna och det blir enkelt att hålla ordning och reda.

Här bor du bekvämt på första parkett men ändå med närhet till allt vad Stenungstorg har att erbjuda med butiker, restauranger och uteliv.

Stenungsund

Stenungsund är ett växande samhälle där Ni alltid har nära till salta bad i havet, butiker och bra service. Här finns ett brett utbud inom olika sporter, skatepark, seglarklubb och en helt ny Is- och simhall. Trevliga restauranger längs med kajen där Ni kan avnjuta en riktigt god middag. Det finns också trevliga caféer och glassbarer. I Stenungsund har man bra pendlingsavstånd till både Göteborg och Uddevalla. Tåget går ungefär varje halvtimma till både Göteborg och Uddevalla. Det går också lokalbussar som tar Er runt i Stenungsund och grannkommunerna Tjörn & Orust på ett smidigt sätt.

I Stenungsund finns alla typer av bostäder, villakvarter, lägenheter och radhus. Bara några få minuter från centrala Stenungsund breder landsbygden ut sig. Här kan du bo med havet som närmsta granne men också i mindre bostadsområden och samtidigt ha naturen inpå knuten.

Fakta

Boarea
73 Kvm enligt föreningen
Balkong
Inglasad balkong
Förråd
Förråd finns
Fönster
3- glas fönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Tv- internetutbud
Fiber
Lägenhetsnummer
4-1101
Våning
1
Hiss
Ja
Ekonomi
Begärt pris
3 175 000 kr, Utgångspris el hbj.
Andelstal, förening
2.48287%
Andelstal, avgift
7.9937%
Nettoskuldsättning
0 kr
Avgift
5 110 kr/mån
Ingår i avgiften
Renhållning, bredband och TV, uppvärmning
Driftkostnad
El
263 kr/månad
Vatten/Avlopp
232 kr/månad
Försäkring
154 kr/månad
Kommentar
Driftskostnaden är delvis uppskattad för att få en årsförbrukning.
Personer i hushåll
2
Driftskostnader totalt
649 kr/mån
Ingår ej i avgiften
hushållsel, vatten samt uppvärmning av vatten.

Visningar

Onsdag

29

mars

Onsdag 29/3

Kl: 17:00 - 17:30

Bokad visning, ring el maila för tidsbokning, anmälan krävs.

Mäklare

Karin Andersson

Fastighetsmäklare

0705-92 76 64 karin@gofab.se

Utsikten från matplatsen

Planlösning

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.