Skäret i Hamburgsund

Tanum - Skäretvägen 1 - Hamburgsund

Ett förstaklassigt boende

Upplev Skäret i Hamburgsund, skärgårdshus med gammaldags charm och båtplats i den gemensamma hamnen i lagunen. Nu har vi endast 6 tomter kvar, missa inte chansen att förverkliga din skärgårdsdröm vid havet!

Sammanfattning

Typ:
Fritidshus
Tomtarea:
313 kvm
Rum:
4 varav 3 sovrum
Pris
7 500 000 kr

Skäretvägen 1

I den populära skärgårdsidyllen Hamburgsund har Skäret växt fram. Runt en lagun har Skärgårdshus och Sjöhus byggts upp och nu har vi endast 6 obebyggda tomter kvar.

På Skäretvägen 1 kommer det att byggas ett klassiskt skärgårdshus i en moderntappning. Här välkomnas du till ett boende som andas rymd och livskvalitet. I entrén ligger ett praktiskt förråd som gömmer undan både flytvästar och ytterkläder. Intill ligger ett helkaklat badrum/tvättstuga med tillvalsmöjligheter så du kan sätta din egen prägel. Köket från Vedum (möjlighet att göra tillval) ligger i öppen planlösning med matplats och umgängesrum vilket skapar en social känsla att umgås i goda vänners lag. Den stämningshöjande braskaminen är centralt placerad och sprider värme i rummet. Fönster i flera väderstreck gör att ljus strömmar in i rummet. Vi kliver ut på altanen som ger plats för matgrupp och såklart, grillen! Övervåningen har förhöjt väggliv vilket skapar mer rymd och yta. Här ligger allrummet centralt placerat och intill ligger det 3 rofyllda sovrum och ett snyggt badrum.

Packa picknickkorgen och ta båten ut för att upptäcka hela den vackra skärgården. Njut av solvarma klippor och salta bad under sommaren och förundras över naturens krafter när vågorna slår mot klipporna en höstdag. Ta vara på vårsolens varma strålar på altanen och skapa nya traditioner över jul och nyår här.

Längs sundet ligger året runt-öppna restauranger, caféer och butiker som bjuder på strålande utsikt över den vackra sjövägen mellan fastlandet och natursköna Hamburgö. Över sundet går linfärjan Hamburgsundsleden.

En del av den service finns i Hamburgsund:

Livsmedelsaffär
Ombud för Systembolaget
Restauranger
Caféer
Apotek
Bibliotek
Postombud

Fakta

Fastighetsbeteckning
HAMBURGSUND 3:270
Tomtarea
313 Kvm Fastighetsregistret
Fasad
Locklistpanel
Tak
Tegelpannor
Plåtarbete
Plåt
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om/Kommunalt avlopp.
Eldstad
Braskamin
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme i båda plan
Ventilation
Mekanisk frånluft med återvinning
Tv- internetutbud
Fiber
Ekonomi
Begärt pris
7 500 000 kr

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Mäklare

Peter Oskarsson

VD/Fastighetsmäklare

0706-78 30 04 peter@gofab.se

Skärgårdshuset

Bilderna kommer från ett befintligt hus i området och är ej till salu. Kontakta mäklare för att bygga ditt Skärgårdshus på Skäret.

Området ligger vackert beläget intill sundet mellan Hamburgsund och Hamburgö

Endast ett fåtal skärgårdshus kvar nu

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.