Kajen

Tjörn - Prosteviken 35C 1322 - Skärhamn
Ett livsstilsboende

Här möts du av stora fönsterpartier som ger en hänförande utsikt mot vattnet och utgång till terrassen. Möjlighet till inflyttning omgående.

Sammanfattning
Typ:
Bostadsrätt
Byggår:
2019/2020
Boarea:
ca 151 m²
Rum:
6 , varav 4 sovrum
Pris:
7 190 000 kr
Mer info

Lägenhet 1322

Kajkanten och havet breder ut sig framför dina fötter och gör dig sällskap vid morgondoppet, kvällsmiddagarna på terrassen och vid solnedgången som färgar himlen rosa. Harmoni och stämningsfullhet vävs samman till en oslagbar helhet och ni erbjuds här ett ljust och elegant boende i 2-plan.

Från hallen tornar vardagsrum och kök upp i en öppen sällskapsyta. Här finns köket med vita stilrena luckor, läderhandtag och matchande beige stenbänkskiva som följer upp på väggen som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av integrerad kyl och frys, mikrovågsugn, ugn, induktionshäll, spisfläkt samt integrerad diskmaskin. I sydost möts man av stora glaspartier som ger en hänförande utsikt mot vattnet.

I entréplanet finns ett Master bedroom med plats för dubbelsäng och generöst med förvaring i platsbyggda skjutdörrsgarderober. Ett mindre sovrum, perfekt som ett barnrum alternativt ett arbetsrum. De helkaklade badrummet har stora, fina kakelplattor och är utrustat med dusch, toalett, tvättställ samt kombimaskin.

Lägenhetens övreplan disponeras av två fina sovrum, ett badrum och ett gemensamt allrum med utgång till takterrassen. Via en glasdörr når man den fantastiska terrassen som ligger i skönt sydostläge och är kryddad med plats för loungemöbler och matplats för större sällskap.

Inredningen i bostaden präglas av ett övergripande lugn med sobra färgval, karaktärsfulla materialval och en funktionell förvaring.

Längs den gamla strandlinjen går Kajens naturliga uterum och mötesplats – den långa bryggan. Den binder samman husen och skapar närhet mellan bostäderna och båtarna. Att bo på Kajen är den perfekta kombinationen av permanentboende och sommarhus. Möjlighet till båtplats i den nya hamnen. 

Kajen i Skärhamn

Tänk dig att öppna dörren, kliva ut på balkongen och njuta ditt morgonkaffe tillsammans med morgonsolens glitter och den salta brisen från havet. Eller att kila ner till båten och vara ute på fisketur inom några minuter. På Kajen i Skärhamn kan drömmen bli verklighet. 

Kajen är en härlig plats att bo på och ett lyft för hela Skärhamn. Här skapas en viktig länk i ett inbjudande hamnstråk, som går hela vägen från Havsporten till Akvarellmuseet, via torget och gästhamnen. Sommartid är det så klart en härlig promenad. Men det blir också till stor nytta för ett levande och växande Skärhamn. Här blir det lite närmare mellan butiker och bibliotek, bostäder och kommunikationer.

Fakta

Boarea
ca 151 m² enligt föreningen
Balkong/Terass
Takterrass
Fönster
Aluminiumklädda
Ventilation
FTX ventilation
Våning
2 & 3 av 3

Ekonomi

Begärt pris
7 190 000 kr
Andelstal ägande
3.41 %
Avgift
7 217 kr/mån
Ingår i avgiften
Vatten, parkering
Pantsatt
Nej

Alla bilder

Magisk takterrass
Magisk takterrass
Möjlighet till båtplats i den nya hamnen
Möjlighet till båtplats i den nya hamnen
Perfekt belägen intill havet
Perfekt belägen intill havet
Lägenheten disponerar fyra sovrum
Lägenheten disponerar fyra sovrum
Badrum 1
Badrum 1
Badrum 2
Badrum 2
Skärhamn
Skärhamn
Omtyckta Akvarellmuseet
Omtyckta Akvarellmuseet

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.

personuppgiftspolicy