Ödsmål

Stenungsund - Krukmakarevägen 14 - Ödsmål
Gedigen villa i ett lugnt och omtyckt område med en härlig baksida mot grönområde

På en uppväxt, plan trädgårdstomt med altan i västerläge och en fri baksida som vetter mot ett grönområde erbjuds nu ett bra planerat hus som passar barnfamiljen såväl som paret. Rymligt garage om ca 50 kvm för både motorintresse och förvaring. Bergvärme installerad 2015 bidrar till låga driftkostnader. Närhet till förskola, skola och idrottsanläggning som allt finns i området.

Sammanfattning
Typ:
Villa
Byggår:
1978
Boarea:
125 m²
Tomtarea:
719 m²
Rum:
4 , varav 2 sovrum
Mer info

Planlösning

Rymlig entréhall där man har tvättstugan direkt in till höger. Tvättstugan renoverades 2020 och ny tvättmaskin sattes in året innan, 2019. Nedervåningen har renoverats och fått ny planlösning mellan 2018-2019 då man öppnat upp mer mellan köket och vardagsrummet. Vardagsrummet och matplatsen ligger i vinkel mot köket. Köket är ljust och fullutrustat och har en köksö som avgränsar lite mot matbordet. Härifrån har man också en utgång till den härliga altanen i västerläge. Ett ostört läge med sol långt in på kvällen. På denna första våningen finns även ett av husets tre sovrum samt ett badrum. Badrummet är i ljusa färger och har plastmatta på golvet och halvkakel på väggarna. Här finns badkar, wc och handfat.

En trappa upp finns två vältilltagna sovrum varav av det ena har utgång till en stor balkong och tidigare varit uppdelad i två mindre sovrum. Så får den som önskar eller har behovet av fler rum finns det en enkel lösning. Även på denna våningen finns det ett badrum med wc och handfat men då med dusch istället för badkar.

Tomt/uteplatser

Mysig och grönskande trädgårdstomt om 719 kvm med taköverbygd uteplats i västerläge. En härlig baksida som vetter mot grönområde och är väldigt privat och insynsskyddad. En bra och plan gräsmatta för spring och lek.

Finns även en balkong på andra våning som man når från ett av sovrummen.

Garage/parkering

Stor garagebyggnad om ca 50 kvm med stora möjligheter. Byggnaden är idag uppdelad i ett garage och förrådsdel för förvaring. Man har även dragit in vattenburenvärme till garagebyggnaden som är kopplat till bergvärmen i huset. Finns även plats för ett par bilar på uppfarten.

Övrigt

Ödsmål ligger ca 7 minuter från Stenungsund där all tänkbar service finns. Här bor man i ett lugnt och omtyckt område med närhet till förskola och låg- och mellanstadieskola samt närhet till fina bad i både havet eller sjöar beroende på vad man föredrar. Alldles bredvid huset finns en lekplats för de mindre barnen och för det större finns det en idrottsplats med fotbollsplan i närheten.

 

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, värde: 1 177 000 kr
Mark, värde: 507 000 kr
Summavärde: 1 684 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 1978
Värdeår: 1978

Fakta

Fastighetsbeteckning
ÖDSMÅLS-APLERÖD 1:40
Boarea
125 m² enligt säljaren
Tomtarea
719 m² Fastighetsregistret
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor
Plåtarbete
Plåtisol
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Tv- internetutbud
Fiber
Energiprestanda
58 kWh per kvm och år
Energiklass
B

Ekonomi

Begärt pris
3 295 000 kr, utgångspris

Driftskostnad

El
15 132 kr/år
Vatten/Avlopp
3 469 kr/år
Renhållning
3 500 kr/år
Försäkring
8 000 kr/år
Totalt
30 101 kr/år

Pantbrev

2 st om totalt 1 921 000 kr

Alla bilder

Planlösning

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.

personuppgiftspolicy