Skäret

Tanum - Skäretvägen 8 - Hamburgsund

Här erbjuds en unik möjlighet att utforma det sista av bygget av detta skärgårdshus

På en underbar solig tomt med ett fint läge i attraktiva Hamburgsund, ligger denna fantastiskt fina skärgårdsvilla under uppförande. Här bor du med havet på lagom avstånd och båtplatsen några hundra steg från huset. Plocka med dig picknickkorgen och utforska hela den vackra skärgården. Kontakta mäklare för mer info kring bygget.

Sammanfattning

Typ:
Fritidshus
Boarea:
120 kvm
Tomtarea:
250 kvm
Rum:
5 varav 3 sovrum
Pris
7 300 000 kr
Byggår:
2023

Skäretvägen 8

En dröm där modern interiör möter en trivsam planlösning på ett mycket stilrent sätt. Här samsas smarta och välplanerade ytor tillsammans med kvalitativ inredning och fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusflöde. Sovrummen har fördelats på övre plan medan de sociala ytorna återfinns på nedre plan. Entréplanets naturliga mittpunkt och husets hjärta är det fantastiska köket som har en öppen planlösning mot vardagsrummet.

I entrén ligger ett praktiskt förråd som gömmer undan både flytvästar och ytterkläder. Intill ligger ett helkaklat badrum/tvättstuga med tillvalsmöjligheter så du kan sätta din egna prägel. Köket från Marbodal (möjlighet att göra ändringar och  tillval) ligger i öppen planlösning med matplats och umgängesrum vilket skapar en social känsla att umgås i goda vänners lag. Den stämningshöjande braskaminen är centralt placerad och sprider värme i rummet. Fönster i flera väderstreck gör att ljus strömmar in i rummet. Vi kliver ut på altanen som ger plats för matgrupp och såklart, grillen! Övervåningen har förhöjt väggliv vilket skapar mer rymd och yta. Här ligger allrummet centralt placerat och intill ligger det 3 rofyllda sovrum och ett snyggt badrum.

Båten ligger i den gemensamma båthamnen i lagunen så det är bara att packa picknickkorgen och ta båten ut för att upptäcka hela den vackra skärgården. Njut av solvarma klippor och salta bad under sommaren och förundras över naturens krafter när vågorna slår mot klipporna en höstdag. Ta vara på vårsolens varma strålar på altanen och skapa nya traditioner över jul och nyår här.

Ett kvalitetsboende som erbjuder suveräna möjligheter att kombinera livet optimalt.

Hamburgsund

Tack vare det lugna, skyddade läget och närheten till både natur och service har Hamburgsund länge varit en populär ort. Längs sundet mellan Hamburgsund och Hamburgö ligger flera året runt-öppna restauranger, caféer och butiker som bjuder på strålande utsikt över havet.

I den populära skärgårdsidyllen Hamburgsund har Skäret växt fram. Runt en lagun har Skärgårdshus och Sjöhus byggts upp och du har nu möjlighet att köpa en av det sista fastigheterna i detta fantastiska område. 

 

Fakta

Fastighetsbeteckning
HAMBURGSUND 3:266
Boarea
120 Kvm enligt säljaren
Tomtarea
250 Kvm enligt fastighetsregistret
Fasad
Trä
Tak
Tegel
Plåtarbete
Plåt
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Eldstad
Braskamin
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme i båda plan.
Ventilation
Mekanisk frånluft med återvinning
Tv- internetutbud
Fiber
Ekonomi
Begärt pris
7 300 000 kr
Driftkostnad
Värme
10 000 kr/år
El
8 000 kr/år
Samfällighet
4 200 kr/år
Vatten/Avlopp
8 800 kr/år
Försäkring
3 600 kr/år
Kommentar
Huset är nytt, kostnaden är uppskattad
Driftskostnader totalt
34 596 kr/år
Taxeringsår
2021
Taxeringskod
210
Taxeringsvärde tomt
1 077 000 kr
Taxeringsvärde totalt
1 077 000 kr
Total fastighetsskatt/-avgift
10 770 kr

Visningar

Kontakta mäklaren för mer information om visning.

Mäklare

Peter Oskarsson

VD/Fastighetsmäklare

0706-78 30 04 peter@gofab.se

Hus 65

Veranda och burspråk.

Båtplats vid den gemensamma bryggan

Hus 65 under uppförande

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.