Nordviksberg

Tjörn - Nordviksberg 14 D - Skärhamn

Havsnära bostadsrätt med havsutsikt. Belägen på gavel med insynsskyddad balkong i söder

Välkomna till detta mycket smakfulla och ljusa boende med fin och sällskaplig planlösning, rymliga rum och fin utsikt över västerhavet från såväl vardagsrummet som den soligt belägna balkongen. Ett bekvämt och smakfullt boende med gångavstånd till västerhavet, båthamnar och all behövlig service. Välkomna att boka tid för visning och uppleva denna bostad på plats!

Sammanfattning

Typ:
Bostadsrätt
Boarea:
74 kvm
Rum:
3 varav 2 sovrum
Pris
2 190 000 kr, Utgångspris
Avgift
4 647 kr/mån
Byggår:
2013

Planlösning

Välkomna till trivsamma Nordviksberg, högt beläget intill Skärhamns levande skärgårdsamhälle, västerhavet och all tänkbar service. Ni finner er tillhörande parkering alldeles intill ert boende och med ett par steg uppför trappan till er högt soligt belägna bostad.

Ni gör entré i en välkomnande entréhall med gott om plats att hänga av er ytterkläder samt en rejäl skjutdörrsgarderob som extra förvaring. Direkt till vänster ett välplanerat duschrum kombinerat med tvättstuga, helkaklat med golv/komfortvärme för extra varma golv såväl vinter som sommar. Ni har en rejäl dusch med skjutbar duschdörr från Svedbergs, infälld spotlights i taket. Handfat med kommod och tillhörande spegelskåp med ytterligare förvaring för badrumsartiklar, wc samt en tvättbänk med skåpsförvaring och undertill såväl tvättmaskin som torktumlare.

Direkt till höger i entréhallen finner ni ett rymligt, välplanerat sovrum, ekparkett och ljusa, varma färger på väggarna som i resterande rum i bostaden. Vidare in till en öppen och mycket sällskaplig planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Ljus härlig yta att laga mat och umgås i för såväl familj som vänner. Från matplatsen har ni även utgång till en stor balkong i söder med havsutsikt rakt ut i väster. Här kan ni njuta fina sommardagar och kvällar samtidigt som ni ser ut över fraktskeppen långt ut i havsbandet. Ni har insynsskydd i form av tyg på balkongräcket och mot havet har ni ett plast/glas skydd för att även kunna få utsikten mot havet.

Köket, ett vitlackat kök från Vedum med grå köksbänksskivor, inrymmer induktionshäll med köksfläkt, varmluftsugn, kyl/frys samt diskmaskin. Intill matplatsen har ni en fin hörna där ni kan ha ert "hemmakontor" eller ett stort vitrinskåp som extra köksförvaring. Vardagrummet är ljust och fint med fönster åt flera värderstreck för härligt ljusinsläpp, härifrån har ni också fin vy ut över havet och de härliga västkustklipporna. 

Ni finner ytterligare ett rymligt och välplanerat sovrum, till detta sovrummet har man en egen walkincloset för extra god klädförvaring, här inne finner man även mediacentralen för styrning av fiber/datauttagen. Alla fönsterbänkar är i marmor för extra god känsla av kvalitet. 

Föreningen förfogar även över en gästlägenhet, som går att boka av föreningens medlemmar för deras gäster. Gästlägenheten är på ca 21 kvm med 2+2 sängplatser och är utrustad med dusch, toalett och ett litet pentry med utrustning för en lättare frukost. Kostnad endast 200 kr/natt. 

 

Fakta

Boarea
ca 74 Kvm enligt föreningen
Balkong
Soligt belägen balkong om ca 12 kvm med havsutsikt rakt ut i väster
Förråd
Varmbonad källarförråd. Gemensamt cykelförråd
Fönster
3-glas isolerglas
Uppvärmning
Bergvärme, vattenburen värme. Komfort golvvärme i duschrum/tvättstuga
Ventilation
Mekanisk frånluft, tillluft via spaltventiler i fönster
Tv- internetutbud
Fiber finns i bostaden. Telia
Lägenhetsnummer
008
Våning
2
Ekonomi
Begärt pris
2 190 000 kr, Utgångspris
Andelstal, förening
2.49792%
Andelstal, avgift
2.49239%
Nettoskuldsättning
655 029 kr
Avgift
4 647 kr/mån
Ingår i avgiften
Värme, fiber, kallvatten, parkering, förråd och cykelförråd
Driftkostnad
El
350 kr/månad
Vatten/Avlopp
300 kr/månad
Övrigt
260 kr/månad
Kommentar
Övirgt syftar på obligatoriskt tillägg av fiber/telia startpaket. Vatten/avlopp syftar på varmvattentillägget.
Driftskostnader totalt
910 kr/mån
Ingår ej i avgiften
Hushållsel, varmvatten, telia startpaket

Visningar

Lördag

3

juni

Lördag 3/6

Kl: 12:45 - 13:30

Bokad visning. Ring eller maila för att boka in er. Välkomna !

Mäklare

Kent Olsson

Fastighetsmäklare

0705-67 83 30 kent@gofab.se

Öppet, ljust och fint

Sällskaplig och trivsam planlösning

Entrésidan med delar av områdets grönområde samt gemensam ute/grillplats

Från såväl balkongen som från vardagsrummet har man utsikt över havet långt ut i väster

Utgång till balkongen i söder i anslutning till matplats. Här kan ni avnjuta morgonkaffet eller grillkvällar med vy över havet

Planlösning

Planlösning

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.