Höviksnäs

Tjörn - Fridhemsvägen 7D - Höviksnäs

Klimatsmart boende vid havet

Varmt välkomna till vackra och populära Höviksnäs och denna lägenhet på två rum som ligger i en ekoby, vilket innebär att det är ett hållbart boende med ett genomgående miljötänk. Bostaden präglas av moderna och smarta lösningar med förnyelsebara materialval och genomtänkta system för uppvärmning och ventilation för att det ekologiska avtrycket ska bli så lågt som möjligt. Här blir havet er granne och ett gammalt kulturlandskap ligger runt knuten.

Sammanfattning

Typ:
Bostadsrätt
Boarea:
51.8 kvm
Rum:
2 varav 1 sovrum
Pris
2 250 000 kr, Föreslagen budstart
Avgift
3 988 kr/mån
Byggår:
2017

Fridhemsvägen 7 D

Bostaden som byggdes 2017 kombinerar det moderna med det tidlösa och är byggt av massivträ med solceller på taket. De 52 kvadratmeterna är harmoniska med stilrena och ljusa materialval.

Mellan köket och vardagsrummet är det en öppen planlösning och då loftet sträcker sig en bit över köket innebär det att vardagsrummet har en ljuvligt hög takhöjd, vilket skapar en rymlig och luftig känsla. Tack vare det rejäla fönsterpartiet har rummet ett fint ljusinsläpp och från fönstren kan ni skymta havet. Köket har skåpluckor i trä, vilket skapar en enhetlig känsla med resten av boendet.

En fin trappa i ljust trä tar er upp till loftet där ett stort snedtaksfönster skänker välkommet ljus på dagen och på kvällen kan ni varmt och bekvämt blicka ut över stjärnhimlen. I sovrummet finns plats för en dubbelsäng och garderober med skjutdörrar erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Även i bostadens hall finns praktiska skjutdörrsgarderober. Badrummet är helkaklat med vita väggar och här finns dusch samt tvättmaskin och torktumlare.

Självklart finns här finns möjlighet att ladda sin elbil och för er med gröna fingrar finns det odlingslotter att nyttja.

Bra kommunikationer tar er smidigt till Stenungsund och Göteborg. Från lägenheten är det bekväma gångavstånd till fina badplatser och småbåthamn samt till matbutik, skola och förskola.

Välkomna på visning!

Höviksnäs

Höviksnäs bjuder på klassiska villakvarter, lägenhet -och radhusområden samt äldre fritidshusområden som mer och mer blir permanentboende. I Höviksnäs finner ni förskola samt skola till årskurs 9. Gång/cykelavstånd till fin båthamn samt alltid närhet till fina bad. Naturfina områden med promenadslingor och motionsspår.  Bra kommunikationer med bl.a. direktbuss till Göteborg.

BRF Tångeröd Änghusen

Brf Tångeröd Ängshusen Organisationsform/typ Bostadsrättsförening Antal lägenheter 16 Äkta/oäkta bostadsrättsförening Äkta Parkering Parkering på gård. Till varje bostadsrätt ingår en parkeringsplats. Laddstolpar för elbil finns, förbrukning debiteras separat. TV/bredband Bredbandsanslutning av alla lägenheter, via fiber. Ett basutbud från Telia ingår i månadsavgiften. Gårdsplats/innergård Gårdarna ges på sikt en mjuk och blommig ängskaraktär med ytor av klippt gräs för umgänge, lek och fruktträd. Mellan bostadshusen står låga komplementbyggnader med framförliggande grusytor som fyller de praktiska behov som finns utöver det egna hemmet. Här kan de boende förvara saker, ladda elbilen, plantera blommor, tvätta cykeln eller njuta av trädgårdens möjligheter både avskilt och tillsammans. Gemensamma utrymmen Gemenskapen är central i Tångeröds ekoby. En viktig del i ekobyns utveckling är att skapa mötesplatser, så som gemensamt och centralt placerat ekobyhus. Huset blir områdets hjärta och en naturlig plats för dagliga samtal, möten och aktiviteter.

Nettoskuldersättning

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Underlag för beräkningen har inhämtats från föreningen, dels från den senaste tillgängliga årsredovisningen och från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister. 

Fakta

Boarea
51.8 Kvm enligt föreningen
Balkong
Gemensam entrébalkong
Förråd
Fristående förråd
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Solceller, bergvärme - vattenburen golvvärme
Ventilation
Mekanisk från- & tilluft med återvinning
Tv- internetutbud
Fiber via telia. TV-paket lagom
Lägenhetsnummer
6
Våning
2 av 2
Hiss
Nej
Energiprestanda
47 kWh per kvm och år kWh per kvm och år
Energiklass
B
Ekonomi
Begärt pris
2 250 000 kr, Föreslagen budstart
Andelstal, förening
6.29%
Andelstal, avgift
6.30%
Nettoskuldsättning
708 806 kr
Avgift
3 988 kr/mån
Ingår i avgiften
Värme, sophantering, fiber, TV-paket lagom, parkering och förråd
Driftkostnad
El
414 kr/månad
Försäkring
100 kr/månad
Övrigt
100 kr/månad
Kommentar
Övrigt avser Laddstolpe El avser debitering el och varmvatten som avräknas den 1:a månaden i varje kvartal enligt förbrukning, EX Moms. ,Enligt säljarens uppgifter
Personer i hushåll
1
Driftskostnader totalt
614 kr/mån
Ingår ej i avgiften
Laddstolpe, hushållsel och vatten

Visningar

Lördag

1

april

Lördag 1/4

Kl: 12:00 - 13:00

Visningsanmälan krävs. Ring eller maila mäklaren för att boka in er. Välkomna.

Måndag

3

april

Måndag 3/4

Kl: 18:00 - 19:00

Visningsanmälan krävs. Ring eller maila för att boka in er. Välkomna.

Mäklare

Martin Johansson Prenninge

Fastighetsmäklare

0706-91 01 65 martin@gofab.se

Fridhemsvägen 7D

Fin entrébalkong att ta en fika på

Välkommen in

Ljus och öppen hall med bra förvaringsutrymmen

Ljust och öppet i hela lägenheten

Planlösning

Första plan

Loftet

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.