Centralt

Stenungsund - Solgårdsterrassen 17
Kommande bostadsrätt på attraktiva Solgårdsterrassen

Nu har vi nöjet att presentera en helt nyproducerad bostadsrätt om 63 kvm fördelat på 2 r.o.k. med fina genomtänkta tillval och härlig havsutsikt samt inglasad balkong. Här kan ni njuta av det bekväma livet i denna fräscha bostadsrätt med havsutsikt och gångavstånd till city. Detta är en kommande bostad vänligen kontakta fastighetsmäklaren för mer information.

Sammanfattning
Typ:
Bostadsrätt
Byggår:
2021
Boarea:
63 m²
Rum:
2 , varav 1 sovrum
Mer info

Planlösning

Redan vid entrén möts ni av en rymlig hall på golvet ligger det klinkers som sedan går över i ett vackert parkettgolv som är genomgående i hela bostadsrätten. Redan i hallen slås man av den frikostiga takhöjden om 2,5 meter samt de vitmålade väggarna som ger ett ljust och harmoniskt intryck. Från hallen nås det helkaklade badrummet med dusch, toalett, handfat samt tvättmaskin och torktumlare.

Vidare öppnar vardagsrummet och köket upp sig i en öppen trevlig planlösning. Köket är från Vedum och är utrustat med induktionshäll, kyl, frys, ugn, diskmaskin och mikrovågsugn allt ifrån Electrolux. Från vardagsrummet nås den rymliga inglasade balkongen, här kan ni njuta av härlig vårsol och förlänga sommaren långt in på hösten.

Bostadsrätten inrymmer också ett härligt sovrum med hel skjutdörrsgarderob som inbjuder till god förvaring.

 

Ett boende där där varje detalj är väl genomtänkt och tillvalen valda med omsorg, välkommen till denna fräscha bostadsrätt.

 

 

Stenungsund

Stenungsund är ett växande samhälle där Ni alltid har nära till salta bad i havet, butiker och bra service. Här finns ett brett utbud inom olika sporter, skatepark, seglarklubb och en helt ny Is- och simhall. Trevliga restauranger längs med kajen där Ni kan avnjuta en riktigt god middag. Det finns också trevliga caféer och glassbarer. I Stenungsund har man bra pendlingsavstånd till både Göteborg och Uddevalla. Tåget går ungefär varje halvtimma till både Göteborg och Uddevalla. Det går också lokalbussar som tar Er runt i Stenungsund och grannkommunerna Tjörn & Orust på ett smidigt sätt.

I Stenungsund finns alla typer av bostäder, villakvarter, lägenheter och radhus. Bara några få minuter från centrala Stenungsund breder landsbygden ut sig. Här kan du bo med havet som närmsta granne men också i mindre bostadsområden och samtidigt ha naturen inpå knuten.

Fakta

Boarea
63 m² enligt säljaren
Balkong/Terass
Inglasad balkong
Förråd
Förråd finns
Fönster
3-glas fönster
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Tv- internetutbud
Fiber (Digital-TV, bredband, IP telefonabonnemang ingår i månadsavgiften)
Lägenhetsnr
7-1103
Våning
2
Hiss
Ja Finns

Ekonomi

Andelstal ägande
1.5191 %
Avgift
4 053 kr/mån
Ingår i avgiften
Digital-TV, bredband, IP -telefonabonnemang, värme,
Pantsatt
Ja

Driftskostnad

El
380 kr/månad
Vatten/Avlopp
450 kr/månad
Totalt
830 kr/månad
Kommentar
Detta är en uppskattad driftskostnad

Alla bilder

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.

personuppgiftspolicy