Klädesholmen

Tjörn - Strandgatan 67F Lgh 6 - Klädesholmen

Magnifik utsikt och plats för många

Att bo nära havet är eftersträvansvärt för de flesta och nu finns möjligheten att verkligen ta begreppet till nästa nivå. Detta boende är nämligen något alldeles extra! Här är du medlem i en skuldfri förening och med båtplats vid den egna bryggan samt parkeringsplats med framtida möjlighet till laddstolpar. Över två plan och sammanlagt inte mindre än 136 kvadratmeter är denna lägenhet på underbara Klädesholmen en bostad som är livskvalitet personifierad. Med en alldeles fantastisk terrass med enastående utsikt över den bohuslänska naturen som kronan på verket är detta en chans som bara inte får missas!

Sammanfattning

Typ:
Bostadsrätt
Boarea:
136 kvm
Rum:
5 varav 3 sovrum
Pris
12 750 000 kr
Avgift
3 817 kr/mån
Byggår:
2021

Strandgatan 67 Lgh 6

Att bo nära havet är eftersträvansvärt för de flesta och nu finns möjligheten att verkligen ta begreppet till nästa nivå. Detta boende är nämligen något alldeles extra! Över två plan och sammanlagt inte mindre än 136 kvadratmeter är denna lägenhet på underbara Klädesholmen en bostad som är livskvalitet personifierad. Med en alldeles fantastisk terrass med enastående utsikt över den bohuslänska naturen som kronan på verket är detta en chans som bara inte får missas! 
 
Stig in i hallen på denna alldeles speciella pärla till boende där gränserna mellan hav, natur och boyta suddas ut på ett närmast magiskt vis. De ljusa sobra färgerna från väggarna harmoniserar naturligt med varandra och skapar en hemtrevlig men samtidigt modern känsla.  
 
Den fullt utrustade köksdelen i genomgående klassiskt vitt med högkvalitativa vitvaror samt praktisk köksö med induktionsspis gör matlagningen både enklare och mer social. Middagen avnjuts med fördel på matplatsen med plats för många gäster, eller såklart ute på terrassen när vädret tillåter. En avslutande drink intages kanske senare på kvällen vid den mysiga braskaminen när solen gått ner? 
 
Samma våningsplan inhyser även ett ljuvligt sovrum med både gott om förvaringsutrymmen samt inte minst egen utgång till terrassen. Tänk känslan att stiga upp en lat sommardag väckt av solens strålar och direkt kliva ut och insupa den betagande utsikten! 
 
I anslutning till hallen finns en rumsdel som förslagsvis kan användas som TV-rum eller liknande sällskapsyta. Även ett helkaklat badrum samt egen tvättstugedel med smart och snyggt inbyggd tvättmaskin och torktumlare innanför badrummet.

Ta den stilrena svarta trappan upp några steg och möts av en härlig vardsgsrumsyta med charmigt snedtak, takfönster och även här en svårslagen utsikt över havet. Här finns gott om ytor att inreda efter behov. Exempelvis en arbetshörna vid fönstret vid trappan alternativt vid motsatt hörn. 
 
Även två trevliga sovrum med rogivande takfönster återfinns på övervåningen. Här finns alltså chansen att somna under en riktig stjärnhimmel en klar natt! Bostadens andra badrum hittar du också här på övervåningen. Även det med dusch, vilket underlättar familjelogistiken i vardagen. 

Välkommen att boka upp er för en privat visning.

Drömmer ni om bohuslänska klippor, västerhavet och god mat?

Klädesholmen erbjuder flera mysiga skärgårdskrogar Fru S, Salt & Sill samt restaurang Kylen. Nybakta bröd och bullar inhandlar ni hos Lottas Surdegsbageri i Bleket och för den som vill ha något snabbt och lätt till stranden finns Holmens kiosk. På denna genuina ö går många av husen gått i arv och människor bor och trivts i generation efter generation. Badplatsen är mycket uppskattad och här finns både hopptorn och sandstrand.

Laddstolpe

Varje lägenhet kommer att ha möjlighet till laddstolpe. Ej klarlagt ännu om det ingår eller blir en privat bekostnad.

Elen kommer att debiteras på varje lägenhet separat.

Fakta

Boarea
136 Kvm enligt föreningen
Eldstad
Braskamin
Balkong
Terass
Fönster
Velfac, 3-glas
Uppvärmning
Vattenburet golvvärmesystem, frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk frånluft, tilluft via väggventiler
Tv- internetutbud
Fiber
Lägenhetsnummer
6
Hiss
Nej
Ekonomi
Begärt pris
12 750 000 kr
Andelstal, förening
17.53%
Andelstal, avgift
16.77985%
Avgift
3 817 kr/mån
Ingår i avgiften
Parkering, båtplats, sophämtning, VA samt kollektiv bostadsrättsförsäkring

Visningar

Söndag

2

april

Söndag 2/4

Kl: 11:00 - 12:00

Bokad visning. Ring eller maila för att boka in er. Välkomna.

Söndag

23

april

Söndag 23/4

Kl: 11:00 - 12:00

Bokad visning. Ring eller maila för att boka in er. Välkomna.

Mäklare

Martin Johansson Prenninge

Fastighetsmäklare

0706-91 01 65 martin@gofab.se

Helt fantastiskt balkong/terrass

Socialt kök

Den härligt placerade braskaminen ger värme i hela lägenheten

Båtplats intill lägenheten

Terrass mot havet

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.