Krontofta

Stenungsund - Krontofta 216 - Ödsmål

Med högt läge ligger denna väl tilltagna tomt

Här finns fina möjligheter för den som önskar bygga sitt egna drömboende. Med närhet till fin natur, badsjö och hav. Välkomna till vackra Krontofta 216!

Sammanfattning

Typ:
Tomt
Tomtarea:
3278 kvm
Pris
1 560 000 kr, Utgångspris el hbj.

Krontofta 216

I vackra gemytliga Krontofta finns nu möjlighet att bygga ert drömboende på rymlig tomt i naturskön trakt. Närhet till både salta bad, vacker natur samt sjö. Tomten har en inbjudande utsikt över böljande landskap som du med glädje vilar blicken på. Tomten ligger utanför detaljplan och är inte bunden till någon husleverantör. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Karin Andersson 0705-927664 för mer information.

Stenungsund

Stenungsund är ett växande samhälle där Ni alltid har nära till salta bad i havet, butiker och bra service. Här finns ett brett utbud inom olika sporter, skatepark, seglarklubb och en is- och simhall. Trevliga restauranger längs med kajen där Ni kan avnjuta en riktigt god middag. Det finns också trevliga caféer och glassbarer. I Stenungsund har man bra pendlingsavstånd till både Göteborg och Uddevalla. Tåget går ungefär varje halvtimma till både Göteborg och Uddevalla. Det går också lokalbussar som tar Er runt i Stenungsund och grannkommunerna Tjörn & Orust på ett smidigt sätt.

I Stenungsund finns alla typer av bostäder, villakvarter, lägenheter och radhus. Bara några få minuter från centrala Stenungsund breder landsbygden ut sig. Här kan du bo med havet som närmsta granne men också i mindre bostadsområden och samtidigt ha naturen inpå knuten.

Ödsmål;

Med endast 7 minuter från centrala Stenungsund ligger Ödsmål. Här bor ni i ett naturskönt område med närhet till förskola och låg-och mellanstadieskola samt närhet till fina bad i både västerhavet och Hällungesjön.

Fakta

Fastighetsbeteckning
GAMLEBERG 1:34
Tomtarea
3 278 Kvm enligt fastighetsregistret
Ekonomi
Begärt pris
1 560 000 kr, Utgångspris el hbj.
Driftkostnad
Samfällighet
115 kr/år
Driftskostnader totalt
120 kr/år
Pantbrev
2 st om totalt 1 455 000 kr
Taxeringsår
2021
Taxeringskod
210
Taxeringsvärde tomt
458 000 kr
Taxeringsvärde totalt
458 000 kr
Total fastighetsskatt/-avgift
4 580 kr

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Mäklare

Karin Andersson

Fastighetsmäklare

0705-92 76 64 karin@gofab.se

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.