Hallerna

Stenungsund - Hallerna 146 - Stenungsund

Modern harmoni i lantlig idyll

Välkommen till Hallerna 146 och en sprillans ny enplansvilla från Älvsbyhus som kommer vara placerad på denna lugna och lantliga tomt i det populära Hallerna-området utanför Stenungsund som ligger utanför detaljplan. Med en harmoni av modern arkitektur, smart planlösning och naturnära boende erbjuder detta hem en oöverträffad livskvalitet för en växande familj eller för dig som söker extra utrymme för arbetsrum, hemmagym eller bibliotek. En möjlighet att leva ett balanserat liv omgivet av naturens lugn och moderna bekvämligheter. På tomten föreslås Älvsbyhus "Villa Alexander" enplanshus på 129 kvm med tre sovrum och generösa sociala ytor med en totalkostnad under 5 500 000 kr! Tomten förmedlas av Gofab Fastighetsbyrå och entreprenadavtal tecknas med Älvsbyhus. Utgångspriset är gällande tomten och totalkostnaden framgår av bifogad produktionskostnadskalkyl. Välkommen att höra av er med ert intresse!

Sammanfattning

Typ:
Villa
Boarea:
129 kvm
Tomtarea:
659 kvm
Rum:
5 varav 4 sovrum
Pris
5 455 000 kr, Avser tomt och hus nyckelfärdigt

Hallerna 146

Stig in genom entrén och möts av en välkomnande hall med direkt tillgång till klädvårdsavdelningen. Till höger öppnar sig det stora, moderna köket med integrerade vitvaror och generös matplats, inramad av ett vackert fönsterparti som vetter mot trädgården. Mellan köksdelen och matplatsen finns en praktisk köksö, den perfekta platsen för att jobba, göra läxor eller bara småprata.

I motsatt gavel från köket hittar du vardagsrummet, ett rymligt och välkomnande rum med stora fönster och utgång till trädgården. Här kan du njuta av en avkopplande stund medan dagsljuset flödar in.

Villan erbjuder fyra sovrum, varav det största fungerar som ett master bedroom med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. De andra sovrummen erbjuder också gott om plats och funktionalitet för allas behov. Två helkaklade badrum med hörndusch och praktiska vädringsfönster bidrar till villans höga standard och bekvämlighet.

Utomhus finner du en rymlig trädgård med altan i sydvästligt läge. En idealisk plats för grillkvällar, trädgårdsodling eller för att bara koppla av och njuta av naturen. Denna fastighet är belägen i ett lummigt och lantligt läge, men ändå centralt med närhet till skola, kommunikation, natur och löparspår. Här får du bästa av båda världar - lugnet av landsbygden och bekvämligheten av staden.

Detta är inte bara en plats att bo på, utan en plats att växa, utforska och skapa minnen. Missa inte chansen att göra detta nyproducerade hem till ditt eget.

Varmt välkommen att höra er med ert intresse!

Älvsbyhus

Huset byggs nyckelfärdigt via Älvsbyhus och Villa Alexander. Kopiera och gå in på länken nedan.

Enplanshus Alexander, 129 kvm - Husmodeller- Älvsbyhus (alvsbyhus.se)

Se även "Villa Alexander produktionskalkyl" under Dokument i annonsen för mer info om vad som ingår i priset.

På tomten föreslås Älvsbyhus "Villa Alexander" enplanshus på 129 kvm med tre sovrum och generösa sociala ytor med en totalkostnad under 5 500 000 kr! Det finns möjlighet till att välja andra hustyper från Älvsbyhus sortiment om så önskas. Tomten förmedlas av Gofab Fastighetsbyrå och entreprenadavtal tecknas med Älvsbyhus. Utgångspriset är gällande tomten och totalkostnaden framgår av bifogad produktionskostnadskalkyl.

Byggnation i samband med Älvsbyhus innebär oftast många fördelar, tex bra betalningsvillkor där ni inte behöver betala huset förrän det är dags att flytta in!
Att köpa nyproduktion har många fördelar bland annat att man inte betalar någon fastighetsavgift de första 15 år samt låga energikostander.

För mer information gällande huset, materialval mm, vänligen ta kontakt med nedan kontaktperson.

Emelie Hamnes | Säljare


Tel: +46 72-973 03 95 • +46 31-14 14 30
E-post emelie.hamnes@alvsbyhus.se
Älvsbyhus AB • EA Rosengrens gata 19 • 421 31 Västra Frölunda
www.alvsbyhus.se
www.facebook.com/alvsbyhus
www.instagram.com/alvsbyhus/

 

 

Stenungsund

Stenungsund är ett växande samhälle där Ni alltid har nära till salta bad i havet, butiker och bra service. Här finns ett brett utbud inom olika sporter, skatepark, seglarklubb och en is- och simhall. Trevliga restauranger längs med kajen där Ni kan avnjuta en riktigt god middag. Det finns också trevliga caféer och glassbarer. I Stenungsund har man bra pendlingsavstånd till både Göteborg och Uddevalla. Tåget går ungefär varje halvtimma till både Göteborg och Uddevalla. Det går också lokalbussar som tar Er runt i Stenungsund och grannkommunerna Tjörn & Orust på ett smidigt sätt.

I Stenungsund finns alla typer av bostäder, villakvarter, lägenheter och radhus. Bara några få minuter från centrala Stenungsund breder landsbygden ut sig. Här kan du bo med havet som närmsta granne men också i mindre bostadsområden och samtidigt ha naturen inpå knuten.

V/A och Fiber

Älvsbyhus ombesörjer schakt och V/A via djupborrad brunn och del i avloppsanläggning.

Fiber är ett pågående arbete via vägföreningen.

 

Finansiering

Nordea erbjuder amorteringsfritt lån 2-5 år genom samarbetet med Älvsbyhus.

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning STENUNGSUND KYRKENORUM GA:7
GA2

Gemensamhetsanläggning STENUNGSUND NORUMS-TORP GA:1
GA1

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, TOMTMARK TILL HELÅRSBOSTAD (210) (210)
Byggnad, totalt värde: 0 kr
Mark, totalt värde: 418 000 kr ().
Summavärde: 418 000 kr

Taxeringsår: 2022

Fakta

Fastighetsbeteckning
NORUMS-TORP 1:34
Boarea
129 Kvm enligt säljaren
Tomtarea
659 Kvm enligt fastighetsregistret
Fasad
Tr
Tak
Betongpannor
Plåtarbete
Lackerad plåt
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Krypgrund
Vatten och avlopp
Enskilt vatten och avlopp
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Tv- internetutbud
Fiber
Ekonomi
Begärt pris
5 455 000 kr, Avser tomt och hus nyckelfärdigt
Driftkostnad
Samfällighet
1 000 kr/år
Kommentar
Avser vägförening enligt säljarens uppgifter.
Driftskostnader totalt
996 kr/år
Taxeringsår
2022
Taxeringskod
210
Taxeringsvärde tomt
418 000 kr
Taxeringsvärde totalt
418 000 kr
Total fastighetsskatt/-avgift
4 180 kr

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Mäklare

Peter Oskarsson

VD/Fastighetsmäklare

0706-78 30 04 peter@gofab.se

Villa Alexander

Köket och köksön

Matsalsplats

Vardagsrum

Hallerna 146

Planlösning

Ingen garanti lämnas för planritningens mått

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.