Kållekärr

Tjörn - Hällristningsvägen 4 - Kållekärr

Mycket fin familjevilla med varmbonat garage. Högt och soligt beläget i populära Kållekärr

Välkomna till en mycket välskött villa i 1 1/2 plan där er familj kan bygga framtiden tillsammans nära såväl naturen som all behövlig service! Vidbyggt varmbonat garage och förråd. Allt beläget på en solig lättskött tomt, perfekt för barnlek med en fri känsla i trädgård och på uteplatsen i syd/väst där man för övrigt avnjuter solen hela dagen till sent inpå kvällen. Lugnt och trivsamt boende nära skola, livsmedelsaffär med mera. En kort cykeltur till vackra Röra för fina bad. Invändigt avnjuter ni ett boende i ljusa trivsamma färger och en sällskaplig planlösning med mysiga soffhörn för härliga tv-kvällar, en matsal med burspråk där man om kvällen får en gemytlig känsla med de levande ljusen under middagen. Ett kök som inbjuder till matlagning och en Handöl braskamin centralt placerad för bästa värmespridning och stor myskänsla framför brasan. Välkomna att boka in er på visning av er framtida drömboende!

Sammanfattning

Typ:
Villa
Boarea:
141 kvm
Tomtarea:
940 kvm
Rum:
6 varav 3 sovrum
Pris
3 585 000 kr, Utgångspris
Byggår:
1978

Planlösning

Högt upp i Kållekärrs villaområde på en lugn och soligt belägen tomt finner ni detta mycket välskötta villaboende. Ni har en bra, asfalterad parkeringsyta för flertalet bilar i anslutning till garaget. Uppbyggda stenmurar runt tomten och stenlagd entrégång.

Välkomna in i en ljus, mycket fin entré där man har klinkergolv med golvvärme, gott om plats att hänga av sig ytterkläder, platsbyggd garderob med skjutdörrrar och en klinkerlagd gästtoalett, även här golvvärme. Ett välplanerat sovrum direkt till höger ifrån entréhallen.

Vidare in till en sällskaplig planlösning mellan kök, matplats, vardagsrum och matsal. Mycket fönster för fint ljusinsläpp och en braskamin från Handöl med inbyggd fläkt, centralt placerad i huset för mysiga vinterkvällar med en sprakande brasa. Ett vitlackat kök, bra med skåpsförvaring och bänkyta, ett arbetsvänligt kök som inrymmer spishäll med köksfläkt, inbyggd ugn och micro, rostfri diskmaskin samt rostfri kyl och frys i fullhöjd med integrerad kolsyremaskin, kallvatten och ismaskin. Matplatsen ligger i en öppen lösning mot köket så man kan umgås även när man lagar mat. Utgång från köket/matplatsen till en härlig uteplats i syd/väst, soligt och fritt belägen, sol hela dagen till sent inpå kvällen, infälld belysning i altandäcket och markiser på ett antal fönster.

Vidare från matplatsen in till ett vardagsrum med utgång till delvis taköverbyggd uteplats i söder, även här inbyggd belysning i trädäcket. Detta vardagsrum ligger öppet i fil med matsalen där man byggt till ett burspråk som skapar en fin trivsel i rummet, genomgående vackert, homogent och såpat trägolv. Mycket sällskapliga trivsamma rum för familjen att umgås på, allt i ljusa, varma och smakfulla färger.

Från köket tar man sig vidare in till en klinkerlgad tvättstuga, även här golvvärme. Här finner man tvättmaskin, tvättho, varmvattenberedare, förvaringsutrymme samt god plats att hänga tvätt. Man har även en groventré som leder er rakt ut till det vidbyggda, varmbonade garaget och förrådet. Här finns gott om plats för ert hobbyintresse och från förrådet tar man sig ut på altandäcket i syd/väst. Det finns även ett kallförråd och trädgårdsförråd vidbyggt till garaget.

I den välkomnande entréhallen finner ni en vitmålad trappan upp till övre våningsplan där ni möts av ett ljust allrum med vy ut över Kållekärrs område. Ett helkaklat duschrum med golvvärme, dusch, wc, handfat samt badrumsspegel med förvaring, ett separat förråd (tänkt bastu, aggregat saknas). Ett mysigt välplanerat sovrum med platsbyggda garderober och en klädkammare i anslutning samt ytterligare ett sovrum, rymligt "föräldrasovrum" med platsbyggd garderobsvägg, skjutbara garderobsdörrar. Man har även utgång till en balkong från detta sovrummet där man kan avnjuta morgonsolen och morgonkaffet i lugn och ro. 

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning TJÖRN KÅLLEKÄRR GA:1
GA1

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 1 427 000 kr
Mark, totalt värde: 589 000 kr ().
Summavärde: 2 016 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 1978
Värdeår: 1978

Fakta

Fastighetsbeteckning
LILLDAL 1:82
Tomtarea
940 Kvm enligt fastighetsregistret
Boarea
Ca 141 Kvm enligt säljaren
Fasad
Stående träpanel med lockbrädor
Tak
Sadeltak med en yttre taktäckning av betongpannor ovan ett underlagstak av spontade brädor, underlagspapp och läkt
Plåtarbete
Plåtisol
Stomme
Regelstomme av trä
Bjälklag
Träbjälklag
Grundläggning
Betongplatta på mark
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp
Eldstad
Handöl braskamin
Fönster
3-glas isolerglasfönster (några aluminiumbeklädda) och kopplade tvåglasfönster
Uppvärmning
Luft/luftvärmepump, oljefyllda elelement, Handöl braskamin (centralt placerad i huset). Golvvärme - el på flertalet ställen
Ventilation
Självdragsventilation med våtrumsfläkt
Tv- internetutbud
Fiber är indraget i bostaden
Besiktigad
Ja, fastigheten är besiktad
Energiprestanda
68 kWh per kvm och år kWh per kvm och år
Energiklass
E
Ekonomi
Begärt pris
3 585 000 kr, Utgångspris
Driftkostnad
Sotning
300 kr/år
Samfällighet
2 300 kr/år
Vatten/Avlopp
12 485 kr/år
Renhållning
3 005 kr/år
Försäkring
4 329 kr/år
Kommentar
OBS! Elkostnad ligger ej med i drift i kronor, men bostaden har förbrukat 13 093 kwh/år. Maskinella årtal: kyl, frys och diskmaskin - 2011. Microvågsugn - 2007. Tvättmaskin - 2017. Varmvattenberedare - 2004
Driftskostnader totalt
22 416 kr/år
Pantbrev
6 st om totalt 430 000 kr
Värdeår
1978
Taxeringsår
2021
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde byggnad(er)
1 427 000 kr
Taxeringsvärde tomt
589 000 kr
Taxeringsvärde totalt
2 016 000 kr
Total fastighetsskatt/-avgift
9 525 kr

Visningar

Lördag

11

maj

Lördag 11/5

Kl: 11:00 - 12:00

Bokad visning. Ring eller maila för att boka in er. Välkomna

Mäklare

Kent Olsson

Fastighetsmäklare

0705-67 83 30 kent@gofab.se
Inspekterat

Besiktigat

Denna bostad är besiktigad. Kontakta mäklaren för mer information.

Inspekterat

Dolda fel försäkring

Säljaren ämnar att teckna en dolda fel-försäkring genom Gar-Bo Försäkring. Försäkringen Gar-Bo Dolda fel är en objektsförsäkring. Kontakta mäklaren för mer info.

Braskamin centralt placerad i huset för bästa värmespridningen och myskänslan

Härligt sällskaplig planlösning mellan kök, matplats, vardagsrum och matsal

Utgång från kök och matplats till det högt belägna altandäcket med kvällssol

Mycket fin familjevilla! Varmbonat garage. Öppen tomt med kvällssol

Planlösning

Entréplan

Övre våningsplan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.