Skärhamn

Tjörn - Lönneberget 28 - Skärhamn

Mycket fin och rymlig skärgårdsvilla nära västerhavet och all service!

Välkomna på visning och att uppleva denna mycket rymliga och smakfulla villa med genomgående höga materialval. En stor lättskött och solig tomt med flertalet uteplatser i alla väderstreck! Ni har möjlighet att bedriva er egna verksamhet hemma, eller ha en separat lägenhet för uthyrning i källarvåningen. Detta är verkligen ett hus som bör upplevas och avnjutas på plats för familjen som söker det lilla extra i ett nyare hus centralt i Skärhamn med gångavstånd till allt som Skärhamns samhälle har att erbjuda i form av service men även en kort promenad till båthamnen och fina badstränder. Välkomna att kontakta mig för mer info samt att boka in er på visning.

Sammanfattning

Typ:
Villa
Boarea:
198 kvm
Biarea:
35 kvm
Tomtarea:
1145 kvm
Rum:
8 varav 4 sovrum
Pris
6 490 000 kr, Utgångspris
Byggår:
2006

Planlösning

Söker du en rejäl, rymlig skärgårdsvilla bör du anmäla intresse för denna härliga bostad belägen mitt i centrala Skärhamn på en lättskött, stor och solig trädgårdstomt med flertalet uteplatser i alla väderstreck och sol från morgon till sen kväll, uppmurad, mysig uteplats för pergolan i trädgården. En stor grusad parkering med carport för två bilar under altandäcket, här finns även el för att ladda hybrid/elbilen, ett praktiskt trädgårdsförråd i anslutning till bilplatserna under tak. Tomten vid parkeringen och infarten är omgärdad av vacker natursten.

Välkomna in i bostaden och den rymliga och mycket välkomnande entréhallen med gott om plats för garderober eller platsbyggd skjutgarderob till klädförvaring, direkt in till höger finner ni ett kontor samt ett klinkerlagt matskafferi alternativt klädkammare. Helkaklat duschrum med dusch, wc och tvättställ, golvvärme såklart som i hela entréplanet. Från entréhallen tar man sig via pardörrar in till en öppen, trivsam och mycket sällskaplig planlösning mellan kök och matplats, vardagsrum samt matsalsrum i den mysiga glasade verandan. Här har man härliga ytor att umgås med familj och vänner och mysiga kvällar framför den värmande brasan från Contura kaminen de kulna vinterkvällarna. Från matsalen i glasverandan tar man sig även ut på de stora altandäcken om totalt ca 100 kvm, här kan man njuta av solen hela dagen till sent på kvällen med grillkvällar i solnedgången som går när över västkustklipporna i nord/väst. Ett Vedumkök i ek, fönster åt flera väderstreck gör detta till ett mycket ljust och härligt kök att laga mat i och den öppna planlösningen gör att ni kan underhålla familj och gäster samtidigt. Köket inrymmer nästan genomgående nya vitvaror, kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll med köksfläkt, varmluftsugn, diskmaskin.

Vid entréhallen finner ni ektrappan sm leder er upp till övre våningsplan där ni möts av ett härligt allrum med ryggåstak, utgång till balkong mot kvällsolen med vy ut över västkustklipporna. Tre stycken välplanerade, likvärdiga och mycket charmiga sovrum samt klädkammare. Ytterligare ett helkaklat bad/duschrum med golvvärme, här finner ni både dusch med uppmurad vägg i glasbetong samt badkar, handdukstork, wc och handfat med kommod. 

Åter i entréhallen har ni trappan ner till källarplan som ligger i markplan, även här har man stora fönster och fullt ljusinsläpp, vilket gör att det inte känns som en källarvåning. Här finner ni en rymlig, nedre hall när ni kommer ner, ytterligare ett stort sovrum med utgång till uppmurad uteplats, perfekt för pergolan, intill detta sovrummet en stor och väl tilltagen klädkammare med flertalet platsbyggda garderober, en dröm att förvara sina kläder i detta rum. Ytterligare ett klinkerlagt vackert duschrum i lantlig stil med golvvärme som det är i hela källarplanet, det är kakel och pärlspont på väggarna i duschrummet, en uppmurad dusch med glasbetongvägg och duschdörrar i glas, dubbla handfat med kommod, wc. 

Det finns idag ett rum som brukats för egen verksamhet hemma, här finns även en separat utgång/entré till detta rummet och möjlighet att göra om till ett kök, ifall man önskar hyra ut eller ha vuxna barn hemmaboende. Ni finner en mycket rymlig klinkerlagd tvättstuga med groventré, gott om förvaringsplats, tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk och bra utrymme att hänga tvätt, här finner man även berg/frånluftsvärmepumpen från IVT. Från tvättstugan kan man ta sig vidare in till ett stort förrådsutrymme/ snickarrum, här finns även separat utgång/ingång.

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning TJÖRN TUBBERÖD GA:1
GA1

Byggnadsbeskrivning

SMÅHUSENHET, HELÅRSBOSTAD FÖR 1-2 FAMILJER (220) (220)
Byggnad, totalt värde: 3 261 000 kr
Mark, totalt värde: 1 056 000 kr ().
Summavärde: 4 317 000 kr

Taxeringsår: 2021
Byggår: 2006
Värdeår: 2008

Fakta

Fastighetsbeteckning
NORDVIK 1:218
Boarea
ca 198 Kvm Fastighetsregistret
Biarea
ca 35 Kvm Fastighetsregistret
Tomtarea
1 145 Kvm Fastighetsregistret
Fasad
Stående träpanel
Tak
Betongpannor
Plåtarbete
Plåtisol
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Källare/platta på mark
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten. Kommunalt avlopp
Eldstad
Contura braskamin
Fönster
3-glas isolerglas
Uppvärmning
Berg/frånluftsvärmepump - vattenburen golvvärme i entréplan och källarplan. Contura braskamin Oljefyllda elelement på övervåningen, golvvärme i duschrum på övervåning (samt övriga duschrum)
Ventilation
Mekanisk ventilation
Tv- internetutbud
Fiber finns i bostaden
Besiktigad
Ja, fastigheten är besiktad
Ekonomi
Begärt pris
6 490 000 kr, Utgångspris
Kommentar
Fastigheten har bebotts av 5 personer. Det har bedrivits verksamhet i fastigheten (hundsalong) och en av bilanra har varit en laddhybrid. Totalt har fastigheten förbrukat 20 000 kwh/år. Vatten och avlopp samt sophämning har för 5 personer och verksamheten, hundsalongen, varit ca 23 000 kr/år. (Obs! pga av verksamhet har vattenförbrukningen legat högre än "normalfamiljen"). Försäkring för fastigheten har varit den mest omfattande man kan ha och har legat på en kostnad om 8 600 kr/år. Vägföreningsavgiften i Skärhamn är 1 550 kr/år. Maskinella årtal: Bergvärmepump - 2007. Diskmaskin - 2018, spishäll - 2021. varmluftsugn - 2021. köksfläkt - 2007. kylskåp - 2019. frysskåp - 2019. Tvättmaskin - 2010. Torktumlare - 2010.
Personer i hushåll
5
Pantbrev
6 st om totalt 4 170 000 kr

Visningar

Lördag

8

oktober

Lördag 8/10

Kl: 11:00 - 12:00

Välkomna att boka in er på visning av denna rymliga, härliga bostad i centrala Skärhamn

Mäklare

Kent Olsson

Fastighetsmäklare

0705-67 83 30 kent@gofab.se
Inspekterat

Besiktigat

Denna bostad är besiktigad. Kontakta mäklaren för mer information.

Inspekterat

Dolda fel försäkring

Säljaren ämnar att teckna en dolda fel-försäkring genom Gar-Bo Försäkring. Försäkringen Gar-Bo Dolda fel är en objektsförsäkring. Kontakta mäklaren för mer info.

Rymligt, centralt belägen Skärgårdshus

Gångavstånd till all service och västerhavet

Genomgående ljusa och sällskaplig utrymmen i entréplanet

Ett härligt ekkök som inbjuder till matlagning. Västkustljuset flödar in från alla håll

Öppen och mycket sällskaplig planlösning

Planlösning

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.