Lilla Askerön

Tjörn - Hästhagevägen 5 - Askerön

Mysigt fritidshus med grönskande trädgård

Fritidshuset som presenteras här erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och naturskönhet. Beläget på det genuina Askerön, är detta ljusa och trivsamma fritidshus omgivet av vacker natur och havsnära miljö. Här kan ni njuta av underbara dagar i en lugn och avkopplande atmosfär, samtidigt som ni har nära till båtliv och kustliv.

Sammanfattning

Typ:
Fritidshus
Boarea:
54 kvm
Tomtarea:
1311 kvm
Rum:
3 varav 2 sovrum
Pris
2 795 000 kr, Utgångspris el hbj.
Byggår:
1995

Hästhagevägen 5

Huset är kvadratsmart utformat för att maximera utrymmet och erbjuda en bekväm boendemiljö. Det högt belägna läget ger en trivsam vy med havsutsikt, vilket skapar en känsla av rymd och frihet. Välkomnande entré direkt till höger finner ni det nyrenoverade badrummet är utrustat med dusch, toalett och handfat, vilket ger en modern känsla och hög standard. Här kan ni fräscha upp er efter en dag ute i naturen eller koppla av med en varm dusch på kvällen. Vidare öppnar köket upp sig och är utrustat med kyl, frys, spis och köksfläkt (ej inkopplad). Vardagsrummet är inbjudande och rymligt, med stora fönster som släpper in rikligt med ljus. Här kan ni umgås, titta på film eller njuta av en god bok i soffan. Från vardagsrummet finns även utgång till altanen under tak, där ni kan sitta skyddade från solen eller regnet och äta middag eller bara koppla av med en kopp kaffe. Huset rymmer dessutom två rofyllda sovrum.

På tomten finns även en gäststuga som erbjuder ytterligare sovutrymmen och möjlighet för besökande vänner eller familjemedlemmar att bo bekvämt. 

En av de stora fördelarna med detta fritidshus är de flera uteplatserna där ni kan följa solen hela dagen. På framsidan finns en gräsmatta där ni kan njuta av lek och bus, eller kanske odling, medan uteplatsen på baksidan erbjuder skugga under eftermiddagen och här kan ni med fördel avnjuta morgonkaffet. På kvällen kan ni flytta över till den andra sidan av huset och se solen gå ner över havet.

Omgivningarna runt fritidshuset är verkligen något speciellt. Med havet på nära håll finns det gott om möjligheter för båtturer, fiske eller bara att njuta av den vackra utsikten. Området runt Askerön är också känt för sina natursköna vandringsleder och cykelvägar, vilket gör det enkelt att utforska den omgivande naturen.

Sammanfattningsvis är detta fritidshus ett utmärkt val för den som söker en avkopplande och naturnära tillflyktsort med bekvämligheter och möjligheter för både aktiviteter och avkoppling. Här kan ni skapa minnen för livet och njuta av allt vad den svenska skärgården har att erbjuda.

Fakta

Fastighetsbeteckning
LILLA ASKERÖN 1:181
Boarea
54 Kvm enligt fastighetsregistret
Tomtarea
1 311 Kvm enligt fastighetsregistret
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor
Stomme
Trä
Grundläggning
Krypgrund
Vatten och avlopp
Gemensamt vatten och gemensamt avlopp (reningsverk för 4 fastigheter)
Fönster
2-glas
Uppvärmning
Luft/luft värmepump
Ventilation
Självdrag
Ekonomi
Begärt pris
2 795 000 kr, Utgångspris el hbj.
Driftkostnad
El
11 607 kr/år
Samfällighet
3 298 kr/år
Vatten/Avlopp
800 kr/år
Renhållning
2 193 kr/år
Försäkring
2 047 kr/år
Kommentar
samfällighet är vägavgift samt vatten
Driftskostnader totalt
19 956 kr/år
Pantbrev
8 st om totalt 720 000 kr
Värdeår
1995
Taxeringsår
2021
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde byggnad(er)
576 000 kr kr
Taxeringsvärde tomt
894 000 kr kr
Taxeringsvärde totalt
1 470 000 kr kr
Total fastighetsskatt/-avgift
9 287 kr kr

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Mäklare

Karin Andersson

Fastighetsmäklare

0705-92 76 64 karin@gofab.se
Inspekterat

Besiktigat

Denna bostad är besiktigad. Kontakta mäklaren för mer information.

Inspekterat

Dolda fel försäkring

Säljaren ämnar att teckna en dolda fel-försäkring genom Gar-Bo Försäkring. Försäkringen Gar-Bo Dolda fel är en objektsförsäkring. Kontakta mäklaren för mer info.

Välkomna till Hästhagevägen 5

Välkomnande entré

Nyrenoverat badrum

Ljust och trivsamt kök

Planlösning

Entréplan

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.