Tubberöd

Tjörn - Lyckebacken 17 - Skärhamn

Nytt och fräscht! Påkostad och rymlig villa i omtyckta Skärhamn

Nu finns möjligheten att flytta in i ett helt nybyggt hus, bra beläget i Skärhamns gamla villakvarter med service och skolor på bekvämt avstånd. Här bor man på en totalyta om hela 187 kvm i två plan. En modern planlösning med genomgående högstandard och god byggteknik som borgar för låg driftkostnad. Ett ställe och hus att njuta av i många år framöver! Fritt från kommunal fastighetsavgift första 15 åren!

Sammanfattning

Typ:
Villa
Boarea:
162 kvm
Biarea:
25 kvm
Tomtarea:
858 kvm
Rum:
5 varav 3 sovrum
Pris
6 295 000 kr, utgångspris
Byggår:
2023

Planlösning

Via stort trädäck i söderläge kliver man in i en klinkerlagd entré med bra förvaring bakom glasade skjutdörrar. Hallen öppnar upp sig ett praktiskt allrum som binder ihop de tre sovrummen som är perfekta för barnen eller som gästrum och kontor. Här på första våningen finns även ett snyggt helkaklat badrum med badkar, handukstork och handfat. Intill badrummet har man en stor klädkammare ihop med tvättstugan där man har tvättmaskin, torktumlare och värmepannan står. Huset värms upp med en modern Nibe värmepump och man har bra comfort med vattenburen golvvärme i båda planen.

 

En trappa upp kommer man till huset hjärta. Här har man en fantastisk yta med högt i tak där man har plats att samla hela familjen och alla vänner. Ett stort vardagsrum i vinkel ihop med ett vältilltaget kök i smakfullt utförande och med gott om förvaring. Köket är fullutrustat och modernt med kvalitets vitvaror från Siemens. De många och stora fönsterpartierna ger härliga vyer över omgivningarna och de vackra bergen. Från vardagsrummet har man två utgångar till den väl tilltagna altan som går på två sidor av huset. Här uppe finns även ett stort föräldrasovrum med en privat, rymlig klädkammare samt ett helkaklat badrum med dusch, handfat, wc och handukstork.

 

Övrigt

Ett vackert skärgårdssamhälle att njuta av året om. I Skärhamn är det liv och rörelse året om. Här finns en stor livsmedelsbutik, systembolag, bageri, apotek och flera personliga butiker. Önskar du bada finns flera olika badplatser med både sandstrand, hopptorn och badbryggor. I Skärhamn ligger också det berömda Akvarellmuseet med den omtalade restaurangen Vatten. Njut av den vackra skärgårdsmiljön och fantastisk mat!

Gemensamhetsanläggningar

Gemensamhetsanläggning TJÖRN TUBBERÖD GA:1
GA1

Servitut

Officialservitut väg, Last
1419-674 - 1, 2008-04-22

Fakta

Fastighetsbeteckning
TUBBERÖD 1:528
Biarea
ca 25 Kvm enligt ritning
Boarea
ca 162 Kvm enligt ritning
Tomtarea
858 Kvm enligt fastighetsregistret
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor
Plåtarbete
Plåtisol
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Fönster
3-glas isoler
Uppvärmning
Frånluftvärmepump
Ventilation
Mekanisk m. värmeåtervinning
Tv- internetutbud
Fiber
Ekonomi
Begärt pris
6 295 000 kr, utgångspris
Pantbrev
1 st om totalt 200 000 kr
Taxeringsår
2021
Taxeringskod
210
Taxeringsvärde tomt
609 000 kr
Taxeringsvärde totalt
609 000 kr
Total fastighetsskatt/-avgift
5 090 kr

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Mäklare

Markus Berg

Fastighetsmäklare

0706-78 30 15 markus@gofab.se

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.