Sibräcka

Tjörn - Sibräckavägen 40 - Skärhamn
På en stor kuperad tomt erbjuds denna rejäla villa med tillhörande ekonomibyggnad.

Med närhet till Skärhamn och service erbjuds denna välvårdade och trevliga villa med bergvärme, uterum och stor ekonomibyggnad som ger stora möjligheter. I ladugården finns bland annat en nyinredd kontorsdel/gästdel om ca 35 kvm, stor garageyta för den bilintresserade och mycket extra utrymmen för den egna företagaren. Välkommen på visning!

Sammanfattning
Typ:
Villa
Byggår:
1909
Boarea:
170 m²
Tomtarea:
2708 m²
Rum:
6 rum och kök, varav 3 sovrum
Pris:
2 950 000 kr, utgångspris
Mer info

Planlösning

Via stenlagd uteplats tar Ni er in i en mindre hall med trapphus där man även har utgång till en stor balkong i söderläge. Hallen tar er vidare in i ett rymligt kök som är utrustat med spis, kyl, fläkt, diskmaskin och micro. Bredvid köket ligger en inre hall där man har mer plats för avhängning och förvaring och där innanför har man ett helkaklat badrum. Badrummet har duschkabin, handfat och wc men även tvättmaskin och torktumlare. Husets sällskapsdel och "hjärta" är det stora och ljusa vardagsrummet. Här har man en vacker murad spis centralt placerad och man har åt det ena hållet ett mysigt inglasat uterum och åt det andra en glasveranda som ger rummet mer karaktär och ljus. Uterummet är rymligt och förlänger sommarkvällarna.

En trappa upp har man ett allrum från vilket man når övervåningens tre sovrum. Alla rummen är rymliga med garderober och ett av sovrummen har utgång till en balkong i söderläge. På denna våningen finns även ett badrum med dusch, wc och handfat.

Övriga byggnader

Ekonomibyggnad i form av en ca 160 kvm stor ladugård. Här finns det stora möjligheter för den som önskar ha en egen verksamhet, hobbyintressen eller för eventuell uthyrning. Idag inrymmer ladan en nyrenoverad kontorsdel/lägenhet om ca 35 kvm, garagedel med dubbelportar, ett enkelgarage samt mycket förvaringsutrymmen och ett loft. Lägenheten har ett helkaklat duschrum, köksdel och matplats.

Tomt

Stor och vacker kuperad tomt om 2.708 kvm som innehåller både gräsytor med fruktträd och vackra berghällar som bryter av. Flera uteplatser finns i form av både balkonger, inglasat uterum samt stenlagda uteplatser.

Bilplats

Stor uppfart/parkering med plats för flera bilar samt ett par garageplatser i ladugården.

Byggnadsbeskrivningar

Småhusenhet, bebyggd (220)
Byggnad, värde: 1 131 000 kr
Mark, värde: 573 000 kr
Summavärde: 1 704 000 kr

Taxeringsår: 2018
Byggår: 1909
Värdeår: 1929

Hyreshusenhet, lokaler (325)
Byggnad, värde: 58 000 kr
Mark, värde: 24 000 kr
Summavärde: 82 000 kr

Taxeringsår: 2018
Värdeår: 1929

Fakta

Fastighetsbeteckning
SIBRÄCKA 2:28
Boarea
170 m² Fastighetsregistret
Tomtarea
2708 m² Fastighetsregistret
Fasad
Trä
Tak
Eternit
Plåtarbete
Plåtisol
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Källare
Grundmur
Betongsten
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten och djupborrad brunn. Eget reningsverk.
Fönster
2-glas och 3-glas
Eldstad
Öppen spis
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Självdrag
Energiprestanda
42 kWh per kvm och år

Ekonomi

Begärt pris
2 950 000 kr, utgångspris

Driftskostnad

El
15 200 kr/år
Vatten/Avlopp
8 680 kr/år
Renhållning
2 600 kr/år
Försäkring
4 500 kr/år
Totalt
30 980 kr/år

Pantbrev

4 st om totalt 1 997 500 kr

Besiktigat

Gofab Fastighetsbyrå samarbetar med Gar-Bo. Huset är besiktigat och säljaren ämnar att teckna en dolda fel-försäkring genom Gar-Bo Försäkring. Försäkringen Gar-Bo Dolda fel är en objektsförsäkring. De flesta dolda fel-försäkringar innebär att säljaren blir ansvarig för att göra en skadeanmälan och skicka in alla dokument. Med Gar-Bo Dolda fel lämnas försäkringsskyddet över till köparen. För mer information kontakta mäklaren.

Alla bilder

Planlösning

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.

personuppgiftspolicy