Klädesholmen

Tjörn - Strandgatan 67F Lgh A6 - Klädesholmen

På första parkett intill havet

Modern, skandinavisk design som skapar en lugn och harmonisk miljö. Med inspiration från de gamla magasinsbyggnaderna på ön skapades detta härliga boende med en rejäl terrass mot havet. Båtplats och parkeringsplats i anslutning till lägenheten.

Sammanfattning

Typ:
Bostadsrätt
Boarea:
136 kvm
Rum:
5 varav 3 sovrum
Pris
12 750 000 kr
Avgift
3 817 kr/mån
Byggår:
2021

Salta havsbrisen och vågornas brus

Njutbar havsutsikt i samspel med smakfulla och omsorgsfullt utvalda materialval karaktäriserar detta unika boende på Klädesholmen. Den fasta inredningen är ljus och neutral för att ge plats åt din personliga stil. Här finns köket från Kvänum med bänkskiva och stänkskydd i vacker kalksten, integrerade vitvaror från Siemens och läderbeklädda handtag. Vid den stora köksön erbjuds gott om plats för såväl kocken som gästen och det sociala ligger i fokus. Atmosfären förhöjs av den centralt placerade braskaminen, det gedigna parkettgolvet, den svarta trappan och ett härligt ljusflöde. 

Via dubbeldörrarna i glas från Velfac tar ni er ut på den magiska terrassen med utsikt över havet. Här samlar du vännerna för loungemys, familjen på middagar och däremellan kopplar du av i solstolen medan du blickar ut över det glittrande havet. Det rofyllda sovrummet på entréplanet har utsikt mot havet och direkt access till terrassen. I anslutning till sovrummet ligger en rejäl klädkammare. Lägenheten råder även över ett badrum och en tvättstuga i en skön skandinavisk stil. I tvättstugan har man snyggt byggt in tvättmaskin och torktumlare, inget har lämnats åt slumpen, här är varje detalj är väl genomtänkt. Övervåningen karakteriseras av flertalet takfönster som tillsammans ger ett vackert ljusinsläpp i allrum, badrum och de två sovrummen. Inredningen präglas av ett lugn med materialval av hög kvalitet, tydliga designinslag och en spännande planlösning.

Ett boende få förunnat, där en unik och påkostad interiör samspelar med en ljuvlig skärgårdsmiljö. De vackra vyerna över havet med de glittrande ljusen från Koholmen på andra sidan tröttnar du aldrig på. Till lägenheten hör parkeringsplats, terrasser och båtplats, allt beläget precis intill lägenheten. I hamnen finns det även en gästbåtplats för dina vänner när dem kommer med båten Här är det lätt att både uppleva och uppskatta det goda i livet. 

Drömmer ni om bohuslänska klippor, västerhavet och god mat?

Klädesholmen erbjuder flera mysiga skärgårdskrogar Fru S, Salt & Sill samt restaurang Kylen. Nybakta bröd och bullar inhandlar ni hos Lottas Surdegsbageri i Bleket och för den som vill ha något snabbt och lätt till stranden finns Holmens kiosk. På denna genuina ö går många av husen gått i arv och människor bor och trivts i generation efter generation. Badplatsen är mycket uppskattad och här finns både hopptorn och sandstrand.

Fakta

Boarea
136 Kvm enligt föreningen
Eldstad
Braskamin
Balkong
Terass
Fönster
Velfac, 3-glas
Uppvärmning
Vattenburet golvvärmesystem, frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk frånluft, tilluft via väggventiler
Tv- internetutbud
Fiber
Lägenhetsnummer
A6
Ekonomi
Begärt pris
12 750 000 kr
Andelstal, ägande
17.53%
Andelstal, förening
16.77985%
Avgift
3 817 kr/mån
Ingår i avgiften
Parkering, båtplats, sophämtning, VA samt kollektiv bostadsrättsförsäkring

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Mäklare

Martin Johansson Prenninge

Fastighetsmäklare

0706-91 01 65 martin@gofab.se

Båtplats intill lägenheten

Terrass mot havet

Terrass vid entrén

Socialt kök

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.