Kållekärr

Tjörn - Lilldalsvägen 4 - Kållekärr
Rejäl och rymlig villa med fri baksida och stor, härlig altan

Gediget hus för den stora familjen eller varför inte genrationsboende eller uthyrning? Här har man en villa med hela sex sovrum och gott om extra ytor fördelat på de totalt 247 kvm. Huset är välskött och har genomgått en hel del renoveringar de senaste åren. Närhet till dagis, skola och service. Välkomna på visning!

Sammanfattning
Typ:
Villa
Byggår:
1966
Boarea:
149 m²
Biarea:
98 m²
Tomtarea:
991 m²
Rum:
8 , varav 6 sovrum
Pris:
3 250 000 kr, utgångspris
Mer info

Planlösning

Välkommen in i en ljus hall med klinkersgolv. På entréplanet har man två rymliga sovrum, ett helkaklat badrum samt den stora sällskapsytan med vardagsrum, matplats och kök ihop. Badrummet renoverades 2009 och har dusch, wc, handfat, handukstork och golvvärme. Det finns även ett praktiskt tvättnedkast för att slippa springa ner med tvätten till tvättstugan i källaren. Köket renoverades 2014 och är ljust och snyggt, har rostfria vitvaror och gott om förvaring. En stor och praktisk köksö avgränsar köket lite från matplatsen och vardagsrummet. I vardagsrummet och köket har man stora fönsterpartier mot altanen i söderläge och ett stort skjutparti att öppna upp. I köket och vardagsrumsdelen är det vattenburen golvvärme men det finns även en värmande braskamin för de kalla vintrarna.

En trappa upp har man tre stycken mysiga sovrum och emellan dem har man ett mindre allrum. I allrummet är det förberett  med avlopp i fall man skulle önska göra ett badrum på andra våningen.

I källarplan är det också omgjort och renoverat. Grunden dränerades 2008 och de invändiga ytskikten här nere fixades iordning 2017. Här finns ett sovrum, allrum med murad spis, toalettrum, badrum med bastu samt tvättstuga. Så för den som önskar finns möjlighet för uthyrning eller generationsboende då det även finns en egen ingång här nere. Det finns även gott om förrådsutrymmen och förvaring i källaren då garaget har gjorts om till groventré och förråd. 

Tomt/uteplatser

Härlig tomt om 991 kvm med både gräsytor, berg och natur. Fri baksida mot grönområde med blåbärsris på tomten och ett enklare växthus för den med intresse. Stor altan runt två sidor av huset där man sitter ostört och med sol hela dagen. Finns även en förrådsbod på tomten om ca 8 kvm.

Övrigt

Huset har uppdaterats och renoverats genom åren med bla dränering 2008, badrum 2009, övervåningen renoverad 2013, entréplanet med kök och ytskikt 2014, fönster 2013-2014, el 2014 samt invändigt källarplanet 2017. 

Beläget i ett lugnt och trevligt villakvarter med närhet till skola, dagis, kommunikationer, affär och vårdcentral. Bekvämt avstånd till fina bad i Röra.

Fakta

Fastighetsbeteckning
LILLDAL 2:5
Boarea
149 m² Fastighetsregistret
Biarea
98 m² Fastighetsregistret
Tomtarea
991 m² Fastighetsregistret
Fasad
Tegel/trä
Tak
Betongpannor
Plåtarbete
Plåtisol
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betongsten
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Fönster
3-glas och 2 glas
Eldstad
Braskamin
Uppvärmning
Värmepump, luft/vatten
Ventilation
Självdrag
Tv- internetutbud
Fiber

Ekonomi

Begärt pris
3 250 000 kr, utgångspris

Driftskostnad

El
30 000 kr/år
Vatten/Avlopp
8 000 kr/år
Samfällighet
2 300 kr/år
Renhållning
3 000 kr/år
Försäkring
3 600 kr/år
Totalt
46 900 kr/år

Pantbrev

8 st om totalt 2 818 000 kr

Besiktigat

Gofab Fastighetsbyrå samarbetar med Gar-Bo. Huset är besiktigat och säljaren ämnar att teckna en dolda fel-försäkring genom Gar-Bo Försäkring. Försäkringen Gar-Bo Dolda fel är en objektsförsäkring. De flesta dolda fel-försäkringar innebär att säljaren blir ansvarig för att göra en skadeanmälan och skicka in alla dokument. Med Gar-Bo Dolda fel lämnas försäkringsskyddet över till köparen. För mer information kontakta mäklaren.

Alla bilder

Planlösning

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.

personuppgiftspolicy