Rossö

Orust - Rossö 632 - Varekil

Representativ fastighet med privat sfär intill havet.

Granne med havet ligger den här skärgårdsidyllen av högsta kvalité och ni erbjuds här ett ljust och elegant boende med väl tilltagna sällskapsytor, braskamin, relaxavdelning, gästhus, garage och flera härliga uteplatser där ni följer solen hela dagen. Den upphöjda tomten har en fridfull vy över hav och ängar. Gångavstånd till salta bad och vackra Rossö naturreservat. Möjlighet att köpa till båtplats i Rossö båthamn.

Sammanfattning

Typ:
Villa
Boarea:
186 kvm
Biarea:
66 kvm
Tomtarea:
1954 kvm
Rum:
6 varav 4 sovrum
Pris
9 250 000 kr, Utgångspris el hbj.
Byggår:
2017

Rossö 632

Huset, som byggdes 2017, överraskar och imponerar, Här möts modern interiör och trivsam planlösning på ett mycket stilrent sätt. Här samsas smarta och välplanerade ytor tillsammans med kvalitativ inredning och stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusflöde och skapar en harmonisk miljö, allt i perfekt harmoni med naturen utanför. 

Utanför entrén vilar du fötterna på vacker granitsten. Den inbjudande och öppna hallen med klinkergolv, skjutdörrsgarderober och en rejäl klädkammare/sovrum ger ett gott första intryck av denna bostad. I entréplanet ligger också ett kontor/sovrum, ett helkaklat badrum och en rymlig tvättstuga med upphöjd tvättmaskin, torktumlare och bergvärmepump.

En trappa upp.

Köket och vardagsrummet möter varandra i en öppen planlösning och den fina utsikten gör sig ständigt påmind. Här erbjuds gott om plats för trevlig matlagning och sociala tillställningar. I det avkopplande vardagsrummet sitter man ombonat med stämningsfull braskamin och i det intilliggande, stilrena köket har man utmärkt förvaring bakom eleganta fronter och den maskinella utrustningen fullutrustad. Den stämningshöjande braskaminen i mursten förgyller rummet och sprider värme vid kyligare dagar. Till bords sitter man utan problem 8-10 personer. Den spatiösa altanen följer runt delar av huset och gör det möjligt att följa solen hela dagen. Liksom insidan är utsidan synnerligen genomtänkt med flera härliga uteplatser. Direkt utanför köket sitter ni skyddat under tak och blickar ut över berg och ljung. Spendera sköna sommardagar i solstolen och ta fördrinken uppe vid uteplatsen som ligger inbäddad i ljung och utsikt över havet. Access till relaxavdelning där man förberett för spabad utanför och inne i relaxavdelningen samsas bastu, umgängesyta, fullutrustat kök och ett rejält badrum. 

 En etage upp

Det största sovrummet ligger rofyllt beläget med plats för dubbelsäng och generös förvaring i den intilliggande klädkammaren. Skjutdörr ut till privat balkong. De två sovrummen intill är utmärkta till barnrum med plats för pysselhörna och gott om lekyta även dessa har utgång ut till uteplats och är inredda med rejäl garderobsvägg och utgång till stor balkong med havsutsikt. Helkaklat badrum med dusch, badkar, toalett och handfatskommod. 

En trappa upp.

Inbjudande allrum för härlig lounge-häng och skjutdörrsparti ut till den magiska terrassen med underbara vyer över hav, ljung och ängar.

Den varierande naturtomten med gräsmatta, garage med laddbox, relaxavdelning/ gäststuga och gästhus är en plats för umgänge, avkoppling och lek. Flera härliga och inbjudande uteplatser i olika nivåer, med skyddande tak och infravärme men också utan för att maximera soltimmarna och njuta av sköna dagar i solstolen. Ovanpå det rymliga garaget ligger relaxavdelningen. Den fullutrustade gäststugan välkomnar gästerna till kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett sovrum och ett helkaklat badrum. Förråd om ca 20 kvm finns också i anslutning till gäststugan. 

Rossö är en gömd pärla som ligger vacker beläget intill havet. Via små stigar och stråk genom naturreservatet tar ni er till det vackra klippbadet och på vägen finns fler badmöjligheter. Det här är en fastighet för livsnjutaren, en idyllisk miljö med ostört läge intill havet, välkommen till Rossö 632.

Area övriga utrymmen;

Gästuga 1 och Garage; 38 kvm +52 kvm, Gäststuga 2 och Förråd; 28 kvm +20 kvm enligt säljarens uppgifter.

Rossö naturreservat

För den som vill fördjupa sig i vackra, Rossö Naturreservat:

https://www.lansstyrelsen.se/vastra-gotaland/besoksmal/naturreservat/rasso.html?sv.target=12.382c024b1800285d5863a8b2&sv.12.382c024b1800285d5863a8b2.route=/&searchString=&counties=&municipalities=&reserveTypes=&natureTypes=&facilities=&sort=none

 

Fakta

Fastighetsbeteckning
ROSSÖ 1:38
Boarea
186 Kvm Fastighetsregistret
Biarea
66 Kvm enligt säljaren
Tomtarea
1 954 Kvm Fastighetsregistret
Fasad
Träfasad
Tak
Plåt
Stomme
Trä
Bjälklag
Platta på mark
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten, minireningsverk som delas med 4 grannar genom GA. ( kommunalt avlopp kommer, trolig påkopplingstid är år 2025, kontakta fastighetsmäklaren för mer info)
Eldstad
Braskamin
Fönster
3-glas fönster
Uppvärmning
Bergvärmepump
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft
Tv- internetutbud
Fiber finns
Ekonomi
Begärt pris
9 250 000 kr, Utgångspris el hbj.
Driftkostnad
Värme
14 600 kr/år
Samfällighet
2 500 kr/år
Vatten/Avlopp
4 050 kr/år
Renhållning
3 300 kr/år
Kommentar
Huset har aldrig varit bebott.
Driftskostnader totalt
24 456 kr/år
Pantbrev
8 st om totalt 1 175 000 kr

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Mäklare

Karin Andersson

Fastighetsmäklare

0705-92 76 64 karin@gofab.se

Dokument & länkar

Välkomna till Rossö 632

Planlösning

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.