Hallerna

Stenungsund - Jan Ivarssons väg 6 - Stenungsund

Rymlig 3:a med bra ytor, stor balkong och avkopplande havsutsikt

En stor och välplanerad 3:a med en härlig och stor gemensamhetsyta där kök och vardagsrum ligger ihop och man har havet i blickfånget i så väl söder som väst. Två rymliga sovrum och ett snyggt helkaklat badrum. Detta är ett bekvämt boende i en välfungerande förening när det är som bäst. Parkering har du alldeles utanför dörren och extra förråd finns i källaren. Välkommen på visning!

Sammanfattning

Typ:
Bostadsrätt
Boarea:
83 kvm
Rum:
3 varav 2 sovrum
Pris
3 495 000 kr, utgångspris
Avgift
5 208 kr/mån
Byggår:
2009

Planlösning

Välkomnande entré med klinkergolv och där man har två bra och praktiska utrymmen direkt till vänster i form av klädkammare och förråd. Till höger har man ett rymligt och helkaklat badrum inrett med dusch, handfat, toalett, handukstork och golvvärme. Här finns även torktumlare och tvättmaskin som byttes 2022. Lägenheten inrymmer två stora sovrum var av det ena har tre fasta garderober och en fransk balkong för vädring. Det andra sovrummet har ett trevligt hörnfönster där man blickar ut över havet och Tjörnbron. Den stora sällskapsdelen består av vardagsrummet och köket ihop. Endast en användbar köksö delar av ytorna för en härlig rymd. Köket är ljust och fräscht och är utrustat med häll, micro, kyl, frys, fläkt och diskmaskin från 2023. Från alla fönster i sällskapsdelen har man avkopplande vy över Hakefjorden. Den stora balkongen, som nås från sällskapsdelen, rymmer både sittgrupp och grillen. En härlig plats att inta lunchen och njuta av havsutsikten.

Övrigt

Populärt och omtyckt område med närhet till grönområden men även förskola, skola och kommunikationer alldeles intill.  Kort promenad till Stenungsund Arena med badhus, ishall och sportarena. På bekvämt gångavstånd har man mysiga Kåkenäs badplats och några minuter på cykeln tar dig till Stenungstorg.

Parkeringen kostar 75 kr/mån

Fakta

Boarea
83 Kvm enligt föreningen
Balkong
Balkong
Förråd
Källarförråd
Fönster
3-glas isoler
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Tv- internetutbud
Fiber
Lägenhetsnummer
1203
Våning
3
Hiss
Ja
Ekonomi
Begärt pris
3 495 000 kr, utgångspris
Andelstal, förening
2.69581%
Andelstal, avgift
3.20955%
Nettoskuldsättning
582 kr
Avgift
5 208 kr/mån
Ingår i avgiften
Värme, vatten, bredband
Driftkostnad
El
800 kr/månad
Försäkring
150 kr/månad
Övrigt
75 kr/månad
Driftskostnader totalt
1 025 kr/mån
Ingår ej i avgiften
Parkering

Visningar

Söndag

2

juni

Söndag 2/6

Kl: 11:00 - 12:00

Visningsanmälan krävs

Mäklare

Markus Berg

Fastighetsmäklare

0706-78 30 15 markus@gofab.se

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.