Rönnäng

Tjörn - Dalenvägen 24 - Rönnäng

Rymlig villa med havsutsikt och bra läge i vackra Rönnäng

Gedigen 60 talsvilla på en trevlig tomt med mysiga uteplatser och möjlighet för utveckling. Här erbjuds en villa i tre våningsplan och med stora ytor för den som vill sätta sin egen prägel på sitt boende eller har visioner att utveckla fastigheten. Från både andra och tredje våningen har man fin utsikt över västerhavet, Klädesholmen och båtlivet. Kommunikationer, bad och service har man på bekvämt avstånd. Välkomna att boka er för visning.

Sammanfattning

Typ:
Villa
Boarea:
160 kvm
Tomtarea:
656 kvm
Rum:
7 varav 5 sovrum
Pris
4 495 000 kr, utgångspris
Byggår:
1963

Planlösning

Stor entréhall med klädkammare och gott om plats för eventuell förvaring samt plats för ytterkläderna. På detta entréplan finns pannrum, tvättstuga med groventré, ett sovrum samt ett allrum. Då det även finns ett kök och toalettrum här nere finns det möjligheter att dela av och göra en separat lägenhet. Köket har plats för matbord och är utrustat med spis.

En trappa upp har man ett stort vardagsrum i vinkel där det ligger en vacker stavparkett på golvet. Från matsalsdelen  i vardagsrummet har man utgång till en stor balkong i söderläge och i norr har man en fin utsikt över havet och vidare mot Klädesholmen. Här finns även ett stort sovrum med garderober, ett badrum med dusch, wc och handfat samt ett rymligt kök med gott om förvaring och plats för matbord. Även vid detta bord kan man sitta och njuta av havsutsikten och båtlivet i Rönnäng.

Ytterligare en våning upp har man inrett delar av vinden så man där har tre funktionella sovrum. Ett av sovrummen har utgång till balkong med en strålande havsutsikt. (Takhöjd på översta våningen är ca 1,80 och pga av den lägre takhöjden är denna våningen inte med som en del i boarea.)

 

Övrigt

Rönnäng är ett vackert skärgårdssamhälle som lever året om med förskola och grundskola  Här finns också en livsmedelsbutik, restauranger, ishall och fina badplatser där Ni kan bada från klippor, sandstrand, badbryggor och hopptorn. Med Västtrafiks färjor kan ta er ut till de vackra skärgårdsöarna Åstol och Dyrön och på kort cykeltur har man mysiga restauranger på Klädesholmen. 

Fakta

Fastighetsbeteckning
RÖNNÄNG 1:187
Boarea
Ca 160 Kvm enligt säljaren
Tomtarea
656 Kvm Fastighetsregistret
Fasad
Tegel/trä
Tak
Tegel/plåt
Plåtarbete
Målad plåt
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Krypgrund
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Fönster
2-glas och 3-glas
Uppvärmning
Värmepump luft/vatten samt panna med el och ved.
Ventilation
Självdrag
Tv- internetutbud
Fiber
Ekonomi
Begärt pris
4 495 000 kr, utgångspris
Driftkostnad
El
28 000 kr/år
Samfällighet
1 500 kr/år
Vatten/Avlopp
13 000 kr/år
Renhållning
2 700 kr/år
Försäkring
2 250 kr/år
Kommentar
Hade en kwh förbrukning på 13.000 förra året.
Driftskostnader totalt
47 448 kr/år
Pantbrev
4 st om totalt 68 400 kr

Visningar

Lördag

3

december

Lördag 3/12

Kl: 12:15 - 13:15

Visningsanmälan krävs

Mäklare

Markus Berg

Fastighetsmäklare

0706-78 30 15 markus@gofab.se
Inspekterat

Besiktigat

Denna bostad är besiktigad. Kontakta mäklaren för mer information.

Planlösning

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.