Lilla Fjellsholmen

Kungälv - Lilla Fjellsholmen 170, lgh 2001 - Kärna

Spektakulär lägenhet med storartad havsutsikt samt sjöbod och båtplats endast 100 m från boendet!

Ljus hörnlägenhet med balkong i söderläge och sol från morgon till kväll. Allt är i toppskick med smakfull inredning och höga materialval. Njut av havets olika bildspel, sjöboden och båtplatsen ett stenkast från lägenheten. Den väl tilltagna bryggan bjuder in till både sol, bad och middag i solnedgång. Ni bor på en ö med närhet till Marstrand, 5 sjömil bort. I den gemensamma samfälligheten på ön erbjuds bastu med havsutsikt, strand, bad från bryggor, lekplats och grönområden. Endast 35 min från centrala Göteborg erbjuds detta moderna och fantastiska fina boendet. Passar såväl som fritidshus eller som året runt boende vid havet i en lugn och avkopplande miljö. En underbar idyll att bo och leva i och bör absolut upplevas på plats. Välkomna att boka visning. OBS! Även juridisk person godtas som köpare/ägare

Sammanfattning

Typ:
Bostadsrätt
Boarea:
91.7 kvm
Rum:
3 varav 2 sovrum
Pris
7 600 000 kr, Utg pris el hbj
Avgift
4 664 kr/mån
Byggår:
2021

Planlösning

Välkommen till denna underbara lägenheten på Västkusten med hög standard, endast 5 distansminuter med båt till Marstrand och 35 min med bil till Göteborg.

Du kommer in i hallen och möts direkt den härliga utsikten mot havet.
Här ligger klinkergolv direkt innanför dörren, därefter ligger det ljusa trägolvet som finns i alla rum i lägenheten. Hallen är praktiskt planerad med garderob, linneskåp och städskåp. 

Lägenhetens storhet är det sagolika vardagsrummet och köket i öppen planlösning med fönsterpartier från golv till tak och den ljuva balkongen med glas som gör att du känner dig ett med havet!
Rummet får ljus från tre håll och ger plats för en soffhörna samt matplats framför den bedårande vyn. Köket är fullt utrustat och inrymmer spishäll, fläkt, inbyggd ugn och micro, vinkyl, integrerad diskmaskin, kyl och frys. Balkongen ligger i anslutning till detta rummet och här kan du njuta från morgon till kväll av sol, salt luft, båtliv, djurliv och vackra solnedgångar!

Båda sovrummen är smart placerat mot öster och håller sig svala till kvällen. Det större rummet har plats för en dubbelsäng och har fyra garderober. Det mindre sovrummet används idag som gästrum och kontor.

Två helkaklade badrum med wc, tvättställskommod och duschhörna. Det större badrummet inrymmer även en tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

I källaren finns ett varmförråd med gallerdörrar som tillhör lägenheten samt ytterligare ett varmförråd som är gemensamt för alla lägenheterna.

Övrig info

 OBS! Även juridisk person godtas som köpare/ägare

Byggnader

Alldeles nedanför lägenheten på bryggan ligger en sjöbod om ca 8 kvm med indragen el och båtplats M5 längst ut på bryggan som tillhör lägenheten. 

Framför lägenheten ligger ett gemensamt förrådshus som inrymmer cykelrum, förrådsrum samt förråd för trädgårdsredskap. 

Vid entrésidan på lägenhetshuset finns en grusad parkeringsyta där du ställer din bil. Parkeringsplatsen ingår i avgiften.

Gemensamhetsanläggningar

Lägenheten och bostadsrättsföreningen ingår i öns samfällighetsförening. I denna samfällighetsförening ingår bla båtplats, bryggor, sjöbod, bastu, gemensamhetshus, vägar, vatten & avloppsanläggning, grönområde, lekplats och grillplats.

Fakta

Boarea
91.7 Kvm enligt föreningen
Balkong
Balkong
Förråd
Varmförråd i källaren
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
FTX-system
Tv- internetutbud
Fiber indraget
Lägenhetsnummer
2001
Våning
2 av 3
Hiss
Ja
Ekonomi
Begärt pris
7 600 000 kr, Utg pris el hbj
Andelstal, förening
10.4023%
Nettoskuldsättning
964 058 kr
Avgift
4 664 kr/mån
Ingår i avgiften
Värme och VA.
Driftkostnad
El
250 kr/månad
Samfällighet
2 705 kr/månad
Försäkring
88 kr/månad
Kommentar
Elkostnaden avser hushållsel. I samfällighetskostnaden ingår bla båtplats, bryggor, sjöbod, bastu, gemensamhetshus, vägar, vatten & avloppsanläggning, grönområde, lekplats och grillplats.
Personer i hushåll
2
Driftskostnader totalt
3 043 kr/mån
Ingår ej i avgiften
Hushållsel, försäkring, bredband, samfällighetsavgift

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Mäklare

Kent Olsson

Fastighetsmäklare

0705-67 83 30 kent@gofab.se

Katarina Johansson

Fastighetsmäklare

0703-83 12 85 katarina@gofab.se

Välkommen till Lilla Fjellsholmen 170!

Fantastiskt paket med lägenhet, sjöbod och båtplats!

Utsikten från sjöboden

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.