Skäret i Hamburgsund

Tanum - Skäret 75 - Hamburgsund

Ta chansen att förvärva ett av de sista skärgårdshuset på Skäret

Nyproducerat skärgårdshus med gammaldags charm. Båtplats i den gemensamma båthamnen i lagunen. Tillhörande stort förråd om ca 20 kvm beläget på tomten med kommunalt VA.

Sammanfattning

Typ:
Fritidshus
Boarea:
120 kvm
Tomtarea:
298 kvm
Rum:
4 varav 3 sovrum
Pris
7 950 000 kr
Byggår:
2022

Planlösning

Välkommen in i det klassiska skärgårdshuset om ca 120 kvm. Hallen mynnar ut i kök och vardagsrum som ligger i öppen planlösning. Fint kvalitetskök från Vedum, glasveranda och burspråk samt en charmig braskamin förgyller rummet. Köket är utrustat med ugn, spishäll, köksfläkt och diskmaskin samt kyl & frys. I entréplanet ligger också ett helkaklat badrum, inrett med handfat, dusch och en vägghängd toalett, samt tvättmaskin och torktumlare. Matplatsen är placerad i den härliga glasverandan med ett fantastiskt ljusinsläpp och utgång till den inbjudande altanen med plats för många olika sociala tillställningar. En trappa upp ligger ett helkaklat badrum med handfat, dusch, handdukstork, vägghängd toalett och badrumsmöbel. På denna våning finns också tre fina sovrum. Access till husets balkonger via sovrummen och allrummet.

Här finns plats för dina gäster att stanna lite längre, en stor förrådsbod om ca 20 kvm med kommunalt VA inkopplat finns på tomten. 

Skäret

Strandfastigheter mitt i sommaridyllen Hamburgsund. Husen byggs har båtplats i den gemensamma båthamnen i lagunen som är förbunden med en kanal till sundet i Hamburgsund. Nu finns det endast ett fåtal skärgårdshus kvar om 120 kvm boarea med två till fyra sovrum. Läget förpliktigar - och standarden på husen är mycket hög, med noga genomtänkta planlösningar, god arkitektur och utvalda material. För den som älskar Bohuslän är detta ett enastående drömboende!

Fakta

Fastighetsbeteckning
Skäret 75
Boarea
ca 120 Kvm enligt ritning
Tomtarea
298 Kvm Fastighetsregistret
Fasad
Locklistpanel
Tak
Tegelpannor
Plåtarbete
Plåt
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Eldstad
Braskamin
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme i båda plan
Ventilation
Mekanisk frånluft med återvinning
Tv- internetutbud
Fiber
Ekonomi
Begärt pris
7 950 000 kr

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Mäklare

Karin Andersson

Fastighetsmäklare

0705-92 76 64 karin@gofab.se

Skärgårdshuset

Hus 75 har ett extra tilltaget förråd om ca 20 kvm

Bilderna kommer från ett befintligt hus i området och är ej till salu. Kontakta mäklare för att bygga ditt Skärgårdshus på Skäret.

Endast ett fåtal skärgårdshus kvar nu

Båtplats i den gemensamma båthamnen

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.