Gunneröd

Orust - Morlanda-Gunneröd - Ellös

Tomt i underbar lantlig miljö

Nu finns möjlighet att förvärva en obebyggd tomt med fantastiskt lantligt läge och underbar utsikt. Positivt förhandsbesked om bygglov från juni 2022 så det är bara att börja skissa på drömhuset. Möjlighet finns att köpa till ytterligare mark för att nyttja till hästhagar eller annan betesmark om så önskas.

Sammanfattning

Typ:
Tomt
Tomtarea:
1500 kvm
Pris
500 000 kr, Föreslagen budstart

Gunneröd-Morlanda

Nu har ni möjlighet att förvärva en obebyggd tomt med positivt förhandsbesked och goda möjligheter att bygga ert drömboende. Ni bor rätt i naturen med mysiga gångstråk utanför dörren och härliga svamp- och bärmarker en kort promenad bort. Till havet tar det 30 minuter till fots eller 10 med bil. Ellös har ni också på 10 minuters bilfärd med allehanda service såsom mataffär, bibliotek, bank, restauranger och fiskaffär. Populära Fröken Trulls ligger också ett stenkast bort, liksom Håvs Lamm och Orust Must. Henån är 15 minuter bort och på vägen dit ligger västkustens Ullared Göksäter där ni kan hitta allt mellan himmel och jord. Gillar ni sport och motion så finns det gott om möjligheter till det via idrottsklubbar och padelhallar i nära anslutning, en sväng med kajaken ut på havet eller sjön Rödsvatten eller såklart en löptur i skogen. Morlanda golfbana ligger också på bekvämt avstånd.

Kommunen har i juni 2022 givit positivt förhandsbesked om bygglov för en enplansvilla men tomten är under avstyckning så köparen kan ännu påverka storleken så friheten och möjligheterna att bygga ditt drömhus och skapa din drömträdgård är verkligen goda oavsett om ni avser permanent eller fritidsboende. Vatten och avlopp står köparen för. De vita pinnarna markerar ungefär var huset kan byggas.

Välkomna på visning!

 

Avstyckning

Just nu pågår avstyckningsärendet och det kan finnas möjlighet att påverka den slutgiltiga arealen som kan bli upp till 1 hektar för den som så önskar.

Fakta

Fastighetsbeteckning
Morlanda-Gunneröd 1:6
Tomtarea
1 500 Kvm
Vatten och avlopp
Vatten/Avlopp ej framdraget.
Ekonomi
Begärt pris
500 000 kr, Föreslagen budstart

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Mäklare

Martin Johansson Prenninge

Fastighetsmäklare

0706-91 01 65 martin@gofab.se

Bygg ditt drömboende

Möjlighet att förvärva mer mark

Stora härliga ytor

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.