Kungsviken

Orust - Kungsviken, tomt 9 - Henån

Tomter i på Solhyllan i Kungsviken där flera har vacker havsutsikt

Ta chansen och bygg ditt drömhus i Kungsviken! Här erbjuds nu 10 st nya tomter med underbart solläge hela dagen. Flera av dem har vacker havsutsikt. Tomterna säljs inklusive kommunalt vatten och avlopp och fiber framdraget till tomtgräns. Till varje tomt finns möjlighet att hyra en båtplats i marinan.

Sammanfattning

Typ:
Tomt
Pris
2 750 000 kr

Tomt

Här erbjuds nu 10 st nya tomter med underbart solläge hela dagen. Flera av dem har vacker havsutsikt. Tomterna säljs inklusive kommunalt vatten och avlopp och fiber framdraget till tomtgräns. Till varje tomt finns möjlighet att hyra en båtplats i marinan.

Tomt 9 är en högt härlig belägen tomt med utsikt över det nya området och Koljöfjorden. Åt öster njuter du av vyn över ängarna. Härifrån har du nära till gångbanan som tar dig ner till marinan och vattnet i Kungsviken.  

Se övriga tomter som är till salu på vår länk: https://www.gofab.se/objekt/1534503

Övrigt

Tillträde av tomterna beräknas ske omkring halvårsskiftet 2022 eller så snart vägar och VA är klart.

 

Kungsviken är ett charmigt kustsamhälle med gamla båtbyggartraditioner. Här finns anor från 1200-talet och sägnen säger att Olav Tryggvason byggde sitt mytomspunna vikingaskepp Ormen Långe här. Båtbyggeri finns inte kvar i Kungsviken längre men lever kvar genom Kulturföreningen Gösta Johanssons varv där de arbetar för att bevara traditionerna. 

Du hittar även fina marinor som har plats för olika storlekar på båtar. En fin skyddad badplats med hopptorn. Vackra promenadvägar och naturen in på knuten.

Fakta

Fastighetsbeteckning
Del av BRATTÅS 1:60, tomt nr 9 enligt nybyggnadskarta
Vatten och avlopp
Kommunalt VA ingår i priset.
Tv- internetutbud
Fiber är framdraget till tomtgräns men ej betalt.
Ekonomi
Begärt pris
2 750 000 kr

Solhyllan Kungsviken

Härlig utsikt från tomt 9

Tomt 9

Utsikt över ängarna åt andra hållet

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.