Myggenäs

Tjörn - Kronhjortsvägen 10 - Myggenäs

Trevlig villa i barnvänligt område

Med närhet till skolor, service, båthamn och fina bad erbjuds denna välskötta villa i ett plan och med en hel källare under. Då tidigare ägare vårdat huset och gjort tyngre bitar som dränering och tak de senaste 15 åren så är det för nästa att sätta sin prägel på det invändiga och ytskikten. Ett hus och område för hela familjen att trivas i många år framöver. Välkommen att boka er för visning!

Sammanfattning

Typ:
Villa
Boarea:
85 kvm
Biarea:
85 kvm
Tomtarea:
715 kvm
Rum:
5 varav 3 sovrum
Pris
3 495 000 kr, utgångspris
Byggår:
1968

Planlösning

Via taköverbyggd entré stiger Ni in i en välkomnande hall där man har plats för avhängning av ytterkläder samt dörren och trappan som tar en ner till källardelen. In till vänster från entréhallen ligger köket. Köket renoverades på 90 talet och är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis, fläkt och micro. Vitvarorna är utbytta senare, ca 2015. I köket finns även plats för ett matbord och man har en del förvaring i form av skåp och skafferi. Rakt fram från hallen har man vardagsrummet. I vardagsrummet har man en murad spis med insats och en utgång till ett enklare uterum som tar en vidare ut till baksidan och trädgården. Ihop med vardagsrummet har man ett allrum som idag används som matsal. Det har tidgare varit tv-rum men kan även med enkelhet göras om till ytterligare ett sovrum om behov finns. I dagsläget finns det två stycken sovrum på denna våningen varav av det ena är lite större och har inbyggda garderober för förvaring. Här finns även ett äldre men välvårdat badrum med dusch, handfat och toalett.

En trappa ner finns mycket och bra extra utrymmen. Man har ett stort pannrum där man satt in en extra dusch, matkällare, en rymlig tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och ett badkar samt ett stort förrådsrum som man kan utveckla efter eget önskemål. Här nere finns även en stor gillestuga för barnen att hänga i samt ytterligare ett sovrum och en extra toalett.

Övrigt

Huset dränerades om ca 2006. Carporten byggdes 2007. Fönster har bytts i huset i två omgångar 1983 och 2010. Taket på huset lades om 2015. Fiber finns också i huset.

Myggenäs

Myggenäs är Tjörns entré. Här bor ni i idylliska villakvarter med närhet till skola och barnomsorg. På Almö Centrum finner Ni apotek, inredningsbutik, vårdcentral, tandläkare, frisör samt en livsmedelsbutik med fiskaffär och restaurang med öl/vin rättigheter. Vackra natursköna omgivningar med närhet till salta bad från klippor, bryggor och sandstrand. Två fina båthamnar med butik, kiosk och service. Nära huset finns även en kuperad motionsslinga om ca 2,5 km. 

Fakta

Fastighetsbeteckning
MYGGENÄS 12:37
Biarea
85 Kvm Fastighetsregistret
Boarea
85 Kvm Fastighetsregistret
Tomtarea
715 Kvm Fastighetsregistret
Fasad
Tegel/trä
Tak
Betongpannor
Plåtarbete
Målad plåt
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betongsten
Murstock
Tegel
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Eldstad
Öppen spis med insats
Fönster
2-glas och 3-glas
Uppvärmning
Luft/vatten värmepump kopplad till CTC panna, luftvärmepump samt pelletspanna
Ventilation
Självdrag
Tv- internetutbud
Fiber
Energiprestanda
108 kWh per kvm och år
Energiklass
D
Ekonomi
Begärt pris
3 495 000 kr, utgångspris
Driftkostnad
El
17 000 kr/år
Samfällighet
3 500 kr/år
Vatten/Avlopp
11 000 kr/år
Försäkring
4 000 kr/år
Driftskostnader totalt
35 508 kr/år
Pantbrev
6 st om totalt 116 472 kr

Visningar

Söndag

9

oktober

Söndag 9/10

Kl: 11:00 - 12:00

Visningsanmälan krävs

Mäklare

Markus Berg

Fastighetsmäklare

0706-78 30 15 markus@gofab.se
Inspekterat

Besiktigat

Denna bostad är besiktigad. Kontakta mäklaren för mer information.

Inspekterat

Dolda fel försäkring

Säljaren ämnar att teckna en dolda fel-försäkring genom Gar-Bo Försäkring. Försäkringen Gar-Bo Dolda fel är en objektsförsäkring. Kontakta mäklaren för mer info.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.