Rönnäng

Tjörn - Rönnängs brygga 42 - Rönnäng
Unikt beläget med strålande havsutsikt i väster och egen båtplats

Med ett fantastiskt fint läge längst ut på västra Tjörn intill havet med underbar balkong där vågskvalp och solnedgång är vardag erbjuds denna bekväma boendedröm. En mycket fin bostadsrätt om 3 rok intill västerhavet. Snyggt och i ordning med materialval i toppskick! Tillhörande varmgarage och egen båtplats.

Sammanfattning
Typ:
Bostadsrätt
Byggår:
2013
Boarea:
ca 75 m²
Rum:
3 rum och kök med matplats, varav 1 sovrum
Pris:
3 850 000 kr, Utgångspris
Mer info

Planlösning

En välkomnande entréhall med god plats att hänga av sig ytterkläder och skjutgarderob. Direkt till höger finner ni ett snyggt helkaklat duschrum med golvvärme, svängbara duschdörrar, handdukstork, wc och handfat med kommod och god förvaring. I duschrummet har ni även tvättmaskinen och möjlighet att torka tvätt.

Stort rymligt sovrum, platsbyggda garderober med skjutdörrar.

Öppen härlig planlösning mellan kök, matplats och vardagsrummet ger ett luftigt och ljuvligt boende med mycket ljusinsläpp från alla fönster och fantastiskt fin havsutsikt ut över västerhavet. Ni har en utgång från vardagsrummet till en mindre balkong med utsikt söderut i Rönnängs båtsund, här avmjuter ni även morgonsolen. Fullutrustat kök med rostfria maskiner. Ni har även ismaskin och kolsyratvatten inbyggt i kylen och frysen för extra lyx. 

Från köket tar ni er via skjutdörrar ut på den stora balkongen mot havet, kvällssolen och vyn mot Klädesholmen och Tjörnekalv. Här avnjuter ni vågornas skvalp och all båttrafik på havets E6 med den underbara vyn över västerhavet. Ni njuter av solen som går ner över havet.

Det snygga köket från Ballingslöv inrymmer inductionshäll med köksfläkt, kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin samt inbyggd ugn och micro. Matplatsen finner ni intill köket och även härifrån avnjuter ni utsikt över havet.

Vardagsrummet har ett härligt ljus från fönster i flera väderstreck. Här har ni god plats att umgås med vänner och familj.  Vardagsrummet är planerat för att kunna dela av och få ytterligare ett och rymligt sovrum vid behov.

Garage/parkering/båtplats

Parkeringsplats i gemensamt varmgarage. Finns även en båtplats som följer fastigheten och ligger med i samfällighetsavgiften.

Rönnäng

Ett levande och växande kustsamhälle. I Rönnäng kan man bo i mysiga villakvarter, i fina bostadsrättsområden eller precis intill havet. Rönnäng är en barnvänlig ort med förskola och grundskola upp till årskurs 5. På fritiden kan Ni besöka Tjörns Ishall för en tur på skridskor. Här finns också en livsmedelsbutik, restauranger och fina badplatser där Ni kan bada från klippor, sandstrand, badbryggor och hopptorn!

Fakta

Boarea
ca 75 m² enligt föreningen
Balkong/Terass
2 stycken balkonger
Förråd
Ja, i separat byggnad intill entrén
Fönster
3-glas isolerglas
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Tv- internetutbud
Fiber
Lägenhetsnr
B 3:2 / 1202
Våning
3
Hiss
Ja

Ekonomi

Begärt pris
3 850 000 kr, Utgångspris
Andelstal ägande
4.5257 %
Avgift
3 652 kr/mån
Ingår i avgiften
Värme och vatten
Pantsatt
Ja

Driftskostnad

El
300 kr/månad
Samfällighet
1 189 kr/månad
Totalt
1 489 kr/månad
Kommentar
I driftkostnaden per månad ligger även samfällighetskostnaden där bland annat parkeringsplatsen i garaget samt båtplatsen ingår. Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

Alla bilder

Planlösning

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.

personuppgiftspolicy