Rönnäng

Tjörn - Rönnängs brygga 20 - Rönnäng

Unikt läge med total havsutsikt och egen kajplats på hela 21 meter

Med fantastiskt läge vid havet och egen kajplats om hela 21 meter erbjuds detta unika boende i toppklass. Här bor man bekvämt med närhet till många guldkorn längs kusten och med havet och båtlivet ständigt närvarande. Parkering och extra förråd i gemensamma utrymmen. Ett ställe att trivas och njuta på året runt. Välkommen att boka er för visning!

Sammanfattning

Typ:
Fritidshus
Boarea:
135 kvm
Tomtarea:
147 kvm
Rum:
5 varav 3 sovrum
Pris
10 700 000 kr, utgångspris
Byggår:
2014

Planlösning

Via den stora uteplatsen stiger Ni in i en ljus och välkommande hall med klinkergolv. Direkt till vänster har man en kombinerad dusch och tvättstuga. Utrymmet är helkaklat och inrymmer handfat, handdukstork, dusch, wc samt en bra yta med tvättmaskin, torktumlare och värmepannan. Intill badrummet har man ett av husets tre rymliga sovrum. Här får man utan problem plats med en dubbelsäng och här finns även bra med förvaring. Köket och vardagsrummet ligger ihop med en öppen planlösning och har stora fönster och skjutdörrspartier mot havet som ger ett härligt ljusinsläpp i rummet. Centralt placerat finns det även en värmande braskamin att njuta av under de lite kallare månaderna. Från både köket och rummet har man en fantastisk havsutsikt och en vacker vy bort mot Klädesholmen och över båtlivet. Genom de stora glasdörrarna når man den härliga altanen som har en stor markis och havet alldeles intill. Under trappan upp till ovanvåningen finns även ett praktiskt och rymligt förråd.

På ovanvåningen har man ett rymligt allrum för tv-hörna men också möjlighet för extra besökare på bäddsoffa om behovet finns. Här uppe finner man även ett stort master bedroom som är helt fantastiskt och som har en rogivande havsutsikt att njuta av. Rummet är ljust och väl tilltaget och man har ena väggen med garderober som döljs av skjutdörrar. Från detta sovrum har man två utgångar till en härlig balkong mot havet. Badrummet på detta plan är stort och också det helkaklat i ljusa och snygga färger. Det inrymmer dusch, wc, handdukstork, golvvärme och ett stort dubbeltvättställ. Ytterligare ett sovrum finns här uppe som också det rymmer dubbelsäng och man har även en praktiskt klädkammare för förvaring på denna våningen. 

Övrigt

Tillhörande parkering i varmgarage och egen kajplats om hela 21 meter i marinan. Kostnaden för båtplatsen och garageplatsen ligger i samfällighetsavgiften. Gemensam bastu finns ute på bryggan. Och man har även ett eget förrådsutrymme i gemensam byggnad. 

Område

Rönnängs brygga är ett havsnära exklusivt boende på sydvästra Tjörn som med båt har närhet till många av västkustens pärlor. I Rönnäng finns livsmedelsbutik, restauranger och fina badplatser där Ni kan bada från klippor, sandstrand, badbryggor och hopptorn. Här kan du med enkelhet ta dig med linjetrafik till de vackra öarna Dyrön, Åstol och Tjörnekalv. Där finns fina vandringsleder, vackra badplatser och mysiga restauranger och caféer att njuta på. Med egna båten har man hela arkipelagen tillgänglig med mysiga badöar och fantastiska ställen att upptäcka. Vackra Klädesholmen finns i blickfånget från huset och idylliska Marstrand nås på kort avstånd där utbudet av restauranger och nöjen är stort.

Fakta

Fastighetsbeteckning
RÖNNÄNG 1:594
Boarea
ca 135 Kvm enligt säljaren
Tomtarea
147 Kvm Fastighetsregistret
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor
Plåtarbete
Plåtisol
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Eldstad
Braskamin
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Frånluftvärmepump
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Tv- internetutbud
Fiber
Ekonomi
Begärt pris
10 700 000 kr, utgångspris
Driftkostnad
El
16 800 kr/år
Samfällighet
33 036 kr/år
Försäkring
4 200 kr/år
Kommentar
I driftkostnaden ligger hela samfällighetsavgiften där det ingår kajplatsen, parkering i garage samt fast avgift för VA och renhållning
Driftskostnader totalt
54 036 kr/år
Pantbrev
1 st om totalt 6 638 000 kr

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Mäklare

Markus Berg

Fastighetsmäklare

0706-78 30 15 markus@gofab.se
Kommande

Kommande

Detta är en försäljning som just nu förbereds. Anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad.

Planlösning

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.