Hjälteby

Tjörn - Fjälebro 62 - Hjälteby

Väl tilltagen villa med ett fritt lantligt läge och dubbelgarage

På en härlig insynsskyddad tomt ligger detta vackra och energisnåla suterränghus med ett rymligt fristående garage. Här erbjuds stora sällskapsytor både inomhus och i trädgården där det lugna läget skapar en avkopplande oas. Tomten har plats för såväl lek och spring som odling i ett växthus och odlingslådor. En härlig balkong i soligt sydvästläge förlänger kök och vardagsrum medan en privat balkong ligger intill det stora sovrummet. Mycket ljus på båda våningsplanen och charmiga detaljer så som vedspis och inbyggd eldstad förgyller och skapar en trivsam kontrast mot den moderna inredningen. Villan är väl omhändertagen och uppdaterad med ett fint kök från Ballingslöv samt ett lyxigt relaxrum med bubbelbadkar och bastu. Här får ni en perfekt kombination av lugnet på landet med naturen som närmsta granne, såväl som närheten till affärer, skolor, badplatser och fritidsaktiviteter.

Sammanfattning

Typ:
Villa
Boarea:
233 kvm
Biarea:
65 kvm
Tomtarea:
2700 kvm
Rum:
6 varav 4 sovrum
Pris
4 995 000 kr, utgångspris
Byggår:
2007

Planlösning

Ni välkomnas in i en ljus och öppen hall i direkt anslutning till vardagsrummet. På golvet vid entrén ligger en praktisk mörkgrå klinker, medan resten av våningsplanet har ett fint skeppsgolv. I mitten av rummet finns trappan ned till suterrängplanet som delar av de öppna ytorna och i vardagsrummet ryms soffgrupp för hela familjen att samlas i. Takhöjd upp till nock och stora fönster sprider mycket ljus över sällskapsytorna. I hörnet mot köket är en kamininsats inbyggd i den befintliga murstocken.

Till höger ligger ett rymligt kök med full maskinell utrustning och inredning från Ballingslöv. Utrustningen består av rostfria vitvaror i form av spishäll, inbyggd ugn och mikro, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. En stor matplats gör det möjligt att duka upp långbord när ni får besök och en genuin vedspis finns för pizza- och brödbak. Från både kök och vardagsrum kan ni kliva ut på den stora balkongen som går runt husgaveln i sydväst med gott om plats för utemöbler och grill.

Två sovrum ligger på motsatt sida om vardagsrummet, varav det största med enkelhet rymmer en dubbelsäng och det mindre passar som barnrum. Båda sovrummen har förvaringsutrymme i garderober och det större sovrummet har utgång till en separat balkong som vetter mot trädgården. Mellan sovrummen finns ett modernt helkaklat badrum med wc, dubbla handfat med kommod, spegel, duschhörna bakom glasbetong samt förvaringsskåp. Allt är i mycket gott skick.

En trappa ned anländer ni till ett rymligt allrum med stora fönster och utgång till trädgården via en altan med trall. Allrummets ytor kan inredas helt efter era egna önskemål och behov. En vägg med två dörrvalv döljer trappan och blir en bra plats för en TV eller ett skrivbord. På vardera sida om allrummet ligger ett sovrum, båda med mycket ljusinsläpp och plats för såväl säng som skrivbord och förvaring.

Bakom trappan finns även ett stort förråd samt en tvättstuga med utrustning från Bosch, grovingång och en matkällare intill. Slutligen finns ett relaxrum för sköna lediga stunder. Ytskikten är helkaklade i jordnära färger som lugnar sinnena och rummet är inrett med bubbelbadkar, mysig bastu samt avskild dusch och wc.

Övriga byggnader

Finns även ett stort dubbelgarage om ca 65 kvm med gjuten platta och stor inredningsbar ovanvåning som ger stora möjligheter att utveckla. Garaget har två portar, är isolerat och värms upp med luftvärmepump.

Fakta

Fastighetsbeteckning
FJÄLEBRO 2:11
Biarea
ca 65 Kvm enligt ritning
Boarea
ca 233 Kvm enligt ritning
Tomtarea
2 700 Kvm enligt fastighetsregistret
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor
Plåtarbete
Plåtisol
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betongsten
Vatten och avlopp
Djupborrad brunn, 3 kammarbrunn med infiltration
Eldstad
Murad spis med insats samt vedspis och bakugn
Fönster
3-glas isoler
Uppvärmning
Bergvärme, golvvärme och radiatorer
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Tv- internetutbud
Fiber
Energiprestanda
76 kWh per kvm och år kWh per kvm och år
Energiklass
C
Ekonomi
Begärt pris
4 995 000 kr, utgångspris
Driftkostnad
El
27 000 kr/år
Samfällighet
910 kr/år
Vatten/Avlopp
1 500 kr/år
Renhållning
3 839 kr/år
Försäkring
4 272 kr/år
Driftskostnader totalt
37 524 kr/år
Pantbrev
9 st om totalt 3 718 000 kr
Värdeår
2007
Taxeringsår
2021
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde byggnad(er)
2 022 000 kr
Taxeringsvärde tomt
782 000 kr
Taxeringsvärde totalt
2 804 000 kr
Total fastighetsskatt/-avgift
9 287 kr

Budgivning pågår

Högsta bud: 5 050 000 kr

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Mäklare

Markus Berg

Fastighetsmäklare

0706-78 30 15 markus@gofab.se
Inspekterat

Besiktigat

Denna bostad är besiktigad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.