Rönnäng

Tjörn - Rönnängs brygga 13 - Rönnäng
Välplanerad bostadsrätt med låg månadsavgift i god förening och med egna båtplatsen intill.

Nytt fräscht boende alldeles vid havet. Ett toppenboende när det är som bäst. Njut av en nybyggd bostadsrätt med härlig havsutsikt och egen båtplats alldeles intill. Bilen har du i varmgarage där du tar hissen direkt upp utanför din lägenhet. Många av västkustens pärlor når man i kustbandet med båt. Båtplats samt parkering i varmgarage följer bostadsrätten. Låg månadsavgift och förening med mycket god ekonomi. Möjlighet till snabbt tillträde.

Sammanfattning
Typ:
Bostadsrätt
Byggår:
2013
Boarea:
75 m²
Rum:
3 , varav 2 sovrum
Pris:
3 250 000 kr, utgångspris
Mer info

Planlösning

Rymlig hall med avhängnings och förvarings möjligheter i form av fyra garderober. Helkaklat badrum med golvvärme, dusch, wc, handfat samt Miele tvättpelare. Två rymliga sovrum, båda med garderober. Ljust och påkostat kök från Ballingslöv med rostfria vitvaror, granitskiva och bra plats för matgrupp. Från köksdelen har man utgång till en stor, taköverbyggd balkong. Här har man en utsikt över havet, Tjörnekalv och Klädesholmen. Vardagsrum med glimtar av havet och utgångar till lägenhetens båda balkonger. En i söderläge och en mot väster.

Garage/parkering

Parkeringsplats i gemensamt varmgarage. Finns även en båtplats som följer fastigheten och ligger med i samfällighetsavgiften. Båtplats nr 11.

Rönnäng

Ett levande och växande kustsamhälle. I Rönnäng kan man bo i mysiga villakvarter, i fina bostadsrättsområden eller precis intill havet. Rönnäng är en barnvänlig ort med förskola och grundskola upp till årskurs 5. På fritiden kan Ni besöka Tjörns Ishall för en tur på skridskor. Här finns också en livsmedelsbutik, restauranger och fina badplatser där Ni kan bada från klippor, sandstrand, badbryggor och hopptorn!

Fakta

Boarea
75 m² enligt föreningen
Balkong/Terass
Balkong
Fönster
3-glasfönster isoler
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk frånluft
Tv- internetutbud
Fiber via telia
Lägenhetsnr
1101
Våning
2 av 4
Hiss
Ja

Ekonomi

Begärt pris
3 250 000 kr, utgångspris
Andelstal ägande
4.5257 %
Andelstal avgift
0.0 %
Avgift
3 652 kr/mån
Ingår i avgiften
Värme, Vatten
Pantsatt
Nej

Driftskostnad

El
260 kr/månad
Samfällighet
1 190 kr/månad
Försäkring
69 kr/månad
Totalt
1 519 kr/månad
Kommentar
I driftkostnaden per månad ligger även samfällighetskostnaden där bland annat parkeringsplatsen i garaget samt båtplatsen ingår.

Alla bilder

Bastu i föreningen
Bastu i föreningen
Områdets egna lekplats och boulebana
Områdets egna lekplats och boulebana

Planlösning

Karta

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående denna fastighet.

personuppgiftspolicy