Hallerna

Stenungsund - Modistvägen 38 D - Stenungsund

Välplanerad och ljus lägenhet med stor uteplats med kvällssol!

Välkomna till Modistvägen 38 D, nu kan vi erbjuda en luftig, ljus lägenhet om 3 rok med öppen planlösning, stor balkong med kvällssol. Här bor man i ett lugnt och barnvänligt område med gångavstånd till barnomsorg, skola, kommunikationer och bekvämt avstånd till både bad och Stenungstorg.

Sammanfattning

Typ:
Bostadsrätt
Boarea:
81 kvm
Rum:
3 varav 2 sovrum
Pris
2 595 000 kr, el. hbj
Avgift
3 823 kr/mån
Byggår:
2012

Planlösning

Här bor man bekvämt i populärt område som gränsar till grönområde med fina promenadstigar och natur inpå knuten. Lägenheten erbjuder fin sälskapsytor med öppen planlösning och uteplatser med både morgon respektive kvällssol. Välkomna på visning!

Via en mindre uteplats med morgonsol kommer man in i lägenheten. Här möts man av en rymlig entréhall med klinker på golvet och god plats för att häng av sig ytterkläder. Direkt till vänster ligger ett ljust sovrum. Här finns även ett större sovrum med 3 garderober. I anslutning till hallen ligger även en klädkammare och ett helkaklat badrum med tvättavdelning. Här finns dusch, toalett, kommod, tvättmaskin och tumlare med arbetsbänk ovan med förvaringsskåp samt panna.

Vidare in i lägenheten möts man av en öppen planlösning mellan vardagsrummet, köket och matplatsen vilket ger stora härliga sälskapsytor, med stora fönsterpartier och utgång till balkong. Köket är utrustat med spis, fläkt, kyl, frys, diskmaskin, bra förvaring i över och underskåp och fina arbetsytor.

Genomgående ekparkett i alla rum förutom badrum och hall där det ligger klinker och golvvärme i hela bostaden. 

Lägenhetens entrésida gränsar mot grönområde där det finns en stor gräsmatta för lek och spring, via en stenlagd gång når man sin parkering (p-plats 79) och förrådsbyggnad. 

Stenungsund

Stenungsund är ett växande samhälle där Ni alltid har nära till salta bad i havet, butiker och bra service. Här finns ett brett utbud inom olika sporter, skatepark, seglarklubb och en Stenungsunds Arena. Trevliga restauranger längs med kajen där Ni kan avnjuta en riktigt god middag. Det finns också trevliga caféer och glassbarer. I Stenungsund har man bra pendlingsavstånd till både Göteborg och Uddevalla. Tåget går ungefär varje halvtimma till både Göteborg och Uddevalla. Det går också lokalbussar som tar Er runt i Stenungsund och grannkommunerna Tjörn & Orust på ett smidigt sätt.

 

Fakta

Boarea
ca 81 Kvm enligt föreningen
Balkong
Balkong
Förråd
Förråd i separat byggnad
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Tv- internetutbud
Fiber
Lägenhetsnummer
2D
Våning
2
Ekonomi
Begärt pris
2 595 000 kr, el. hbj
Andelstal, förening
1.682%
Andelstal, avgift
1.682%
Nettoskuldsättning
725 097 kr
Avgift
3 823 kr/mån
Ingår i avgiften
P-plats, förråd
Driftkostnad
El
896 kr/månad
Vatten/Avlopp
161 kr/månad
Försäkring
262 kr/månad
Övrigt
408 kr/månad
Kommentar
Övrigt avser fiber, fast värmeavgift/förbrukning.
Personer i hushåll
1
Driftskostnader totalt
1 727 kr/mån
Hiss kommentar
Nej
Ingår ej i avgiften
Fiber, vatten, värme, el

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Mäklare

Peter Karlsson

Fastighetsmäklare

0703-83 12 78 peter.karlsson@gofab.se

Minder uteplats med morgonsol

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.