Stenunge Allé

Stenungsund - Stenunge Allé 17 A - Stenungsund

Välplanerad trea med egen båtplats.

Varmt välkomna till denna hörnlägenhet i toppskick som är ritad av Gert Wingårdh och där altanen vetter ut mot havet och solnedgångarna. En stor båtplats ingår i bostaden och på båtbryggan finns ett klubbhus och en bastu att värma sig i och en badstege ner i vattnet gör att det smidigt går att bada under hela året. På byggnadens högsta våning finns en gemensam takterrass, Stenungsunds högsta, med milsvid utsikt. Varmt Välkommen på visning!

Sammanfattning

Typ:
Bostadsrätt
Boarea:
84 kvm
Rum:
3 varav 2 sovrum
Pris
3 910 000 kr, Eller Hbj.
Avgift
4 874 kr/mån
Byggår:
2014

Stenunge Alle 17

Den välplanerade lägenheten på 84 kvadratmeter fördelade på tre rum byggdes 2014 och kännetecknas av vackra och tidlösa materialval. Fina parkettgolv breder ut sig genom bostaden och stora fönsterpartier i två väderstreck ger vardagsrummet ett fint naturligt ljusinsläpp. Här finns det plats för en soffgrupp och framför den mörka väggen som avskärmar köket från vardagsrummet får det plats med en matgrupp.

Från vardagsrummet nås bostadens stora altan som är omgärdat av tegelväggar och som delvis är under tak. Här finns utrymme för soffgrupper, grill och för de aktiva finns det plats för att förvara cyklar och kajaker.

Köket nås från vardagsrummet via två större öppningar och här samspelar grå vitvaror fint med de vita skåpluckorna och de svarta arbetsytorna. Kylen och frysen är fullhöjds och ugnen är placerad i midjehöjd, vilket förenklar matlagningen.

Ena kortsidan i master bedroom ramas in av en mörkgrå fondvägg och gott om förvaringsutrymme finns i de tre platsbyggda garderoberna. I det mindre sovrummet är den ena långsidan en fondvägg i samma färg som i master bedroom, vilket ger bostaden en enhetlig känsla.

Badrummet är helkaklat med vita väggar samt med stora mörka golvplattor och mindre klinker i samma färg i duschen. En tvättmaskin och en torktumlare finns under en praktisk arbetsbänk.

Det är promenadavstånd till Stenungstorg centrum med dess 65 butiker och bra kommunikationer finns utanför dörren. Tågpendeln tar er smidigt till Göteborg på 38 minuter.

Varmt välkomna på visning.

Båtplats, Bastu, Klubbhus och parkering

Båtplatsen är 8X4 meter.

Båtplatsen kostar 5738 kr/år

Hyra av bastun kostar 50 kr/ timme under dagstid och 100/ timme kvällstid.

Hyara av klubbhuset kostar 50 kr /timme dagstid och 100 kr/ timme kvällstid

 

Stenungsund

Stenungsund är ett växande samhälle där Ni alltid har nära till salta bad i havet, butiker och bra service. Här finns ett brett utbud inom olika sporter, skatepark, seglarklubb och en is- och simhall. Trevliga restauranger längs med kajen där Ni kan avnjuta en riktigt god middag. Det finns också trevliga caféer och glassbarer. I Stenungsund har man bra pendlingsavstånd till både Göteborg och Uddevalla. Tåget går ungefär varje halvtimma till både Göteborg och Uddevalla. Det går också lokalbussar som tar Er runt i Stenungsund och grannkommunerna Tjörn & Orust på ett smidigt sätt.

I Stenungsund finns alla typer av bostäder, villakvarter, lägenheter och radhus. Bara några få minuter från centrala Stenungsund breder landsbygden ut sig. Här kan du bo med havet som närmsta granne men också i mindre bostadsområden och samtidigt ha naturen inpå knuten.

Fakta

Boarea
84 Kvm enligt föreningen
Balkong
Egen uteplats
Förråd
Källarförråd
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Tv- internetutbud
Fiber
Lägenhetsnummer
21336001-1004-01
Våning
1 av 10
Hiss
Ja
Energiprestanda
87 kWh per kvm och år kWh per kvm och år
Energiklass
D
Ekonomi
Begärt pris
3 910 000 kr, Eller Hbj.
Andelstal, förening
1.9302%
Andelstal, avgift
2.3582%
Nettoskuldsättning
1 102 508 kr
Avgift
4 874 kr/mån
Ingår i avgiften
Värme, kallvatten, el, utomhusparkering, kabel-TV, telefoni, fiber, källarförråd
Driftkostnad
El
710 kr/månad
Vatten/Avlopp
166 kr/månad
Övrigt
838 kr/månad
Kommentar
Övrigt avser ett extra förråd, en extra parkeringsplats med tillhörande elbilsladdare samt ett extra filter för ventilation. Varmvatten och Elförbrukning avläses månadsvis och adderas till i avgiften. Enligt säljarens uppgifter
Personer i hushåll
2
Driftskostnader totalt
1 714 kr/mån
Huvudsakligt väderstreck
V
Känd avgiftsförändring
Nej
Kommentar
Samt stor uteplats

Visningar

Söndag

11

juni

Söndag 11/6

Kl: 17:30 - 18:00

Visningsanmälan krävs. Vänligen kontakt mäklaren för att boka upp er på visning.

Mäklare

Martin Johansson Prenninge

Fastighetsmäklare

0706-91 01 65 martin@gofab.se

Välkommen på visning

Stora ytor och mycket ljusinsläpp

Vackert på kvällen med det härliga ljusinsläppet

Bra möjligheter till att möblera på olika sätt i den öppna planlösningen

Upplagt för härliga middagar

Planlösning

Planritning

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.