Rönnäng

Tjörn - Stormansvägen 15 - Rönnäng

Välvårdad villa med bra läge i lugnt och omtyckt område

Beläget på en återvändsgata och med service och skolor på bekvämt avstånd bor man här rofyllt i en välvårdad och bra planerad villa i två våningar om totalt 178 kvm. Här har man en insynsskyddad baksida med härligt uterum och uteplats, friliggande garage för extra förvaring och kort väg till affär och härliga svalkande bad. Ett hus som kan passa de flesta och som skall kännas in på plats. Välkommen att boka er för visning!

Sammanfattning

Typ:
Villa
Boarea:
89 kvm
Biarea:
89 kvm
Tomtarea:
899 kvm
Rum:
6 varav 4 sovrum
Pris
3 350 000 kr, utgångspris
Byggår:
1967

Planlösning

Välkomnande hall med gott om plats för förvaring och avhängningsyta för ytterkläderna. Direkt till höger har man ett av entréplanets tre stycken sovrum och från hallen har man även trappan ner till källarvåningen. De två andra sovrummen ligger rakt fram från hallen och är båda rymliga och det lite större sovrummet har både bra förvaring bakom skjutdörrsgarderober och även utgång till ett stort uterummet som förlänger sommarkvällarna. Vidare från uterummet kan man ta sig till en öppen altan och vidare till tomten. Ihop med sovrummen ligger badrummet. Badrummet totalrenoverades 2004 och har kakel, klinker, dusch ,wc, handfat och handukstork. Här finns även vattenburen golvvärme för komforten. Vardagsrummet och köket ligger i husets andra ände. Även i dessa rum har man golvvärme liksom i sovrummen. Detta gjordes om runt 2011-2012 då man även renoverade ytskikten i rummen. Köket är från 1992 och är väl tilltaget med bra förvaringsutrymmen. Ett trevligt burspråk byggdes då till som skapar både mer plats och ljus i rummet. Från köket finns även utgång till framsidan och entrén.

En trappa ner har man en smart källarvåning med bra ytor. Här har man en praktisk groventré med klinkergolv och golvvärme. Tvättstuga som renoverades 2009 med klinkergolv, golvvärme, badkar, tvättho, tvättmaskin och torktumlare. Man har två inredda rum som används idag som ett allrum och ett sovrum samt ett rum där det är ett äldre källarkök som idag används som hobbyrum. Det finns även ett toalettrum med wc och handfat som också gjordes om 2009.

 

Övrigt

Rönnäng är ett levande och växande kustsamhälle. En barnvänlig ort med förskola och grundskola upp till årskurs 5 och högstadiet ligger på bekvämt avstånd i Bleket. På fritiden kan Ni besöka Tjörns Ishall för en tur på skridskor eller aktivera er på fina motionsspår eller varför inte en kajaktur. Här finns också en livsmedelsbutik, restauranger och fina badplatser där Ni kan bada från klippor, sandstrand, badbryggor och hopptorn.

Fakta

Fastighetsbeteckning
RÖNNÄNG 1:355
Boarea
89 Kvm enligt fastighetsregistret
Biarea
89 Kvm enligt fastighetsregistret
Tomtarea
899 Kvm enligt fastighetsregistret
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor
Plåtarbete
Målad plåt
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betongsten
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Vattenburen värme, olja och el
Ventilation
Självdrag
Energiprestanda
170 kWh per kvm och år kWh per kvm och år
Energiklass
F
Ekonomi
Begärt pris
3 350 000 kr, utgångspris
Driftkostnad
Värme
22 100 kr/år
El
14 000 kr/år
Samfällighet
1 650 kr/år
Vatten/Avlopp
12 700 kr/år
Renhållning
2 860 kr/år
Försäkring
4 854 kr/år
Övrigt
573 kr/år
Kommentar
Har förbrukat ca 7.000 kwh/år samt ca 1.300 liter olja
Driftskostnader totalt
58 752 kr/år
Pantbrev
3 st om totalt 815 000 kr
Värdeår
1967
Taxeringsår
2021
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde byggnad(er)
1 199 000 kr kr
Taxeringsvärde tomt
827 000 kr kr
Taxeringsvärde totalt
2 026 000 kr kr
Total fastighetsskatt/-avgift
9 287 kr kr

Budgivning pågår

Kontakta fastighetsmäklaren för mer information

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för att boka visning

Mäklare

Markus Berg

Fastighetsmäklare

0706-78 30 15 markus@gofab.se
Inspekterat

Besiktigat

Denna bostad är besiktigad. Kontakta mäklaren för mer information.

Inspekterat

Dolda fel försäkring

Säljaren ämnar att teckna en dolda fel-försäkring genom Gar-Bo Försäkring. Försäkringen Gar-Bo Dolda fel är en objektsförsäkring. Kontakta mäklaren för mer info.

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.