Myggenäs

Tjörn - Långliden 3 - Myggenäs

Välvårdad villa med havsutsikt, garage och friggebod

Nu finns tillfälle att förvärva denna tilltalande och välvårdade villa med riktigt bra läge i området. En lättskött tomt med vackra bergshällar, flera härliga altaner och uteplatser med både sol och havsutsikt samt närhet till både fina bad och båthamn gör detta till ett boende som passar de allra flesta. Nyrenoverat kök, praktiskt garage och en mysigt gäststuga är andra stora plus. Endast en ägare sedan start tyder på hög trivsel. Service som skola, förskola, gym, affär och vårdcentral finns på bekvämt avstånd på Almöcentrum. Välkommen att höra av er för bokning av visning.

Sammanfattning

Typ:
Villa
Boarea:
130 kvm
Tomtarea:
823 kvm
Rum:
4 varav 3 sovrum
Pris
5 200 000 kr, utgångspris
Byggår:
1999

Planlösning

Stor välkomnande hall med klinkersgolv med golvvärme och stor klädgarderob för avhängning och undanstoppning av ytterkläderna. Ihop med hallen har man tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Här finns även frånluftvärmepumpen som byttes 2011. Entréhallen tar er sedan in till en ljus och härlig sällskapsyta. Här har man det nyare renoverade köket ihop med matplats och vardagsrum. Ryggåstaket och det många fönsterna skapar en underbar rymd och ljus i rummet. Här finns utgång till altanen, som nästan går runt hela huset, och i vardagsrummet har man en putsad kakelugn för både värme och mysfaktor. Köket som totalrenoverades 2019 har en rejäl köksö att samlas runt och är utrustat med diskmaskin, kyl, frys, ugn, micro och extra stor häll. En snygg granitskiva pryder både köksön och bänkskivorna. På entréplanet har man två av husets tre sovrum. Sovrummen är rymliga och ett av dessa på första våningen har en stor klädkammare också. Badrummet är helkaklat och är utrustat med handfat, toalett, bubbelbadkar och golvvärme.

En trappa upp har man ett allrum med läshörna och plats för tv:n, ytterligare ett badrum samt ett stort sovrum. Badrummet har dusch, handukstork, handfat och toalett. Sovrummet renoverades och gjordes om 2015 då man gjorde ett taklyft som gav rummet mera plats.

Övrigt

Högt beläget område med närhet till det mesta. På bekvämt avstånd har man en välsorterad Ica affär med restaurang och fiskhandel. I Myggenäs centrum finns även gym, bank, frisör och annan service. Både förskola och lågstadieskola finns i området och havet med fina bad och båthamnar finns alldeles intill. 

Fakta

Fastighetsbeteckning
MYGGENÄS 1:91
Tomtarea
823 Kvm enligt fastighetsregistret
Boarea
ca 130 Kvm enligt säljaren
Fasad
Trä
Tak
Betongpannor
Plåtarbete
Plåtisol
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Krypgrund
Grundmur
Betongsten
Vatten och avlopp
Kommunalt VA
Eldstad
Putsad kakelugn
Fönster
3-glas isoler
Uppvärmning
Frånluftvärmepump
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Tv- internetutbud
Fiber
Ekonomi
Begärt pris
5 200 000 kr, utgångspris
Driftkostnad
El
24 500 kr/år
Samfällighet
4 500 kr/år
Vatten/Avlopp
13 500 kr/år
Renhållning
3 600 kr/år
Försäkring
3 700 kr/år
Driftskostnader totalt
49 800 kr/år
Pantbrev
3 st om totalt 1 600 000 kr
Värdeår
1999
Taxeringsår
2021
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde byggnad(er)
2 037 000 kr
Taxeringsvärde tomt
1 110 000 kr
Taxeringsvärde totalt
3 147 000 kr
Total fastighetsskatt/-avgift
9 525 kr

Visningar

Söndag

23

juni

Söndag 23/6

Kl: 12:30 - 13:30

Visningsanmälan krävs

Mäklare

Markus Berg

Fastighetsmäklare

0706-78 30 15 markus@gofab.se
Inspekterat

Besiktigat

Denna bostad är besiktigad. Kontakta mäklaren för mer information.

Planlösning

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.