Vårvisning 3 – 5 maj

– Vi vill ge din bostadsaffär den bästa förutsättningen för att nå bästa pris –

Vi på Gofab Fastighetsbyrå har mer än 200 års samlad erfarenhet av att sälja hus, lägenheter och gårdar på Tjörn, Orust och i Stenungsund. Vi vet vad som krävs för att genomföra en riktigt bra bostadsaffär med nöjda säljare och köpare. Som obunden, lokal aktör kan vi erbjuda dig bästa möjliga affär utifrån dina krav och behov. Sälj din bostad under Gofabs stora vårvisningshelg du också!
 
Nedan har vi listat vårt försäljningserbjudande som du får ta del av inför Gofabs stora vårvisning 3-5 maj:
 
  • Förutsättningslöst besök i din bostad där fastighetsmäklaren värderar kostnadsfritt samt lägger upp en försäljningsplan specifikt för just din bostad. Här går mäklaren igenom försäljningsprocessen steg för steg och gemensamt kommer Ni överens om en tidsplan.
  • Vår stylingpartner gör ett besök i din bostad, kostnadsfritt och lämnar en komplett lista över vad som kan förbättras inför fotografering och visning för att uppnå maximalt försäljningspris. En styling ökar slutpriset i snitt med 5-15%.
  • Din bostad fotograferas av vår proffsfotograf, här ingår stora fotopaketet som inkluderar bl.a drönare. Med de bästa bilderna står din bostad ut bland andra bostäder.
  • Din bostad får en topplacering på Hemnet. Vi garanterar att din bostad placeras högst upp i Hemnets till salu lista vilket genererar extra stor synbarhet och många klick.
  • Din bostad exponeras stort i ST tidningen. Med en stor annons syns din bostad mer vilket genererar fler kunder vilket i sin tur leder till ett högre försäljningspris.
  • Din bostad exponeras i sociala medier. Här får din bostad stor spridning vilket genererar trafik in till din bostad och skapar ett stort intresse.
  • Gofabs högaktuella spekulantregister matchas med din bostad. Gofab har i många år arbetat med kunder som söker bostad i regionen och vi pratar personligen med alla spekulanter för att ha ett aktuellt, uppdaterat register. Vi tror inte på stora callcenter utan på det personliga lokala samtalet. Din bostad presenteras specifikt för dessa kunder. 
  • Lokala banker är med på visning för att snabbt kunna hjälpa köpare till en affär. Gofab är en obunden aktör och samarbetar med dom bästa lokala bankerna för att ge dig som kund större frihet och alltid erbjuda den bästa finansieringen.
 
Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för att få ytterligare info om just din bostadsaffär.