Fåglarna kvittrar och vitsipporna står i blom, var med på vårens stora visningshelg! Det är gott om spekulanter ute på marknaden och intresset för bostäder är stort.

Vi har en stark profil och står för en lokal trygghet med högt engagemang och kraftfull marknadsföring. Som obunden aktör kan vi erbjuda dig bästa möjliga affär utifrån dina krav och behov.

  • Vi börjar med ett förutsättningslöst och kostnadsfritt möte i din bostad där fastighetsmäklaren gör en värdering och tillsammans lägger ni upp en försäljningsplan utifrån dina krav och behov.
  • Vår styling partner kommer hem till dig, kostnadsfritt. Syftet med en styling inför en försäljning är att fixa bostaden så fin som möjligt inför fotografering och visning. Stylisten lämnar över en komplett lista över vad som kan förbättras för att uppnå ett maximalt försäljningspris. En styling ökar slutpriset i snitt med 5–15%.
  • Din bostad fotograferas av vår proffsfotograf och här ingår det stora fotopaketet som bland annat inkluderar drönare. Med fina bilder står din bostad ut bland andra bostäder.
  • Din bostad får en topplacering på Hemnet och vi garanterar att din bostad placeras högst upp på Hemnets till salu lista, vilket genererar extra stor synlighet med många besök.
  • Din bostad exponeras i sociala medier och här får din bostad stor spridning vilket genererar trafik till din bostad och skapar mer intresse.
  • Gofabs högaktuella spekulantregister matchas med din bostad. Gofab har i många år arbetat med kunder som söker bostad i regionen och vi pratar personligen med alla spekulanter för att ha ett aktuellt, uppdaterat register. Vi tror inte på stora callcenter utan på det personliga lokala samtalet. Din bostad presenteras specifikt för dessa kunder.

Vi på Gofab Fastighetsbyrå har mer än 200 års samlad erfarenhet av att sälja bostäder på Tjörn, Orust och i Stenungsund. Vi vet vad som krävs för att genomföra en riktigt bra bostadsaffär med nöjda säljare och köpare.

Funderar du på att sälja din bostad? Kontakta oss för att prata mer om just din bostadsaffär! KONTAKTA OSS HÄR