Visningshelg

Vi vill ge din bostadsaffär den bästa förutsättningen för att nå bästa pris.
Vi på Gofab Fastighetsbyrå har mer än 200 års samlad erfarenhet av att sälja bostäder på Tjörn, Orust och i Stenungsund. Vi vet vad som krävs för att genomföra en riktigt bra bostadsaffär med nöjda säljare och köpare. Som obunden, lokal aktör kan vi erbjuda dig bästa möjliga affär utifrån dina krav och behov. Sälj din bostad under vår stora visningshelg du också!

Nedan har vi listat vårt försäljningserbjudande som du får ta del av inför Gofabs stora visningshelg 5-7 februari.
Vi har under 2020 genomfört över 270 bostads affärer på ett corona säkert sätt, vi tar med den erfarenheten in i 2021 med att alltid sätta Er kunder i första rummet och med en mängd lösningar inför visningar samt besök i bostäder som skall säljas.

Förutsättningslöst besök i din bostad där fastighetsmäklaren värderar kostnadsfritt samt lägger upp en försäljningsplan specifikt för just din bostad. Här går mäklaren igenom försäljningsprocessen steg för steg och gemensamt kommer Ni överens om en tidsplan.

Vår stylingpartner gör ett besök i din bostad, kostnadsfritt och lämnar en komplett lista över vad som kan förbättras inför fotografering och visning för att uppnå maximalt försäljningspris. En styling ökar slutpriset i snitt med 5-15%.

Din bostad fotograferas av vår proffsfotograf, här ingår stora fotopaketet som inkluderar bl.a. drönare. Med de bästa bilderna står din bostad ut bland andra bostäder.

Din bostad får en topplacering på Hemnet. Vi garanterar att din bostad placeras högst upp i Hemnets tillsalu lista vilket genererar extra stor synbarhet och många klick.

Din bostad exponeras stort i ST tidningen. Med en stor annons syns din bostad mer vilket genererar fler kunder vilket i sin tur leder till ett högre försäljningspris.

Din bostad exponeras i sociala medier. Här får din bostad stor spridning vilket genererar trafik in till din bostad och skapar ett stort intresse.

Gofabs högaktuella spekulantregister matchas med din bostad. Gofab har i många år arbetat med kunder som söker bostad i regionen och vi pratar personligen med alla spekulanter för att ha ett aktuellt, uppdaterat register. Vi tror inte på stora callcenter utan på det personliga lokala samtalet. Din bostad presenteras specifikt för dessa kunder.

Lokala banker kan snabbt hjälpa köpare till en affär. Gofab är en obunden aktör och samarbetar med dom bästa lokala bankerna för att ge dig som kund större frihet och alltid erbjuda den bästa finansieringen.

Sedan Gofab startade för 31 år sedan har vi alltid startat bostadsåret tidigt och det har visat sig vara bra, många köpare har tagit beslut att byta bostad och man vill gärna köpa tidigt för att kunna tillträda / flytta in under våren.

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för att få ytterligare info om just din bostadsaffär.