Välkommen till Gofab Fastighetsbyrå, där varje bostadsaffär är en möjlighet och varje kund får en trygg och framgångsrik resa genom försäljningsprocessen. Mitt namn är Peter Oskarsson, och jag är inte bara ägare utan också stolt mäklare med över 30 år av erfarenhet på västkustens marknad.

Att vara mäklare handlar inte bara om att sälja hus – det handlar om att skapa en upplevelse där varje steg är noggrant planerat och varje möjlighet tas tillvara på. Genom åren har jag stått inför olika marknadsutmaningar och nya förutsättningar, och varje gång har jag tagit det som en möjlighet att växa och utvecklas. Att vara steget före är inte bara ett motto för mig, det är en grundläggande princip som genomsyrar varje affär jag hanterar.

Min långa erfarenhet och framgångsrika track record ger mig den trygghet och säkerhet som behövs för att navigera genom komplexa affärer och förhandla fram bästa möjliga resultat för mina kunder. Jag är övertygad om att varje bostad har sin unika potential, och mitt mål är att maximera värdet för mina kunder och säkerställa en smidig och problemfri försäljningsprocess.

För mig handlar det inte bara om att ha bostäder till salu – det handlar om att aktivt sälja varje bostad och skapa en meningsfull upplevelse för både säljare och köpare. Med mitt engagemang och dedikation ser jag till att varje affär drivs framåt på ett tryggt och säkert sätt, med fokus på att uppnå det högsta möjliga slutpriset och säkerställa att båda parter lämnar med en känsla av tillfredsställelse och tillit.

Välkommen till Gofab Fastighetsbyrå, mäklarbyrån med mer än 200 års samlad erfarenhet där bostäder inte bara är till salu – de säljs med passion. Jag ser fram emot att få vara din guide och partner på din nästa bostadsresa.

Peter Oskarsson

VD/Fastighetsmäklare

0706-78 30 04 peter@gofab.se

Mina pågående försäljningar

Mina kommande försäljningar

Sålda bostäder