Mäklartjänster

Värdering

Värdering av en bostad eller fastighet kan behövas av flera olika anledningar. Det kan till exempel gälla omläggning av lån, försäljning, bodelning, äktenskapsskillnad eller dödsbo. Eller så vill du helt enkelt bara få koll på vad din bostad är värd.

Läs mer

CHECKAT LÄGE – sälj när du är redo!

Går du i säljtankar och letar efter ett nytt boende?

Förbered dig med vår kostnadsfria tjänst Checkat läge och sätt igång med försäljningen när du känner dig redo.

Läs mer

Kommande bostad till försäljning

Ser du denna symbol på en bostad som väckt ditt intresse?

Det innebär att vi just nu förbereder försäljningen. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för att få mer information om bostaden och när försäljningen kommer starta.

Kommersiella fastigheter

Att sälja en kommersiell fastighet är mer komplext än att sälja en bostad. Vårt egenutvecklade koncept bygger på gedigen kunskap och erfarenhet som guidar dig genom en trygg affär.

Besiktning

Den här symbolen betyder att bostaden du tittar på är besiktigad av en besiktningstekniker.

Syftet med en överlåtelsebesiktning är att klarlägga så mycket som möjligt kring skicket på bostaden. Vi samarbetar med flera välrenommerade besiktningsmän.

Energideklaration

Enligt lag krävs en energideklaration för fastigheten du ska sälja. Energideklarationen ska innehålla uppgifter om bland annat bostadens energiförbrukning. Vi samarbetar med flera certifierade experter som utför energideklaration.

Försäkring för dolda fel

Den här symbolen visar att bostaden är besiktigad och har en dolda fel-försäkring. Genom försäkringsskyddet i Gar-Bo Dolda fel kan bostadens nya ägare vända sig direkt till försäkringsbolaget om fel upptäcks efter köpet. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information.

Dödsbo

Ett dödsbesked vänder ofta upp och ner på tillvaron. När sorgen drabbar dig finns vi här och hjälper dig med det praktiska kring försäljning av en bostad. Vi erbjuder en helhetslösning för bodelning, värdering och uppköp av lösöre. Vi kan också ordna att du får hjälp med tömning, röjning och bortforsling, samt städning och styling av bostaden inför försäljning.

Fotografering

När du säljer din bostad genom oss erbjuder vi professionell fotografering som lyfter fram det bästa i ditt hem. Vi jobbar med de bästa fotograferna på marknaden för att just din bostad ska visas på bästa sätt.

Styling

En bra styling visar din bostad från dess bästa sida och ger ett inbjudande intryck. Vi samarbetar med en av Västkustens bästa stylister som utgår från bostadens karaktär och betonar det som är unikt. Det gör det lättare för spekulanter att se hur bostaden passar in på deras önskemål.

Banker

Vi samarbetar med flera banker på Västkusten. Utifrån dina behov vägleder vi dig till en bank som du kan känna dig trygg med.

Flyttstäd

Som säljare har du skyldighet att städa och rengöra bostaden innan du flyttar ut. En flyttstädning kräver en mer grundlig och omfattande städning. Vi samarbetar med flera städfirmor som kan utföra det arbetet för dig.

Lagring av bohag

Om du behöver trygg och säker förvaring av ditt bohag förmedlar vi gärna våra kontakter till lokala aktörer.