Sälja bostad

Du ska känna dig trygg

Vi på Gofab Fastighetsbyrå skräddarsyr en mäklartjänst som passar dina behov och önskemål. Med över 200 års samlad erfarenhet av bostadsaffärer ger vi dig allt du behöver för en trygg och lyckad försäljning.

Är du inte riktigt redo att sälja just nu? Kolla in vår tjänst

Checkat läge
1.

Första mötet

Vi börjar med ett möte hos dig för att prata igenom dina tankar och förväntningar på försäljningen. Vi går igenom bostaden du vill sälja, listar fakta om den och gör en värdering baserad på prisstatistik och vår erfarenhet av tidigare försäljning i området.

Tillsammans kommer vi fram till försäljningsupplägg och tidplan som passar dig och dina förutsättningar.

2.

Det bästa med just din bostad

Nästa steg är att lyfta fram det bästa med din bostad i ord och bild. Du får träffa vår stylist som ger dig tips och råd inför försäljningen.

Vår professionella fotograf tar bilder av din bostad och din fastighetsmäklare sammanställer all information i ett attraktivt paket för marknadsföring.

3.

Visning och budgivning

Vi bokar in och sköter visningar, du informeras fortlöpande om intresserade spekulanter. Om flera spekulanter är intresserade av att köpa din bostad kan det bli budgivning. Våra erfarna fastighetsmäklare är duktiga på att hålla en aktiv budgivning och ser till att alla parter känner sig trygga.

4.

Köpekontrakt

När köpare och säljare är överens skriver vi ett köpekontrakt mellan parterna som förseglar affären. Köparen betalar då överenskommen handpenning.

Nu börjar förberedelserna för själva flytten och en hel del praktiska saker följer som till exempel flyttstädning och uppsägning av abonnemang.

5.

Slutuppgörelse

På tillträdesdagen träffas fastighetsmäklare, köpare och säljare för att slutföra affären. Resterande köpeskilling betalas, likvidavräkning och köpebrevet undertecknas och därmed får köparen nycklarna till sin nya bostad.

Funderar du på att sälja din bostad?

Fyll i dina uppgifter nedan, så blir du kontaktad av en av våra fastighetsmäklare.

Du kan även ringa oss. Kontaktuppgifter

Checkat läge

Sälj när du känner dig redo!

Går du i säljtankar? Letar du aktivt efter ett nytt boende? Förbered då din försäljning med vår kostnadsfria tjänst Checkat Läge och sälj när du känner dig redo. Vi tecknar ett förmedlingsuppdrag, fotograferar och sammanställer bostadsbeskrivningen. Försäljningen startar sen när du vill.

Fyll i dina kontaktuppgifter ovan så blir du kontaktad av en av våra fastighetsmäklare.